cornel_gm
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: August 24, 2006, 02:29:54 PM » |
|
Nu! Tocmai! Vreau sa latre pentru ca creau sa fac din ea un caine de paza. Vezi tu...eu nu trec pe acolo decat o singura data pe zi...ma tem de hoti...pentru ca sunt patit... Tocmai de aceea mi-am cumparat un caine, pentru ca oricum...nu stiu cat de mult reduce probabilitatea de a fi atacat din nou, dar oricum este altcumva sa ai un caine bun, agresiv, care latra la lume, nu? De aceea vreau o solutie... Sper ca m-ai inteles  . Multumesc.
|
|
|
|
|
|
"If you love something, set it free.If it returns, it is yours,if it doesen't,it never was."
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #16 on: August 24, 2006, 02:51:10 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #17 on: August 24, 2006, 03:06:35 PM » |
|
...in afara de asta , un "bun latrator" e un bun latrator,.... si atit...personal cred ca ar trebui sa ii verifici caracterul, daca musca la manson, etc...cu un dresor de specialitate, si daca da , sa zici "merci"...surpriza pentru un eventual infractor e mai mare daca se trezeste cu "breloc" pe tacute, decit o mare harmalaie si cind se "face" la caine, s-o taie chelalaind...parerea mea
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #18 on: August 24, 2006, 03:54:17 PM » |
|
...in afara de asta , un "bun latrator" e un bun latrator,.... si atit...personal cred ca ar trebui sa ii verifici caracterul, daca musca la manson, etc...cu un dresor de specialitate, si daca da , sa zici "merci"...surpriza pentru un eventual infractor e mai mare daca se trezeste cu "breloc" pe tacute, decit o mare harmalaie si cind se "face" la caine, s-o taie chelalaind...parerea mea
Foarte bine spus. Dl. Administratooor ! Cred ca ar trebui unite cele doua topicuri.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #19 on: August 24, 2006, 03:58:32 PM » |
|
Dl. Administratooor ! Cred ca ar trebui unite cele doua topicuri.
Done!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
cornel_gm
Newbie
|
 |
« Reply #20 on: August 24, 2006, 04:33:03 PM » |
|
...mda...bun... Se pare ca am omis cateva detalii: 1) Cainele sta legat( de aceea vreau sa latre la cei ce trec pe strada); 2) Mai am inca un caine (maidanez) , dar foarte bun:latra la 'tot ce misca' si uneori chiar in plus, de parca ar fi suparata pe viata.Ma intreb daca nu cumva atitudinea acestui caine ar putea influenta in mod pozitiv atitudinea cg-ului. In legatura cu 'tratamentul' cu nuielusa, s-ar putea sa ai dreptate. Am citit intr-o carte (de dresaj, fireste) aceeasi solutie pe care mi-ai dat-o si tu, dar pentru cainii care sunt blanzi si prietenosi cu toata lumea.Oricum folosind aceasta modalitate s-ar putea sa pot aduce schimbari si in problema mea.Dar totusi, ma intreb daca nu cumva ar putea avea si alte reactii adverse. Multumesc.  Any other sugestions?
|
|
|
|
|
|
"If you love something, set it free.If it returns, it is yours,if it doesen't,it never was."
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #21 on: August 24, 2006, 04:41:54 PM » |
|
1) Cainele sta legat( de aceea vreau sa latre la cei ce trec pe strada);
Pai daca sta legat, cum 'pazeste' casa de hoti? Prin latrat? Spui ca vrei sa latre la toti cei care trec pe strada. Pai daca latra la tot, cand intra un hot in curte ce ar trebui sa mai faca? Si crezi ca hotul se sperie tare de un caine tinut in lant?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cornel_gm
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: August 24, 2006, 04:48:03 PM » |
|
Nu am spus asta! Cainele sta legat (are o sirma pe care se poate deplasa) langa casa. Deci, consider ca orice apropiere de casa a unui intrus ar trebui sa fie semnalata de caine.
Asadar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #23 on: August 24, 2006, 05:49:05 PM » |
|
Daca asta vrei sa faca, paza si semnalizare intrusi, cred ca cel mai bine este sa iei legatura cu un dresor bun. Sau, in masura timpului tau, poti incerca ce a sugerat Bogdan. Dar daca nu ai experienta si chiar vrei un caine de paza, un dresor te poate ajuta mult mai mult.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cornel_gm
Newbie
|
 |
« Reply #24 on: August 24, 2006, 06:30:02 PM » |
|
Multumesc,voi incerca. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
george83
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: August 25, 2006, 06:36:17 PM » |
|
Cam pe la ce varsta ar fi indicat sa fac ceva in privinta agresivitatii catelusei mele(care are acum 6.5 luni)? In cazul meu nu cred ca este o problema, dar nici nu vreau sa devina. In momentul in care cineva intra in curte, e latrat, dar daca ii vorbeste frumos, ea se duce catre respectiva persoana sa se joace. As vrea sa fie mai putin sociabila, mai ales ca locuiesc intr-o zona unde s-au mai furat caini de rasa. Sa incerc si eu exercitiul cu "vecinul neprietenos" ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #26 on: August 25, 2006, 08:31:28 PM » |
|
Cam pe la ce varsta ar fi indicat sa fac ceva in privinta agresivitatii catelusei mele(care are acum 6.5 luni)? In cazul meu nu cred ca este o problema, dar nici nu vreau sa devina. In momentul in care cineva intra in curte, e latrat, dar daca ii vorbeste frumos, ea se duce catre respectiva persoana sa se joace. As vrea sa fie mai putin sociabila, mai ales ca locuiesc intr-o zona unde s-au mai furat caini de rasa. Sa incerc si eu exercitiul cu "vecinul neprietenos" ?
...toti puii sunt dornici de joaca, indiferent cu cine....si la unii, copilaria se incheie peste14, 16 luni....instinctul de paza il au de mici, dar iese mai la maturitate la suprafata,....eu unul cred ca e suficient sa stea la padoc (daca ai) cind iti vin prietenii, inainte sa o "expui" la exercitiul cu vecinu' ....parerea mea; si aptitudinile de paza (eventual si atac) ti le confirma sau nu un dresor atestat, daca nu esti cit de cit experimentat...din nou, parerea mea
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #27 on: August 27, 2006, 07:47:39 PM » |
|
La vasta asta nu incerca cu vecinul ca risti sa o "strici". Cum spunea crb, inchisa in padoc cand nu e nimeni in zona sa o supravegheze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #28 on: August 28, 2006, 03:22:37 PM » |
|
Nu stiu ce sa mai fac cu ego...e atat de bleg pentru un caine.Nu astept sa sara sa muste la 5 luni pe oricine ii iasa in cale dar el e sub orice critica de bleg.Mai avem o luna si vreau sa incep sa ii caut un dresor bun care sa ma invete sa imi dresez eu cainele(nu il las pe mana nimanui) dar cred ca nici cel mai bun dresor nu va reusi sa il faca sa maraie macar.Nu aveti ceva sfaturi? In plus de asta are o personalitate bine formata... si e foarte incapatanat....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #29 on: August 28, 2006, 03:39:12 PM » |
|
Nu stiu ce sa mai fac cu ego...e atat de bleg pentru un caine.
Subiectul asta l-ai citit? Nu te ajuta nici un sfat de pe aici?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|