Forum ciobanesc german
January 25, 2013, 04:41:37 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: Foarte incapatanata  (Read 9401 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mishu65
Hero Member

« Reply #60 on: January 21, 2013, 06:33:12 PM »

Ai un caine care sapa gropi.te-ai gandit cate oase ascunde?nu?curata curtea d oase si hrana ai dai numai la padoc si din mana numai recompensa care e prea mica sa o ascunda.scoate priza?ce face cu ea?vb dupa ce știu ce face cu ea.

Ce-ar putea sa faca un caine cu priza? Sa-si incarce telefonul, probabil!
Normal ca totul se roade, prize, cabluri, pantofi, mese ce-ar mai fi de vorbit?

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
valdy1977
Newbie
*

alex

« Reply #61 on: January 21, 2013, 11:29:26 PM »

bla bla.cum ai turcul si pistolul.de ce va mirati de cainii vostri ca sunt incapatinati cand voi vreti sa stiti ca sunteti pe forum nu va intereseaza rezolvarea problemei.exista mai multe feluri de distrugere.exemplu priza.o rupe si o roade?o rupe si se joaca putin cu ea apoi o abandoneaza?dupa aceste lamuriri poti sa-ti faci o parere de ce face asta.dar pe unii ca tine nu interesaza asta ci cat mai multa conversatie.dai bataie la tst ca rezolvi tot si inveti mai mult decat restul la un loc.pa.nu suntem pe aceeasi lungime de unda.scz si spor la ce va doriti voi.
salvanim
dan67
Newbie
*

« Reply #62 on: Yesterday at 06:45:47 PM »

@tzitzi: te-ai trezit si tu dupa 3 luni de la ultimul meu post. Tot ce pot sa-ti zic, daca atat intelegi din ceea ce am scris eu, e somn usor in continuare.

@Zaloj Ion: Multumesc! O sa incerc si eu metoda cu usturoiul cand vreau sa-l conving ca nu e bine ce face.

@valdy1977: nu ascunde oase, ca nici nu stie ce e ala os Cheesy Nu mai scoate priza acum, i-a trecut. A mai avut vreo 2 incercari dar a inteles ca nu e bine sa ma supere. Pai ce putea sa faca cu priza? Pe langa incarcatul telefonului, o mai folosea la joaca, mi-o aducea la usa etc.

@valdy1977: succesuri, esti si tu foarte inteligent!
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof