Forum ciobanesc german
May 09, 2012, 02:43:29 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: David un husky superb pentru adoptie va rog cititi povestea lui  (Read 3479 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lauraparvan
Newbie
*

« Reply #15 on: November 27, 2011, 01:42:39 PM »

multumim loredana inca o data pentru ajutorul acordat:) te-ai implicat foarte mult in adoptia lui david si iti multumesc foarte mult pt toate (stim noi).

am vorbit cu toti doritorii, si cei de mai sus, si altii, jale. bine, era de asteptat.
acum ca vor veni sarbatorile, sincer cred ca pe nimeni nu va mai interesa adoptia serioasa a unui catel, probabil ca toti se vor gandi sa il faca cadou. ma gandeam sa pun adoptia on-hold pana in ianuarie, cand oamenii devin iar mai obiectivi.
si aprofundez varianta cu strainatatea, dintr-o data, ca aici tot tam-tam-ul cu daviduta s-a dovedit a fi un fiasco.

oricum, mai avem rabdare, poate se intampla vreun miracol. Smiley

va pupam!
Lory
Sr. Member

« Reply #16 on: November 29, 2011, 11:25:53 AM »

multumim loredana inca o data pentru ajutorul acordat:) te-ai implicat foarte mult in adoptia lui david si iti multumesc foarte mult pt toate (stim noi).

am vorbit cu toti doritorii, si cei de mai sus, si altii, jale. bine, era de asteptat.
acum ca vor veni sarbatorile, sincer cred ca pe nimeni nu va mai interesa adoptia serioasa a unui catel, probabil ca toti se vor gandi sa il faca cadou. ma gandeam sa pun adoptia on-hold pana in ianuarie, cand oamenii devin iar mai obiectivi.
si aprofundez varianta cu strainatatea, dintr-o data, ca aici tot tam-tam-ul cu daviduta s-a dovedit a fi un fiasco.

oricum, mai avem rabdare, poate se intampla vreun miracol. Smiley

va pupam!

Nu aveti pentru ce sa-mi multumiti, n-am facut mare lucru Smiley
Sincera sa fiu si eu ma gandeam tot la d-na Birgit care cu siguranta stie cu ce se mananca un husky si nu-si va bate joc de el insa acum decizia va apartine.
Asteptam vesti bune Wink

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
petshop4you
Lory
Sr. Member

« Reply #17 on: December 15, 2011, 10:21:59 AM »

David a fost castrat si cipat

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Lory
Sr. Member

« Reply #18 on: February 20, 2012, 07:14:13 PM »

Cateva poze noi cu David

DanyThor
Full Member

Ut melius incipio nosse homines, quam diligo dogs

« Reply #19 on: February 22, 2012, 12:19:15 PM »

Shocked Shocked Shocked WOW!!!E splendid nici nu il mai recunosti!!!

Cu cat incep sa cunosc mai bine oamenii , cu atat iubesc mai mult cainii .
Lory
Sr. Member

« Reply #20 on: February 22, 2012, 03:42:41 PM »

Shocked Shocked Shocked WOW!!!E splendid nici nu il mai recunosti!!!

Asa este

Lory
Sr. Member

« Reply #21 on: March 03, 2012, 12:57:22 PM »

David a plecat ieri la noua lui casuta

Lory
Sr. Member

« Reply #22 on: March 03, 2012, 01:32:23 PM »

La noua casuta

David e fericit la noua lui casuta, are parte de noi stapani foarte deosebiti ca oameni, si v-a fi monitorizat din cand in cand

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof