Diana_T
Full Member

|
 |
« Reply #15 on: September 04, 2011, 08:08:05 AM » |
|
Ziggy e superb! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Citisem parti din povestea lui si in topicul "cainele meu are o problema, stapan incepator" si mi-am dat seama ca e un caz deosebit de frumos. E minunat ca te-a intalnit si ai facut ce ai facut pentru el! Felicitari!
|
|
|
|
|
|
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am"
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #16 on: September 04, 2011, 12:12:16 PM » |
|
Multumesc, si poate ne vedem prin circului o data  Tobias cum se intelege cu masculi mai mari decat el?
|
|
|
|
« Last Edit: September 04, 2011, 12:17:30 PM by Te0 »
|
|
|
|
|
|
ionsurchicin
Jr. Member

|
 |
« Reply #17 on: September 04, 2011, 05:08:04 PM » |
|
foarte amuzanta ultima poza este foarte frumosi sati traiasca multi multi ani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #18 on: September 04, 2011, 07:00:49 PM » |
|
multumesc, in ultima poza stranuta si am avut noroc sa-l prind 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #19 on: September 05, 2011, 03:05:14 PM » |
|
Zggy sa-ti aduca numai bucurii, asa cum tu i-ai schimbat viata, atunci cand nici el nu mai spera sau credea ca este si altfel pe pamint 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #20 on: September 05, 2011, 03:18:38 PM » |
|
Eu inteleg destul de bine povestea lui Ziggy pentru ca si pe noi ne-a "ales" un mascul care a ramas la noi in acest an si doar in cateva luni si-a schimbat toate proastele obiceiuri si ne-a recunoscut ca stapani. Dar nu a fost in nici un caz asa grav cum a fost Kan... Bravo! Kan merita sa ajunga Ziggy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diana_T
Full Member

|
 |
« Reply #21 on: September 05, 2011, 03:39:47 PM » |
|
Multumesc, si poate ne vedem prin circului o data  Tobias cum se intelege cu masculi mai mari decat el? Toby e si el un pic dominant dar, in general, nu are nimic de impartit cu masculi mai mari. Cand era mic l-a tavalit un ciobanesc de bucovina si fata de ei e cam suspicios. In rest, se mai supara cand incearca altul sa-l domine, dar nu s-a batut niciodata. Iar acum are, din pacate, o perioada in care agaseaza femele. Noi ne-am intalnit si cu Yanis, care e un super catel, foarte prietenos, dar Toby a preferat sa discute cu "domnisoarele" in mare parte 
|
|
|
|
|
|
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am"
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #22 on: September 05, 2011, 06:17:55 PM » |
|
e normal sa fie ,,mai necioplit`` cu femelele dar il vor invata ele limitele, te anunt cand vin in buc (peste vreo luna) si poate ne sincronizam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nelyy
|
 |
« Reply #23 on: September 05, 2011, 09:19:46 PM » |
|
Da, initial nu intelesesem postarea ta, de-abia acum am parcurs topicul lui Zggy( ce nume e asta?..puteai sa alegi ceva mai dragut)  . Foarte frumos, eu cred ca astfel de gesturi,adica sa iei de pe drumuri un suflet nevinovat si sa-i dai o casa si o masa, merita toata lauda, nu multi dintre noi pot face ceea ce ai facut tu, din pacate. Imi place tare mult si se vede ca-i un caine sanatos si fericit , bravoo  . Mai multe poze dorim si povestioare cu Zggy 
|
|
|
|
|
|
"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #25 on: September 06, 2011, 12:09:04 PM » |
|
Multumesc, a fost botezat dupa Ziggy Marley, unu din cantaretii mei preferati, i-am pus numele ascultand o melodie despre nevoia de echilibru din viata fiecaruia, mi s-a parut potrivit situatiei. Va astept in Busteni si sunt sigur ca se va lasa cu dat din coada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
clausspac
Newbie
MAIA
|
 |
« Reply #26 on: September 07, 2011, 12:17:01 AM » |
|
Pacat ca e distanta asa mare pana la busteni ca i-as face cunostinta cu Maia;problema e ca ar ametii saracutul Ziggy cand o apuca pe neastamparata de Maia alergatul;parca o hranesc cu REDBULL  Ma bucur pentru Ziggy,pacat ca nu l-ai gasit mai de mult,dar e bine si asa
|
6luni9.jpg (154.65 KB, 640x480 - viewed 60 times.)
|
|
« Last Edit: September 07, 2011, 12:20:37 AM by clausspac »
|
|
|
|
|
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy
|
 |
« Reply #27 on: September 07, 2011, 12:24:48 PM » |
|
Cred ca Maia are acelasi comportament ca si Rex  Draguta ultima poza  1 dragut si 2 jumatati Ziggy 
|
|
|
|
|
|
Toti avem nevoie să credem în ceva...Eu cred că o să mai beau o bere.
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #28 on: September 11, 2011, 03:34:14 AM » |
|
Multumim si Maia nu ar fi o problema ca si maica-mea are o catelusa careia i-au gresit bateriile din fabrica  si dupa o ora de joaca (,) cad amandoi rupti de oboseala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #29 on: September 11, 2011, 12:26:33 PM » |
|
Nu poti spune care poza este mai frumoasa...amandoua Sa se joace fericiti!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|