Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 03:33:39 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Compatibilitate  (Read 10918 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gabriel91
Newbie
*

« Reply #15 on: March 17, 2012, 07:11:49 PM »

Culmea ca dupa ce i-am despartit piticu tot mergea mandru prin curte, ar mai fi vrut o runda...in timp ce asta legat s-a bagat in cosmelia lui...
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #16 on: March 17, 2012, 07:42:32 PM »

Si tu cum ai reactionat? ala legat  e plimbat?

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
petshop4you
Gabriel91
Newbie
*

« Reply #17 on: March 17, 2012, 08:18:07 PM »

cel legat nu e plimbat...in ultima vreme il dezleg eu noaptea ca mie mila de el...dupa ce i-am despartit asta micu a fugit in casa, astalaltu a intrat in cotet nu a dat prea mare importanta! In schimb piticu a iesit iar la razboi...
freddy25
Hero Member

« Reply #18 on: March 18, 2012, 01:44:09 AM »

Ce-ti ziceam si eu de pitica mea pe care era s-o sugrume ciobaneasca. Daca ar fi cedat,  nu s-ar fiajuns asa departe, dar piticii in marea lor majoritate se cred celputin pitbull. A mea se credea dog german. Se ducea la dobermani si voia sa le puna labuta pe ceafa ca semn ca ii domina. Se oftica fiindca nu ajungea si scotea niste icnete cred ca voia sa se catere pe ei. Noroc ca nu o luau aia in serios.
ady_bis
Newbie
*

Junior

« Reply #19 on: March 18, 2012, 05:19:26 PM »

Ai destule exemple si sfaturi.si la mine cand a sosit bisonul in familie, CG era mai sa-l manance de viu dar cu timpul sa adaptat.o sa mearga sigur.
Gabriel91
Newbie
*

« Reply #20 on: March 19, 2012, 08:51:00 AM »

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari! Cat despre caini...tre' sa mearga!
Serba Costy
Sr. Member

« Reply #21 on: March 19, 2012, 08:53:56 PM »

E posibil ca pechinezul tau cum se crede sef sa se impuna in fata cg-ului si aceasta lege ar putea ramane stabilita si cand cg creste. Kira mea se intelege foarte bine cu bichonel-ul care l-a luat soramea a doua zi de craciun. Ei se intalnesc mai rar dar si cand se intalnesc nu-i mai poti opri din joaca.
Liloiu
Newbie
*

« Reply #22 on: March 26, 2012, 02:27:53 PM »

Cei doi caini, impreuna cu membrii familiei vor forma o haita, daca reusesti sa-i convingi ca tu esti seful haitei nu vei avea probleme, fa-i sa inteleaga ca nu le este permis sa se bata, vor fi, asa cum zice si TeO, maraieli si poate cate o zgaltaiala din cand in cand dar fara batalii de proportii.

P.S. Ceea ce postez sunt pareri personale, nu sariti la gat Smiley
Gabriel91
Newbie
*

« Reply #23 on: May 22, 2012, 06:51:55 AM »

Mi-am luat pana la urma o catelusa! Cheesy nu are pedigree dar e foarte frumoasa si vioaie! Sasha o cheama! Acu ceva vreme imi faceam griji sa nu cumva sa-mi atace pekinezul puiul dar de cand am adus-o ( de ieri) pekinezul fuge de ea si pot sa zic ca e chiar frica de ea...stie cineva care ar fi cauza?
bugieus
Hero Member

« Reply #24 on: May 22, 2012, 11:30:08 PM »

foarte bine ai facut ca ti-ai luat catelusa ai evitat conflictul
freddy25
Hero Member

« Reply #25 on: May 22, 2012, 11:42:59 PM »

Asa fac adultii cu un pui care nu e al lor. Nu stiu de ce dar si la mine au facut la fel cainii adulti cu puii nou adusi in casa. Abia dupa ce puii trec de 5-6 luni, adultii incep sa interactioneze cu ei. Pechinezul nu fuge de el ca ii este frica. Eu aveam catea de 30 kg si cand am adus un pui mic de maidanez, tot asa facea: il ocolea de parca era ciumat. In ultimii 3 ani am mai luat doi pui la interval de un an unul de celalalt si cainele adult a avut acelasi comportament. Stiu ca au in instinct sa nu faca rau unui pui sub 4 luni si probabil ca de aceea ii evita pe astia micii.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #26 on: May 23, 2012, 12:14:18 PM »

depinde de caine, al meu cum vede pui vrea sa se joace:

* Image(013) (422 x 317).jpg (66.93 KB, 422x317 - viewed 60 times.)

* DSCF2689 (760 x 570).jpg (89.34 KB, 760x570 - viewed 57 times.)

* colti.jpg (816 x 612) (408 x 306).jpg (38.67 KB, 408x306 - viewed 60 times.)

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
Gabriel91
Newbie
*

« Reply #27 on: May 24, 2012, 09:45:25 AM »

Pentru ca inca e micuta nu ma indur so tin afara...e si vremea neprielnica si inca nu e vaccinata asa ca doarme cu mine in pat! Cheesy sunt plin de mirosul ei si piticu ma cam evita si pe mine...
Liloiu
Newbie
*

« Reply #28 on: May 28, 2012, 04:22:01 PM »

Cei care aveti dubii legate de aducerea unui nou caine in curte incercati sa gasiti DVD-urile lui Cesar Milan, omuletul ala are o haita intreaga, care include si pitbull. Pun avatar un print screen cu o parte din ei.

P.S. Ceea ce postez sunt pareri personale, nu sariti la gat Smiley
freddy25
Hero Member

« Reply #29 on: May 28, 2012, 05:21:06 PM »

Pentru ca inca e micuta nu ma indur so tin afara...e si vremea neprielnica si inca nu e vaccinata asa ca doarme cu mine in pat! Cheesy sunt plin de mirosul ei si piticu ma cam evita si pe mine...
Daca mirosi ca el, piticu' crede ca tu esti mama puiului si stii cum sunt catelele cand au pui. Mai sunt cateva luni si sa vezi ce frumos se vor juca. Eu am adus o catelusa micuta dar matura cand aveam um pui de 7 luni dar de talie mare si imi era teama ca o va strivi dar nu a fost asa. Era atat de delicat de nu imi venea sa cred. Al doilea pui pe care l-am luat a fost mai ghiolban, o cam imbrancea la inceput dar acum se joaca foarte frumos desi el e ca un bolovan de dens. Ce e drept la mine, astia tineri sunt masculi si pitica e femela si nu sunt nici un fel de conflicte ba chiar as zice ca ea e sefa. Cand incepe sa-i maraie, incremenesc amandoi si o lasa in pace.
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof