daisy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #15 on: August 12, 2006, 11:17:58 AM » |
|
Este intr-adevar superb ! Sa-ti traiasca !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
J_F_U
Full Member

|
 |
« Reply #16 on: August 12, 2006, 01:31:39 PM » |
|
salut am fost azi la calin catelu este super bogdan felicitar am facut o poza si daca nu te super an postat pe forum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #17 on: August 12, 2006, 03:19:17 PM » |
|
Am si eu una!
|
Black1.jpg (109.09 KB, 640x479 - viewed 403 times.)
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #18 on: August 12, 2006, 04:24:06 PM » |
|
Superb, sa-ti traiasca !
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #19 on: August 13, 2006, 11:45:57 AM » |
|
Multumesc frumos pentru urari ! Nu stiu daca o sa particip cu el la expozitii, dar la examene de munca o sa ajunga cu siguranta. J_F_U si Scolaro sa stiti ca ma bucur pentru pozele astea noi. Chiar am vrut sa va rog sa faceti cateva poze ca pana ajung eu sa le fac dispare tot farmecul de noua achizitie. 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #20 on: August 14, 2006, 11:36:30 AM » |
|
...bravo.... D-zeu sa iti ajute sa atingi rezultatele pe care le doresti...bon courage
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #21 on: August 14, 2006, 12:10:08 PM » |
|
Din cauza vitezei am uitat sa-i multumesc lui Kovacs Levente pentru ca a testat cainele in Ungaria.
Multumesc K9 Puma !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #22 on: August 24, 2006, 01:09:51 PM » |
|
De curiozitate, Bogdane, ai fost in expozitii cu el ? Cum merge cu dresajul ? Eu acum l-am vazut prima data si imi place teribil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #23 on: August 24, 2006, 01:59:28 PM » |
|
De curiozitate, Bogdane, ai fost in expozitii cu el ? Cum merge cu dresajul ? Eu acum l-am vazut prima data si imi place teribil.
In expozitii nu am ajuns cu el si nici nu stiu daca o sa ajung. Principalul motiv pentru care a fost cumparat e pentru a avea un reproducator din linie de munca in Romania, si in acest scop principala lui activitate o sa fie IPO, FH si poate chiar SVV dar cu SVV e mai greu pentru ca nu se stie aproape nimic in Romania despre acest examen. Tot ce stiu eu e ca SVV1 depaseste in dificultate IPO3, si la SVV3 cainele nu are voie sa latre. SVV este un examen special pentru cainii utilitari, nu este sport. Ca parte de dresaj, acum ii schimbam comenzile din maghiara in romana si incepem incet munca pe manson. Este un caine foarte atent la conductor si nu-l paraseste nici macar in defavoarea altor caini, asta din cele spuse de dl Ciora Calin care se ocupa in acest moment de el. Cred ca Scolaro ne poate ajuta aici, sa ne spuna cum i se pare ca temperament.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RHR
|
 |
« Reply #24 on: August 24, 2006, 02:50:53 PM » |
|
In expozitii nu am ajuns cu el si nici nu stiu daca o sa ajung. Principalul motiv pentru care a fost cumparat e pentru a avea un reproducator din linie de munca in Romania,
Mare păcat că nu o să ajungi în expoziţii , că dacă nu-l expui în 2 expo de frumuseţe , nu va ajunge Reproducător nici o dată. Şi apoi ar fi interesant şi pentru. arbitrii noştrii să arbitreze dpdv al frumuseţii un cîine aşa de frumos din liniile de muncă.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #25 on: August 24, 2006, 02:56:11 PM » |
|
Mare păcat că nu o să ajungi în expoziţii , că dacă nu-l expui în 2 expo de frumuseţe , nu va ajunge Reproducător nici o dată. Şi apoi ar fi interesant şi pentru. arbitrii noştrii să arbitreze dpdv al frumuseţii un cîine aşa de frumos din liniile de muncă.
Reproducator poate ajunge cu examen de selectie chiar daca nu este arbitrat in ring. Examenul de selectie bate orice arbitraj de ring. Parerea mea. Oricum poate o sa fie arbitrat si in ring, nu se stie niciodata, dar cu siguranta nu o sa colind tara dupa expozitii pentru ca o sa fim mai ocupati cu examenele de munca. Poate anul viitor la Cluj si Tg Mures o sa intre si in ring.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #26 on: August 24, 2006, 03:01:05 PM » |
|
....poate o sa par un pic idiot (sau mai mult  ), dar eu unul din poze nu disting conformatia e cu mult diferita fata de cea a CG de frumusetze...ce parere ai, Bogdane?
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
RHR
|
 |
« Reply #27 on: August 24, 2006, 03:14:29 PM » |
|
Reproducator poate ajunge cu examen de selectie chiar daca nu este arbitrat in ring. Examenul de selectie bate orice arbitraj de ring. Parerea mea.
Nici la selectie nu poţi prezenta cîinele dacă nu ai minim o expo de club sau frumuseţre cu calificativ. Iar apoi regulile deocamdată valabile le noi cer doar 2 expo cu calif . Ex la masculi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #28 on: August 24, 2006, 03:48:47 PM » |
|
Cum mi se pare mie ca temperament? Pai, e un caine echilibrat, foarte atent la antrenor si foarte bine socializat. De aceea l-am intrebat pe Calin ce are Bogdan de gand sa faca cu el si am aflat cu placere ca SPORT, deci nu se va lucra pe agresivitate. Poate e bine sa afle cat mai multi ca un caine nu lucreaza la manson numai daca este inrait, adica batut, torturat, tinut inchis, etc. O diferenta pe care am observat-o intre Pranos al meu, CG de show, si cei doi caini de munca mult mai tineri pe care i-am vazut la lucru, adica Navarro si un malinois pe nume IPO, e ca al meu latra si se agita in timp ce ceilalti lucreaza, iar ei tac si fac... In plus, al meu e capos iar ei sunt maleabili. Quod erat demonstrandum, in favoarea lui Bogdan si negeneralizand prea tare...
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #29 on: August 24, 2006, 03:49:37 PM » |
|
....poate o sa par un pic idiot (sau mai mult  ), dar eu unul din poze nu disting conformatia e cu mult diferita fata de cea a CG de frumusete...ce parere ai, Bogdane? Nu este asa "cocosat" ca si CG din linia de frumusete, are alta culoare. Ca si angulatii nu ma bag ca nu-s arbitru nici un f bun cunoscator(sau poate nu stiu aprecia corect). Dar ca sa elimin orice speculatie o sa incerc sa vin cu el la Campionatul National de CG, sa vad ce concurenta o sa aiba la femele  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|