Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 04:17:26 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: mancare - efort fizic  (Read 3014 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #15 on: August 11, 2012, 12:48:14 PM »

Dezinfectante, vata, etc o sa avem in trusa noastra, ciulinii ii aranjez si fara perie, rucsac mi-ar place sa-i pun (sa care chestii usoare) dar din pacate, de la o bata primita pe spate, are o vertebra tasata deci nu se pune problema sa care  (pana sa ajunga la mine, Ziggy era sacul de box al fostilor ,,stapani``). Cat despre cainii de stana (doar ca sa ne laudam) si Ziggy a alergat vreo 2 ursuleti si a tinut unu in copac vreo 20 min deci e de-al lor  Cool
     Lapte gasesc la stane si il fierb inainte sa il dau, da eu mananc mai mult cand merg pe pe munte si cred ca si el ar avea nevoie avand in vedere ca este obisnuit cu plimbari de o ora-doua iar acum va merge 6-8 ore pe zi. 
     Multumim pt idei si daca uitam ceva veti afla cand ma intorc.

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
freddy25
Hero Member

« Reply #16 on: August 11, 2012, 01:32:38 PM »

Exista riscul sa faca febra musculara in prima zi si sa nu mai vrea sa mearga. Ar trebui sa-l antrenezi de pe acum. Eu cand scoteam prepelicarul la padure si alerga aproape o zi, a doua zi era amortit si asta in conditiile in care era scos zilnic la alergat timp de o ora-doua.
petshop4you
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #17 on: August 11, 2012, 02:31:37 PM »

Are antrenamentul necesar dar este posibil sa faca febra si chiar daca nu se pune problema sa nu mai vrea sa mearga (e disperat dupa munte), am ce sa ii dau ca sa previn? aspirina merge?

mishu65
Hero Member

« Reply #18 on: August 11, 2012, 03:07:18 PM »

Eu stiu ca aspirina este interzisa cainilor, fiind considerata toxica.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
freddy25
Hero Member

« Reply #19 on: August 11, 2012, 05:22:27 PM »

De aceea ti-am si atras atentia. La caini nu e ca la oameni, ii dai o aspirina si gata. Ei nu au voie aspirina, paracetamol si altele asemanatoare. Il iei mai usor in primele zile.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #20 on: August 11, 2012, 06:40:58 PM »

In grup vor fi si incepatori deci nu se va alerga pe traseu (ca in alte dati), stiu ca medicamentele pt uz uman nu au acelasi efect la caini dar, din cate am vazut intr-un video (link postat de Ariana), aspirina in dozaj ,,canin`` este ok, nefiind sigur care este am zis sa arunc o intrebare. Multumesc de heads up

KenayRott
Jr. Member
**

Caracterul este temelia demnitatii personale.

« Reply #21 on: August 11, 2012, 09:39:43 PM »

DA asta voiam sa punctez si eu, stanele cu caini, sunt foarte periculosi. Vara trecuta era cat pe ce sa dam nas in nas cu ei...noroc ca eram dupa o movilita si am luat-o la trap catre masina.

Ultima ispita e cea mai mare tradare: sa savarsesti o fapta buna pentru un motiv gresit.Thomas Stearns Eliot
La sfarsitul fiecarei zile socoteste nu ceea ce altii au facut fata de tine, ci ceea ce tu ai facut fata de altii.(Nicolae Iorga)
Ca eu sunt bun,ma priveste;ca altii sunt rai, nu ma mira.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #22 on: August 11, 2012, 10:18:10 PM »

Ciar daca se ,,bat cu ursul`` sunt tot caini, nu vor fi o problema, chiar daca nu sunt eu acolo (putin probabil), Ziggy se descurca in situatiile astea. 

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof