Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #60 on: June 24, 2006, 02:44:47 PM » |
|
Eu speram sa imi spui ceva despre schimbarea tipului instinctului care se verifica la proba de curaj(care era cel la care se apela inainte si la care se apeleaza acum).......nu sa imi dai citate din Puya & Sisu!
Sambata, ora 14 si 45 minute. Eu sunt pe baricade (adica la serviciu), nu pot momentan sa spun mai mult de atat.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #61 on: June 24, 2006, 05:28:18 PM » |
|
Nu prea este bine! Macar sper ca se ponteaza/plateste dublu. Nu am ce face decat sa astept raspunsul tau atunci cand o sa ai timp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #62 on: June 24, 2006, 05:55:18 PM » |
|
Nu prea este bine! Macar sper ca se ponteaza/plateste dublu. Nu am ce face decat sa astept raspunsul tau atunci cand o sa ai timp.
Nici macar nu se ponteaza. Dar seful meu direct e om de comitet. Vi cand vrei , pleci cand vrei da sa fie gata munca. Acum ne ingesuie putin banca cu niste situatii, dar in general e ok. Am tras destul 8 ani, acum o lasam mai moale, ca vrem sa prindem si pensia ( adica 65 de ani). 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #63 on: June 25, 2006, 12:47:25 AM » |
|
Pai, atunci zic ca este inca bine. Cu toate ca mai ai destul de mult de muncit, iti urez:Pensie lunga si fericita!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YASKO
Full Member

|
 |
« Reply #64 on: June 26, 2006, 02:43:52 PM » |
|
vreau sa il felicit pe ulck ,poate mai stiti ca ulck realizeaza o emisiune tv in baia mare pe un post local:o emisiune despre caini. vineri a prezentat activitatea clubului local baia mare ,iertati "modestia" mea si eu fac parte din acest club si am fost invitat ,dar una peste alta emisiunea a fost super si chiar cred ca totusi sunt oameni care fac ceva pt cg si care merita laudati . poate ca ulck ne va arata cateva secvente din ceea ce a prezentat pt a vedea si voi ca totusi suntem o mana de oameni in clcg(17membri)care incercam sa facem ceva pt cg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #65 on: June 26, 2006, 02:47:09 PM » |
|
vreau sa il felicit pe ulck ,poate mai stiti ca ulck realizeaza o emisiune tv in baia mare pe un post local:o emisiune despre caini.
Stim! http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=559.0
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
YASKO
Full Member

|
 |
« Reply #66 on: June 26, 2006, 02:51:45 PM » |
|
da dar sa vedeti emisiunea ce tare a fost.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolfy
Newbie
|
 |
« Reply #67 on: August 17, 2006, 09:57:16 PM » |
|
De unde este acest citat, daca pot sa intreb? este impresionant dar si ....infricosator
|
|
|
|
|
|
My dear Maia is simply magnificent.......
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #68 on: August 18, 2006, 08:22:54 AM » |
|
Care citat ?
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #69 on: August 18, 2006, 09:04:11 AM » |
|
Ala din Puya si Sisu 
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
Leo.Leontin
Newbie
|
 |
« Reply #70 on: May 05, 2014, 02:05:16 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #71 on: May 05, 2014, 02:41:42 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo.Leontin
Newbie
|
 |
« Reply #72 on: May 05, 2014, 02:43:30 PM » |
|
Multumesc mult,merita 1 pui din acestia 2,cel flocos e tatal iar cealalta mama,din pacate am auzit ca cei de show au multe probleme de sanatate..si imi este cam frica sa iau
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #73 on: May 05, 2014, 03:17:47 PM » |
|
Depinde de nivelul asteptarilor tale! Orice catel merita un stapan iubitor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
|
 |
« Reply #74 on: May 05, 2014, 03:45:17 PM » |
|
Multumesc mult,merita 1 pui din acestia 2,cel flocos e tatal iar cealalta mama,din pacate am auzit ca cei de show au multe probleme de sanatate..si imi este cam frica sa iau
Eu in imaginilee de mai sus vad destul de clar doi masculi, care zici ca e mama?!? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|