AlinaBgd
Full Member

|
 |
« Reply #15 on: September 17, 2011, 09:10:56 AM » |
|
Ho bobo nu sari pe mine...eu am vorbit frumos,sau poate ma crezi vreun copil.Deci nu prea am facut bine sa cer parerea aici.Eu doar v-am cerut o parere( daca vi se pare ca vedeti ce vad si eu) atat.Nu sa-mi dati sfaturi sa nu-i mai dau calciu sau sa-i dau.Nu de asta am deschis topicul.Multumesc frumos oricum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
Full Member

|
 |
« Reply #16 on: September 17, 2011, 09:22:39 AM » |
|
Si acest caine isi traieste copilaria excelent.Nu ii fac nimic rau,si chiar de i-as fi facut nu va privea(caci nu asta a fost ideea). Primeste calciu,si e indicat acum,mai ales ca vine perioada schimbarii dintilor,bla bla.Si plus ca nu o indop dupa placul meu,ii dau ca la carte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #17 on: September 17, 2011, 09:44:07 AM » |
|
Ho bobo nu sari pe mine...eu am vorbit frumos,sau poate ma crezi vreun copil.Deci nu prea am facut bine sa cer parerea aici.Eu doar v-am cerut o parere( daca vi se pare ca vedeti ce vad si eu) atat.Nu sa-mi dati sfaturi sa nu-i mai dau calciu sau sa-i dau.Nu de asta am deschis topicul.Multumesc frumos oricum.
Usurel....., "Ho",..... la oi.... Si nu, nu te cred un copil, atunci ai fi avut o scuza.  Si acum vorbim serios...  Scuze daca ai avut impresia ca nu am vorbit frumos (nu stiu ce in telegi tu prin asta), dar incerc sa spun, ceva mai apasat, ca din grija excesiva pe care o manifesi, poti sa-i faci mai mult rau decat bine. Am vrut sa spun ca, de regula, veterinarii dau tratamente cu calciu tocmai pentru a scapa de insistentele stapanilor sau pentru ca asa da toata lumea. In cazul unor probleme adevarate ale articulatiilor/incheieturilor ele pot face si mai mult rau. Atat am vrut sa spun si te asigur ca nu vreau sa te atac in mod direct in nici un fel. Ai primit mai multe pareri care spuneau un singur lucru.... "CAINELE PARE SANATOS" si parca tot nu ne crezi. Nu numai pe noi, dar nici pe veterinarul la care ai fost. Cam asta este situatia, pe scurt... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #18 on: September 17, 2011, 09:57:52 AM » |
|
Morala este: 1 Puteti sa ascultati de sfatul lui bobo;
sau 2 Puteti sa va duceti pana la veterinar sa isi spuna parerea; In rest, Sanatate!
1 Nu este nevoie sa ma asculte pe mine, oricum nu asculta pe nimeni... sau 2 A fost si la veterinar si tot nu crede ca nu are probleme... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #19 on: September 17, 2011, 10:07:26 AM » |
|
Am vazut filmuletul cu ea, mi se pare ca arata si merge foarte bine. Nu cred ca e motiv de ingrijorare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #20 on: September 17, 2011, 10:09:29 AM » |
|
1 Nu este nevoie sa ma asculte pe mine, oricum nu asculta pe nimeni... sau 2 A fost si la veterinar si tot nu crede ca nu are probleme...  =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #21 on: September 17, 2011, 10:09:42 AM » |
|
O poza puteti sa puneti? Nu de alta dar sunt curios sa vad cum arata  Pai...., sunt destule pe prima pagina. Chiar si un clip.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #22 on: September 17, 2011, 10:14:49 AM » |
|
Poate Ariana sa va dea un sfat, este medic veterinar .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
Full Member

|
 |
« Reply #23 on: September 17, 2011, 01:36:15 PM » |
|
Faza e ca medicul veterinar,nici nu sa uitat la ea,de cate ori i-am zis,parca schimba subiectul,dar oricum data viitoare cand merg o sa-l rog sa se uite.Si sorry daca m-am aprins,dar nu ma asteptam la asa raspuns.Pe scurt si frumos daca spuneati "parerea mea...sa nu o indopati cu calciu deoarece nu-i face bine".Nu sa va apuce nervii ca cine stie la cata lumea ati zis chestia asta si v-ati saturat.  Ma rog ,o sa-i dau calciu acum ca tot am inceput dupa sfatul medicului.Dar ma voi opri la un punct,nu o voi indopa.Si acum sa fim seriosi...parerile sunt impartite,pro si contra calciului la catei...Acum dupa cine sa te iei? In fine...Deja am deraiat de la subiect.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
Full Member

|
 |
« Reply #24 on: September 17, 2011, 01:56:05 PM » |
|
Sunt la primul meu caine si nu vreau decat sa-i fie bine,sa duca o viata buna.Nu-i vreau raul.Dar la cate am citit pe aici,m-am ametit de tot...cum ziceam (pareri pro si contra). Oricum mai astept pareri. Si intradevar am facut o obsesie pentru labutele din spate ale catelusei de cand am luat-o. Ea cand e vioaie nu se observa asa rau.Dar cand se trezeste din somn,e ca si cum e mai amortita,e nestabila,nu stiu sa va explic exact... Sper sa nu va plictisesc cu chestiile astea. Dar hai sa vorbim calmi...eu am nevoie de niste pareri, nu de replici. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #25 on: September 17, 2011, 03:56:37 PM » |
|
Din cate am putut observa in filmulet catelul pare perfect sanatos, in plina dezvoltare. Eu sunt una dintre persoanele care nu incurajez administrarea calciului decat cand/daca e necesar. Sunt insa pentru administrarea suplimentelor pentru articulatii. Daca ai rabdare sa cauti putin vei gasi multe discutii pe baza acestui subiect, postari de-a mele si nu numai. Multa sanatate si succes in cresterea puiutului!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
AlinaBgd
Full Member

|
 |
« Reply #26 on: September 17, 2011, 11:32:07 PM » |
|
Multumesc.Ii termin cura de calciu(20 zile).Si nu ii voi mai da dupa aceea.Decat daca va fi necesar.Si multumesc pentru raspuns,m-ai m-am linistit.Daca cu totii ati observat ca pare sanatoasa.Atunci ma bucur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #27 on: September 19, 2011, 12:05:03 PM » |
|
Si acest caine isi traieste copilaria excelent.Nu ii fac nimic rau,si chiar de i-as fi facut nu va privea(caci nu asta a fost ideea). Primeste calciu,si e indicat acum,mai ales ca vine perioada schimbarii dintilor,bla bla.Si plus ca nu o indop dupa placul meu,ii dau ca la carte.
Nu e rau sa te iei dupa sfatul medicului,dar al medicului care cunoaste aceasta rasa si care nu se gandeste doar la profitul sau,de aceea este bine sa urmezi sfaturile unor crescatori si medici cu experienta de pe acest forum(care nu au niciun interes material in privinta blanosului tau) Cand am dus-o prima data pe Kara mea la medic,acesta a spus ca trebuie sa-i dau calciu de la 2 luni-1an,fara analize,fara a sti daca v-a avea nevoie de calciu pe viitor. De aici poti trage concluzii. Personal m-am documentat si am cerut sfaturi membrilor acestui forum,i-am administrat doua cure de calciu in 2 luni si in rest Aplazyl pentru articulatii. In prezen are 1 an si 1 luna,are urechile ridicate,n-am avut probleme cu articulatiile si este perfect sanatoasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
Full Member

|
 |
« Reply #29 on: September 19, 2011, 02:46:30 PM » |
|
Si sincer cred ca Daisy a mea are nevoie de miscare ,ea a stat nu a avut activitate prea multa si de aceea este mai moale la labute.De exemplu zilele astea am iesit cu ea si a facut mai multa miscare,am mers pe jos si vreo 2,3 statii de tramvai,si parca e mai sigura pe labutele din spate...Acum cine stie,sa treaca timpul si voi vedea ce si cum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|