|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #75 on: July 16, 2012, 11:36:54 AM » |
|
L-am fiert,dar i-am pus mai mult orez decat carne. Cand era mic ,cei de la cabinet mi-au zis ca face diaree daca ii dau prea multa carne. O sa-i dau numai bobite si doar putina mancare gatita ,pt. gust. Am mai observat ca bobitele sunt mai satioase.Am vrut sa fac si eu economie,dar nu mi-a mers.
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #76 on: July 16, 2012, 12:13:35 PM » |
|
Fiecare caine suporta mai bine sau mai rau un anumit tip de hrana. Ce merge la unul, poate sa nu mearga altuia. Din pacate tipurile de hrana grain-free sunt foarte scumpe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #77 on: July 16, 2012, 02:55:19 PM » |
|
Multumesc pt. raspunsuri!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #78 on: August 07, 2012, 07:03:49 PM » |
|
E adevarat ca diareea trece cu sorici de porc ? Intreb asa de curiozitate ca mi se pare ciudat .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #79 on: August 07, 2012, 09:16:07 PM » |
|
Cineva care lucreaza la o firma de paza mi-a spus . In curtea firmei , au CG si persoana resp. mi-a spus ca atunci cand fac diaree ,proprietarul le da sorici de porc sau oase de vita . Stiam ca oasele provoaca constipatia , dar de soric de porc ...n-am mai auzit . Ma gandeam ca poate are cineva o explicatie.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #80 on: August 07, 2012, 09:43:53 PM » |
|
nu stiu de sorici, dar sigur cheagul folosit pentru branza, cu siguranta strange la burta!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
|
hezro
Newbie
|
 |
« Reply #81 on: March 05, 2013, 12:09:50 AM » |
|
Buna seara,
Am o mica problema cu tratamentul pentru deparazitare. Am doi catei din rasa ciobanesc german, mascul si femela de 4 respectiv 6 luni. Masculul a vomitat ceva viermi sambata. Le-am luat Cestal, si din pacate le-am dat doar o tableta sambata si azi mi-am adus aminte ca trebuia sa le dau 2. In seara asta le-am dat si a doua tableta urmand ca peste 2 saptamani sa repet tratamentul. Credeti ca ar putea fi oarece probleme ? cateii sunt pe la vreo 16-17kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #82 on: March 05, 2013, 01:14:42 AM » |
|
Acum ai comis-o, nu mai ai ce face. Peste fix 14 zile le mai faci o deparazitare dar de data aceasta dozeaza cum trebuie. Daca au intre 15 si 20kg le dai 2 pastile. Daca au trecut de 20 le dai 2 si 1/2 daca au intre 25 si 30 kg le dai 3 tablete. Eu le dau Drontal, e mai scump dar mai eficient. Peste inca 14 zile le mai faci o deparazitare. Intre timp stropeste locurile unde stau cainii cu solutii pe baza de clor ca sa moara ouale pe care le elimina prin fecale pentru a nu se reinfesta. Si da, deparazitarea provoaca uneori o diaree pasagera care trce intr-o zi-doua.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #83 on: March 05, 2013, 06:42:40 AM » |
|
Ca şi sugestie care mi-a fost făcută de veterinarul băieţilor mei, schimbă deparazitantul; dacă tot nu ai terminat cura cu Cestal, schimbă-l cu altceva când reiei deparazitarea. Mie mi-a zis să alternez pastilele cu injecţii, sunt mai eficiente aşa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #84 on: March 05, 2013, 09:01:14 AM » |
|
Daca a vomitat viermi infestarea e masiva, asa ca repeta urgent asa cum a spus si Freddy dupa 14 zile si schimba cu Drontal. Si daca nu speli bine locurile unde fac nevoile va fi poveste fara sfarsit, ouale putand rezista ani de zile.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
hezro
Newbie
|
 |
« Reply #85 on: March 05, 2013, 10:43:45 AM » |
|
cateii sunt intr-o curte cu iarba, nu stiu cum pot spala iarba ... multumesc pentru sfaturi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OTIDOG
Newbie
|
 |
« Reply #86 on: March 05, 2013, 10:47:40 AM » |
|
Eu inainte de deparazitare cu 3-4 zile ii dau usturoi. daca infestatia este masiva si se dau pastile, exista riscul sa apara intoxicatia cu ascaron.Cu ajutorul usturoiului se elimina o parte din viermi inainte de deparazitare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|