Forum ciobanesc german
March 07, 2013, 09:17:28 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11]   Go Down
  Print  
Author Topic: Agresivitate-cum sal fac agresiv?ARUNCATI O PRIVIRE:)  (Read 20999 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #150 on: March 03, 2013, 12:18:32 PM »

Ai mare dreptate insa si cei care stau la bloc si isi iau cg eu cred ca au nevoie de paza ca altfel isi luau bichon; si daca a sarit cainele la d-na cu umbrela eu consider ca nu trebuia certat deoarece isi apara stapanul(el nu avea de unde sa stie ca d-na e inofensiva) de vina e stapanul ca nu l-a tinut in scurt sau ca nu i-a pus botnita....nu cainele. Cei care stam la bloc este bine sa-i socializam intr-o oarecare masura dar sa nu-i transformam in pisici.

Nu nu l-am certat ca a sarit sa ma apere. I-am zis nu ca sa stopez atacul. Eu am inteles mesajul lui, dar trebuie sa intervin. Cand e in curte si latra pe straini, sau sare la poarta cand vrea sa intre cineva, ies ii zic bravo, il mangai si apoi daca vreau ca persoana de la poarta sa intre in curte ii zic lui Niki ca totul e bine ca el si-a facut treaba si intelege ca eu vreau ca acea persoana sa intre si nu ii mai face nimic Wink
Did
Full Member

« Reply #151 on: March 03, 2013, 01:07:11 PM »

Eu il incurajez mereu cand latra,ca el de felul lui nu prea e latracios  LOL Insa la tara e mai greu sa faci asta ca ala strain care intra in curte se poate uita urat si cine stie ce-i mai trece prin cap.Acolo sunt invatati mai mult sa-l opreasca din latrat,sa-i zica sa taca si ma enervez si atunci intervin  LOL Cu carpa ne jucam si il las mereu sa castige, insa isi pierde repede interesul,poate ca e si din vina mea ca se arunca cateodata si mi-e frica sa nu ma prinda de mana  LOL

"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
salvanim
Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof