Forum ciobanesc german
May 30, 2013, 07:42:30 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 181   Go Down
  Print  
Author Topic: Niki  (Read 229263 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
xandra_fanta_sy
Hero Member

« on: August 09, 2011, 04:23:14 PM »

Buna, numele meu este Alexandra si de vreo 3 saptamani si ceva, in familia noastra a aparut o mogaldeata de ciobanesc german . L-am luat putin mai repejor ( la numai 5 saptamani) ca riscam sa raman fara el, dar s-a adaptat foarte repede. Noi stam la curte asa ca mai toata ziua alearga cat il tin picioarele, de altfel cand trebuie sa mearga la culcare in tarc e tare suparat. Acum avem 8 saptamani, avem doua vaccinuri si papam numai ce papa "mama". In ruptul capului nu mai mananca decat mancare gatita si hrana uscata. Iubim ciorbitele cu o multime de legume si carnita si deja ne cam dam si la oase (dar nu de pui )Grin. Problema cu mizeria nu mai avem. Doar in primele zile am facut chiar si pe trotuar, dar acum mergem in gradina si lasam ingrasamant la flori Cheesy. Suntem cuminti doar ca nu prea ne intelegem cu "fratiorul" care este un motanel tare smecher si o tot ciupim pe mama de picioare si de maini. Am invatat deja comanda "sezi" si "vino" si mergem si in lesa pe langa casa ca sa nu ne plictisim dar nu intram in contact decat cu caini vaccinati. O sa punem si poze dar acum nu avem sub 200 kb
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #1 on: August 09, 2011, 06:19:42 PM »

De ce riscati sa ramaneti fara el daca il luati cand era normal la 7-8 saptamani? Il manca mama'sa?

mygermanshepherddog.blogspot.com
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #2 on: August 09, 2011, 07:59:40 PM »

Nuuuu, Doamne fereste. Problema a fost ca deja erau intarcati cam de doua saptamani si stapanul lor a inceput sa dea deja puii si cum eu mi-am dorit f mult un astfel de catelus am riscat. De 2 ani il astept. Eu sunt din Zalau, jud Salaj si am mai vb de cateva ori pt puiuti dar am primit numai promisiuni. Eu am mai avut o catelusa cg, dar din pacate in urma unui accident, am pierdut-o la varsta de 2 anisori e o poveste lunga si trista.
     Dar sa revenim la Niki care este un dulce si desi a fost f micut cand l-am luat nu am avut nici o problema cu el, nici macar nu a plans dupa ai lui. Medicul a zis ca e intr-o stare de sanatate f buna si nici de prieteni catelusi nu ducem lipsa ca mai avem in curte o catelusa ( Airedale Terrier) cu care toata ziua se joaca. Nu este a noastra, dar sta la noi. Si mai avem prieteni care au catelusi vaccinati ( bichon si cane corso ).
Acum sa va pun si cateva foto cu Niki la 8 saptamani si 3 zile.

* SP_A0084.jpg (99.62 KB, 600x800 - viewed 451 times.)

* SP_A0085.jpg (95.95 KB, 600x800 - viewed 355 times.)

* SP_A0080.jpg (122.28 KB, 600x800 - viewed 438 times.)
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #3 on: August 09, 2011, 11:23:30 PM »

Eu nu as lua un caine de la cineva care incepe sa-i dea de la 4-5 saptamani. Ce s-au terminat CG din Romania si numai de la el puteai sa-l iei? Problema nu e de sanatate, e de ce invata cainele in alea 3 saptamani (cat ar mai fi trebuit sa stea in cuib). Citeste pe forum si ai sa vezi. Acum faptul e consumat, sper sa ai un catel asa cum iti doresti, sa fie sanatos si sa va bucurati de el. De curiozitate: Are pedigree?

PS. Imi place ca are urechile ridicate, e frumos foc

Serba Costy
Sr. Member

« Reply #4 on: August 10, 2011, 10:43:42 AM »

Si eu am luat-o pe Kira tot la 5 saptamani si nu a avut absolut nimic. Mi-a mancat din prima seara cand am luat-o acasa si a plans doar in prima noapte dupa mama ei si dupa fratiorii ei atat. In rest nici o problema pana acum
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #5 on: August 10, 2011, 01:15:03 PM »

Sper si eu sa fie totul in regula, noi ii oferim toata dragostea din lume el doar trebuie sa creasca mare, frumos si sanatos. In legatura cu pedigreeul, noi nu avem si sincer nu am intrebat, dar ii stiu ambii parinti si inca o serie de pui din aceiasi parinti, si mama e frumoasa doar ca dupa ce a fatat era mai slabuta putin, dar tatal e de o splendoare absoluta. Am sa incerc sa fac rost de poze si cu parintii.
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #6 on: August 10, 2011, 04:02:00 PM »

stai putin ca acum citesc si invat. Pedigreeul se refera la puritatea rasei nu? Suntem rasa pura, ne stim parintii doar ca nu avem carnetul acela cu detele stramosilor Sad
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #7 on: August 10, 2011, 04:30:05 PM »

Da, pedigree-ul este actul de origine care atesta ca este CG rasa pura si in care sunt trecuti stramosii. In mod normal crescatorul trebuia sa va dea pedigree-ul daca parintii aveau asa ceva.

xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #8 on: August 10, 2011, 07:45:06 PM »

Cred ca din dorinta de a avea un cg am omis cateva lucruri Sad unele mai importante unele nu, dar eu il iubesc, e puiul meu, imi e asa de drag. Cu pedigree sau fara eu zic ca se vede ca e curat ( forma capului si a ochilor, spate usor "cocosat", iar urechile le-a ridicat cam pe la 7 saptamani).
   Numai ca azi sunt putin necajita, ca puiul meu e putin bolnavior Cry. Dimineata s-a trezit apatic si a avut scaun moale. Am fost cu el l-a medic si e putin mai bine, dar inca mai face moale. A mancat in schimb cu pofta carnita de pui fiarta si pasata cu putin orez (ca nu prea ne place) si s-a si jucat de numa. Acum l-am pus la somnic in casuta lui sa se odihneasca. Maine mai trebuie sa mergem la doctor si sper sa ne facem bine ca suntem puternici.
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #9 on: August 10, 2011, 08:05:26 PM »

I-ai schimbat mancarica sau i-ai dat ceva nou? E posibil ca din cauza asta sa se fi stricat la stomacel. Pot fi multe alte cauze deasemenea... Oricum ar fi  e frumos foc si iti doresc sa fie sanatos si sa te bucuri de el. Sanatate multa la puiut.

tafarel
Hero Member

« Reply #10 on: August 10, 2011, 09:51:39 PM »

Este un dulce , sa va traiasca si sa va bucurati de el.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #11 on: August 10, 2011, 10:48:39 PM »

Nu cred sa fie vorba de mancarica. In prima parte a zilei ii dau de obicei mancara gatita ( carnita, legume, putini carbohidrati - facuta proaspat ca pentru noi), iar dupa-masa papam granule. Dupa cum am zis conservele in sos nu le papam decat cand furam de la motan. Cam de doua ori pe saptamana ii dau lactate ( branzica de vaci sau iaurt, iar oualele nu ne plac.Ii foarte pofticios, dc ma vede ca mananc ceva vine si cere, (imi da cu o labuta pe picior).Poaate ca radeti de noi dar cand l-am adus, a mancat o caisa intreaga( am scos samburele) si nu a avut nimic si ii plac legumele, la nebunie.Din cate am observat i-i s-a aplecat de ceva si culmea tocmai granulele le refuza.
 Multumim si de urari si ne straduim sa crestem mari si frumosi ca si voi Smiley
LILA
Sr. Member

Ema si Marko van Pavora

« Reply #12 on: August 11, 2011, 09:41:31 AM »

Tare-i dragalas.Sa mai pui poze.
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #13 on: August 12, 2011, 03:08:41 PM »

Buna tuturor, am intrat sa va spunem ca suntem bine, nu am avut decat o mica indegestie care a trecut repede si acum suntem iar vioi si sanatos.
 Mai promitem poze ca sa ne vedem cum crestem.
 Acum am o rugaminte la voi, stiu ca puiutii musca in joaca am citit, dar vreau sa va zis ca am descoperit ca micutul meu ma musca doar cand e suparat ca nu il las sa faca ceva ( de ex sa-l las sa ia mizerii in gurita sau sa il pun in tarc ) si sa il vedeti cum maraie si latra la mine. Si inca ceva azi motanelul a dat primele semne ca il accepta pe NiKi, l-a lasat in casa si la farfurioara cu mancare, problema e ca in momentul in care Niki a simtit ca si motanul vrea sa pape cu el a inceput sa maraie la motan. La mine nu face asa, eu pot sa ii iau bolul cu mancare fara sa comenteze si mananca foarte frumos din mana mea, cateodata nici nu se duce la bol ci vrea sa pape de le mine, dar nu as vrea totusi sa devina agresiv cu mancarea pe viitor. Va rog frumos sa ne ajutati cu un sfat.
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #14 on: August 15, 2011, 10:46:11 AM »

E o frumusete de urecheat pufos si dulce..a ridicat si antenutele..arata siper. sa-ti traiasca si sa te bucuri cat mai mult timp de el.

Cu maraitul la motan..atunci cand papa...nu e vorba de agresivitate..isi apara papica...e normal.Daca vor creste impreuna, o sa-l accepte..dar toate ca toate..pana la papica !!!

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 181   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof