Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« on: January 31, 2013, 09:17:10 PM » |
|
Buna seara, pe scurt, m-am trezit in curte cu o CG slaba si speriata, am aflat ca este de o luna pe strazi iar dupa vreo 3 zile a aparut o angajata de la pensiunea stapanilor care mi-a explicat ca a fugit acum o luna, ca o hraneste cu boabe (nu stie de care) cand este singura si cand sunt clienti in pensiune cu ,,ce-i dau aia``. De plimbare nu e nevoie ca sta la curte  , companie cand sunt clienti  , are doi ani si e castrata. Intrebare: care sunt sansele ca dragalasa din imaginile de mai jos (95cm fara coada si 62 la greaban) sa fi fost bine hranita si sa ajunga la 18 kg in doar o luna, avand in vedere ca stie sa caute in gunoi, sa se puna in sezi si sa puna o fata dragalasa cand vede pe cineva cu orice seamana a mancare?
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #1 on: January 31, 2013, 09:41:55 PM » |
|
cum a reactionat catelusa la aparitia "stapanei"...a recunoscut-o si s-a bucurat?
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #2 on: February 01, 2013, 01:35:43 AM » |
|
Nu raspunde la ,,Linda`` (presupusul ei nume), cu respectiva s-a comportat ca si cu o straina care o baga in seama: a mirost-o in graba (e hiperactiva) si in mai putin de 3 sec era la joaca cu Ziggy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #3 on: February 01, 2013, 01:38:01 AM » |
|
deci e clar...nu-i apartine!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #4 on: February 01, 2013, 01:51:37 AM » |
|
M-a impresionat povestea lui Ziggy si te-am admirat pentru ce-ai facut ca sa-l opresti si sa-i oferi o viata normala. Acum citind din nou ma gandesc ca poate cateii astia necajiti simt omul bun si vin spre tine aparent intamplator. Dar eu cred ca e mai mult decat o intamplare. De ce in tot timpul asta cat a stat pe strazi amarata, nu s-a induplecat nimeni de ea? Pentru ca trebuia sa ajunga la voi. La tine si la Ziggy.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #5 on: February 01, 2013, 05:25:45 PM » |
|
deci e clar...nu-i apartine!
Nu poti fi sigur,acum 4 zile un cg in varsta de 2 ani jumatate umbla singur prin cartier plin de ciulini si se lua dupa fiecare trecator,era foarte bland, s-a luat dupa mine,l-am bagat in casa si i-am dat sa manance. Norocul a fost sa-i gasesc stapanul pana seara; dupa caine a venit o persoana pe care cainele o cunostea,iar cainele nu a avut nicio reactie nici macar la nume nu a raspuns.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY
|
 |
« Reply #6 on: February 01, 2013, 11:32:17 PM » |
|
Și urmarea care a fost? Și-a reluat ”stăpâna” cățelușa? Pun ghilimele la ”stăpâna” pentru că eu nu cred că un câine pierdut nu are reacții la revederea stăpânului, nu cred sub nici o formă. Am trăit experiența, mi-a fost furat cu ani în urmă un câine și l-am regăsit după patru luni, era închis într-o magazie și a făcut atâta gălăgie când s-a apropiat soțul încât hoții nici nu au mai încercat să mintă că e câinele lor, probabil că-i sfâșia pe toți știind că e cu stăpânul. Deci Ziggy și-a găsit o tovarășă? Ar fi tare bine să fi reușit să mai faceți o minune așa cum ați făcut pentru Ziggy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #7 on: March 12, 2013, 12:16:39 PM » |
|
Am revenit cu vesti bune, ,,stapana`` era o tipa care reprezenta presupusul satapan (ea are grija de vila omului), singura problema este ca ea a vazut in Kira (1 an, 18kg) cateaua de 10 ani si 45 kg care o pierduse resapectivul. :-) Deci Ziggy are in continuare tovaras de joaca iar ea a inceput sa arate a caine, o sa pun cateva poze pt curiosi.
(in a doua poza sunt cam ciufulici dupa baie)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ralucag
|
 |
« Reply #8 on: March 12, 2013, 12:33:50 PM » |
|
Prima poza imi place cel mai mult! Cum stau ei cumintei!  Ziggy, trebuie sa fii tare incantat de tovarasul de joaca! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #9 on: March 12, 2013, 12:35:11 PM » |
|
a invatat ,,sa se dea cu masina`` si ca rasplata am luat-o la o tura de 2 zile pe munte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ralucag
|
 |
« Reply #10 on: March 12, 2013, 01:21:44 PM » |
|
Cat de frumos dorm in ultima poza! Parca-s doi copilasi! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
Hero Member

|
 |
« Reply #11 on: March 12, 2013, 01:36:13 PM » |
|
superba ultima fotografie !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #12 on: March 12, 2013, 01:52:15 PM » |
|
Un gest de admirat, ambii catei adoptati, ingrijiti, iubiti. Ma bucur pentru catelusa ca are un camin, prieteni de joaca si o viata frumoasa. Pozele spun mai mult decat o mie de cuvinte. Felicitari!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #13 on: March 12, 2013, 03:50:52 PM » |
|
Felicitari Teo! Orice ai zice,au ramas ai tai pe viata,ma bucur ca se inteleg bine. Ziggy nu e gelos?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
|
 |
« Reply #14 on: March 12, 2013, 04:18:07 PM » |
|
Super frumoasa ultima poza 
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
|
|
|
|