Forum ciobanesc german
January 26, 2013, 05:44:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 169   Go Down
  Print  
Author Topic: WeiSS  (Read 211078 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mishu65
Hero Member

« Reply #15 on: May 20, 2012, 06:26:20 PM »

La pisici ma refer. Are noroc WeiSS ca exista si femele nesterilizate pe la voi 

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #16 on: May 20, 2012, 06:33:14 PM »

Da...rar gasesti caini nesterilizati. Este un motiv pentru care noi nu am cerut acte pentru el! Stiam ca nu o sa-l sterilizam...desi am promis ca o sa o facem! Oricum, nu planificam sa-l dam ca stud...

I'm on guard!
salvanim
Arpad
Hero Member

« Reply #17 on: May 20, 2012, 11:21:50 PM »

Frumos caine!Sa fie sanatos sa  te bucuri de el cat mai mult!....E super culoarea alba!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #18 on: May 20, 2012, 11:46:21 PM »

Multumesc Arpad! Privirea lui spune totul...iti citeste adanc in suflet!

I'm on guard!
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #19 on: May 22, 2012, 06:16:27 PM »

Frumos barbat! Sa va traiasca!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #20 on: May 22, 2012, 06:41:13 PM »

Multumesc Aaros!

I'm on guard!
DEDRI
JASMINE
Full Member

Cu stima si respect familia Dragomirescu & Jasmine

« Reply #21 on: May 22, 2012, 06:50:55 PM »

Doamna alora daca imi permite-ti sa va zic asa de unde l-ati cumparat pe Weiss ?Am si eu in gand sa imi iau unul din cate am gasit am vazut numai o canisa de ciobanesti germani albi imi plac foarte mult recunosc ca despre cei care sunt albi complet ca al dumneavoastra nu stiu nimic  .
                                                                              va multumesc
                                                                                                                                                               cu stima si respect

APRECIEZ OAMENII CARE AU CAINI CU O GENETICA VALOROASA SI CARE SELECTEAZA CIOBANESCU GERMAN , UNA DINTRE ACESTE CANISE ESTE CANISA VAN PAVORA, SUCCES IN CONTINUARE FAMILIA GHEORGHE SI URASC CORUPTIA , OAMENII MINCINOSI SI OAMENII CARE SUNT CU 2 FETE.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #22 on: May 22, 2012, 07:48:10 PM »

Dedri, mai intai vreau doar sa te rog sa-mi spui simlu doar Laura. Smiley Nu ca nu asi fi o doamna...Smiley) dar suna mai prietenos si nu atat de formal.

Pe WeiSS l-am cumparat aici, in Canada. Locuiesc in Victoria, pe insula Vancouver. Si eu si pustiul ne doream un caine neaparat de protectie. Pustiul avea numai 13 ani si venea singur d la scoala. Auzeam des de cazuri cand oameni de rea credinta urmareau copii si intrau peste ei in casa. Nu auzisem pana atunci de "white german shepherd"- asa le spune aici. Darcand am vazut ghemotoacele albe de blana, m-au cucerit pentru totdeauna! Am inceput sa citesc avida pe net despre rasa si istoricul rasei si am fost mai mult de incantata sa regasesc toate trasaturile unui ciobanesc german, mai putin culoarea. ba chiar am fost incantata sa am asa o raritate. Sunt foarte rari si pe aici, dar castiga tot mai mult in popularitate. Aproape ca nu-i om sa nu se opreasca cand il scoatem la plimbare! Numai ca nu lasa pe nimeni sa-l mangaie si nu ia nimic de mancare de la nimeni! Ceea ce ma bucura enorm!
parintii sunt amndoi cu pedigree recunoscut de clubul canadian. Nu am cerut insa nici un act pentru WeiSS pentru ca nu am vrut sa semnam ca o sa-l castram...WeiSS este intact si asa va ramane. Ne gandim sa-l dam pentru monta, dar am inteles ca o sa-si schimbe din temperament dupa, asa ca inca nu ne-am hotarat desi este cineva care asteapta Smiley
Diferente foarte mari daca il compari cu fratele roscat, nu prea sunt. Cei albi sunt poate mai timizi si mai mult orientati catre stapani. Sunt foarte vocali, "vorbareti". Foarte serios, nu glumesc, WeiSS poate mormai "mama" Nu suna clar, dar se poate distinge. Smiley. O alta diferenta ar fi statura...cei albi sunt mai inalti si spatele este drept. In rest, nu sunt diferente majore fata de ciobanescul german. Sunt foare inteligenti, loiali, protectori, invata orice comanda aproape doar din cateva lectii si nu o uita!;) Are un miros extraordinar de dezvoltat si poate fi cu succes caine politist sau searching and rescue.
Int-o competitie WeiSS ar avea un singur defect: timiditatea. Dar asta dispare instantaneu cand cineva numai se apropie de noi. Atunci se pune intre noi si persoana respectiva. Si inca ceva: pe pustiul meu il trateaza ca si cum ar fi puiul lui. Asta este specific rasei albe. Sunt avantaje si dezavantaje aici. Il protejeaza ca si pe un pui, dar pustiul si-a piedut mai toti prietenii, pentru ca se tem de caine si nu mai vin! Baietii sunt mai violenti in joaca lor iar WeiSS nu tolereaza...percepe totul ca pe o amenintare la adresa "puiului" lui si ataca! Nu sa raneasca, dar destul sa sperie. De fapt apuca mana in gura lui fara sa stranga si priveste adanc in ochi. O lasa la comnda, dar copii sunt terifiati oricum!

Revenind la intrebarea ta, nu stiu de unde ai putea sa iti alegi un pui valoros din Romania. din ce am citit aic pe forum Lupi-albi ar fi cel mai bun. Oricum recomand calduros un tovaras alb pentru jasmine! Ar fi o pereche unica! Si poati avea satisfactii nelimitate cand ii scoti la plimbare...iti garantez asta! Sper ca am fost de folos macar un pic.

I'm on guard!
DEDRI
JASMINE
Full Member

« Reply #23 on: May 22, 2012, 08:03:11 PM »

Multumim mult Laura pentru informatii acum sincer prioritatea si dorinta mea este sa mai iau o surioara Jasminei tot de unde am luato pe ea adica de la canisa van pavora iar putin mai tarziu sa cumpar un ciobanesc german white acum sincer depinde si cum o sa stau cu bugetul la vremea respectiva eu sunt si o persoana care vreau sa ii dau cam ce este mai bun la cainii mei si sunt unele cheltuieli , am si familie  si ma impart cu banutii , una peste alta cand imi iau un animal nu ma gandesc la profitul de pe urma aceluia si ma gandesc sa aiba ceea ce este mai bun , sincer imi plac foarte mult ciobanescul german white stiu ca este o singura canisa in Romania care  rasa asta oricum sa va traiasca si sa aveti numai bucurii , sanatate la intreaga familie .

cu stima si respect

APRECIEZ OAMENII CARE AU CAINI CU O GENETICA VALOROASA SI CARE SELECTEAZA CIOBANESCU GERMAN , UNA DINTRE ACESTE CANISE ESTE CANISA VAN PAVORA, SUCCES IN CONTINUARE FAMILIA GHEORGHE SI URASC CORUPTIA , OAMENII MINCINOSI SI OAMENII CARE SUNT CU 2 FETE.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #24 on: May 22, 2012, 09:15:43 PM »

multumim Dedri si va dorim si voua asemeni! probabil Jasminei o sa-i fie mai placut avand o tovarasa de joaca!

I'm on guard!
DEDRI
JASMINE
Full Member

« Reply #25 on: May 22, 2012, 09:18:18 PM »

Normal dar amandoua va avea parte de dragoste si atentie

DEDRI
JASMINE
Full Member

« Reply #26 on: May 22, 2012, 09:20:07 PM »

ca sa numai imi spune-ti dedri daca se poate ,pe viitor pute-ti sa imi spune-ti  simplu Eugen.

alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #27 on: May 22, 2012, 09:34:43 PM »

hahahaaaaaaa...imi pare bine de cunostinta Eugen!

Sunt convinsa ca fetele vor fi 2 rsfatate! Wink

I'm on guard!
DEDRI
JASMINE
Full Member

« Reply #28 on: May 22, 2012, 09:39:33 PM »

Si noua ne pare bine de cunostinta Laura.Da ele vor fi cele mai rasfatate deoarece stau numai cu mine celelalte 2 femele sunt la tara cu tatal meu dar alea sunt mari cred ca ma inteleg sunt putin geloase dar asta e.

alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #29 on: May 23, 2012, 12:38:00 AM »

Desigur ca sunt geloase! Dar ca orice adult...trebuie sa dea dovada de intelepciune! Smiley

WeiSS nu ne lasa sa ne pupam/imbratisam...este intre noi in secunda 2! Nici sa ne tinem de mana nu putem! Isi baga botul umed si incearca sa ne separe mainile1 Cu pustiul este si mai si...il agata de picior si-l trage inapoi! Daca ii vrea atentia si Andi il ignora, ii trage pantalonii jos de pe el! Mai mare circul! Dar de asta ii iubim!

I'm on guard!
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 169   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof