adrianfd
Newbie
|
 |
« on: January 25, 2012, 12:59:14 PM » |
|
in Herastrau, zona Aleea Trandafirilor(intre cele doua poduri curbate) se afla un ciobanesc german negru cu labe maro(mascul). este de aproximativ doua zile acolo; e speriat si slab.
de mancat mananca si pare a se misca cat de cat; nu vrea insa sa vina dupa mine. parea sa reziste pe viscolul de afara. la mine nu pot sa-l iau pentru ca mai am un alt caine si nu am curte.
nu i-am facut poze inca; aseara era bezna si azi dimineata am trecut repede pe acolo.
nu are zgarda. pare prietenos dar e speriat si abatut. este destul de greu sa te apropii de el.
|
|
|
|
« Last Edit: January 25, 2012, 01:01:10 PM by adrianfd »
|
|
|
|
|
adrianfd
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: January 25, 2012, 09:48:25 PM » |
|
am gasit pe cineva care sa il ia.
am incercat acum seara sa-l prindem. a fost imposibil, iar viscolul de afara nu ne-a ajutat deloc.
a mancat bine; a mancat si din palma, dar nu sta sa punem mana pe el. am incercat sa ii punem o lesa dar a fugit. si-a gasit adapost sub unul din podurile curbate; destul de ferit de vant.
mentionez ca este puiandru.
o sa incercam maine din nou sa-l prindem, poate cu ceva ajutor de specialitate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanyThor
Full Member

Ut melius incipio nosse homines, quam diligo dogs
|
 |
« Reply #2 on: January 26, 2012, 12:31:49 AM » |
|
A-ti reusit sa prindeti cateelul?
|
|
|
|
|
|
Cu cat incep sa cunosc mai bine oamenii , cu atat iubesc mai mult cainii .
|
|
|
adrianfd
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: January 26, 2012, 07:48:05 AM » |
|
Din pacate inca nu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adrianfd
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: January 26, 2012, 12:45:50 PM » |
|
I-am facut niste poze acum de dimineata. la lumina zilei nu mai pare puiandru. aseara dupa cum se misca si a facut pis fara sa ridice piciorul ni s-a parut ca e destul de mic.
nu pare foarte batran insa. e destul de greu de pozat fiindca se fereste. de asta e si asa de slab probabil. e un viscol in zona aia unda sta el; nu sunt maidanezi acolo. insa sufla un vant cumplit. noaptea sta sub pod; ziua sunt insa maidanezii de la debarcader si pleaca de acolo si sta unde l-am pozat.
e slab rau de tot, i se vede coloana. de mancat mananca zdravan; isi face si nevoile. aseara cand am vrut sa-l prindem alerga de rupea. pare ok dar nemancat. greu de spus.
o sa ma duc sa vorbesc la vet sa vedem poate ne ajuta sa-l prindem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #5 on: January 26, 2012, 03:17:03 PM » |
|
Cum poate fi ajutat? Ti se face pielea gaina cand vezi atata zapada pe el...saracu Daca ar fi mai aproape de mine l-as lua la mine,unde sta Raff si Grigore ar sta si el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adrianfd
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: January 26, 2012, 03:34:31 PM » |
|
problema e cum il prindem.
am fost la vet si mi-a dat numarul de telefon al cuiva care se ocupa cu d-astea. a zis ca ar putea pe maine sa incerce.
daca putea azi il duceam la vet-ul potaii mele pana venea sa il ia cel care a zis ca vrea sa il ia.
mai vorbesc diseara cu cativa proprietari de catei care stiu situatia si cu care ne intalnim noi de obicei prin parc. nu cred ca o sa facem ceva azi insa. am inteles ca ar fi si ceva pastile care i le-am putea pune in mancare sa il tranchilizeze; e si destul de departe de un loc unde poti intra legal cu masina in parc.
am vazut pe net ca si speedvet ar putea sa il prinda, parca ofera niste servicii de asa natura; n-am sunat inca la ei, nu ii cunosc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adrianfd
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: January 26, 2012, 10:53:37 PM » |
|
l-am prins asta seara cu ajutorul indicat de vet. catelul a plecat spre noua lui casa la caldurica.  sper sa nu aiba nici o problema medicala majora si sa se bucure de noul stapan si noua lui tovarasa. cand l-am luat in brate am vazut cat de frumos este(nu se vede din poze); si e maricel de talie. intr-o luna, sub ingrijirea noului stapan, o sa arate super.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #8 on: January 27, 2012, 10:11:18 AM » |
|
Ati facut o fapta buna Meritati toate laudele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #9 on: January 27, 2012, 10:21:48 AM » |
|
Bravo!!! Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe vremea asta fara adapost. Sa se bucure de noii stapani si invers!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #10 on: January 27, 2012, 10:33:31 AM » |
|
Felicitari 
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
adrianfd
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: January 27, 2012, 02:11:58 PM » |
|
am inteles ca e ok in noua lui casa si mananca de rupe.
deja se tine dupa noul stapan. se pare ca se reface si psihic bine daca a inceput sa socializeze asa de repede.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #12 on: January 27, 2012, 03:35:40 PM » |
|
Felicitari ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jee
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: January 29, 2012, 09:54:15 AM » |
|
Felicitari, asteptam si cateva poze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanyThor
Full Member

Ut melius incipio nosse homines, quam diligo dogs
|
 |
« Reply #14 on: January 29, 2012, 11:30:07 AM » |
|
A-ti facut o treaba buna,bravo!!! 
|
|
|
|
|
|
Cu cat incep sa cunosc mai bine oamenii , cu atat iubesc mai mult cainii .
|
|
|
|