|
Arpad
|
 |
« on: February 01, 2013, 02:25:18 PM » |
|
Stie cineva ceva despre aceasta hrana?Ati cumparat-o careva?Nu gasesc nimic pe forum legat de ea!Am gasit-o la un pret extrem de accesibil.....dar parca e prea ieftin pentru marca Royal Canin......sau sunt eu prea cârcotaş? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #1 on: February 01, 2013, 04:55:44 PM » |
|
Am vazut-o pe zooplus. Lista de ingrediente incepe cu cereale urmeaza carne si subproduse din carne. Deci e plina de cereale si carne de calitate proasta de aceea e asa ieftina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #2 on: February 01, 2013, 04:58:17 PM » |
|
Am vazut-o pe zooplus. Lista de ingrediente incepe cu cereale urmeaza carne si subproduse din carne. Deci e plina de cereale si carne de calitate proasta de aceea e asa ieftina.
Aha,ma gandeam eu.....totusi sa comercializeze mancare de 2 lei sub numele Royal.......e cam nasol pt. firma lor!Mersi de parere!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #3 on: February 01, 2013, 05:08:16 PM » |
|
Aha,ma gandeam eu.....totusi sa comercializeze mancare de 2 lei sub numele Royal.......e cam nasol pt. firma lor!Mersi de parere!
Pai de ce,Royal ti se pare prea buna? e proasta comparativ cu pretul si reclama care i se face,primul ingredient sunt cerealele si asta spune tot.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #4 on: February 01, 2013, 06:00:11 PM » |
|
Pai de ce,Royal ti se pare prea buna? e proasta comparativ cu pretul si reclama care i se face,primul ingredient sunt cerealele si asta spune tot.
Eu pana la o anumita varsta i-am dat cainelui meu RC Maxi Junior si i-a mers bine....in rest nu stiu cat e de buna sau nu.....cert e ca e foarte scumpa,si stiu ca sunt unele marci mult mai ok la acelasi pret daca nu mai ieftin!Noi acum folosim Bewi Dog,si sunt multumit....sper sa nu gresesc cu marca asta de hrana!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #5 on: February 01, 2013, 06:54:44 PM » |
|
Bewi-dog e o hrana decenta la un pret decent. Astia de la Royal vand mancare la pret de Orijen si compozitia e sub Bosch. Am vazut pe dogfood analysis ca lista de ingrediente incepe cu carne pe cand la bobotele comercializate in Romania incepe cu porumb. Or fi doua calitati? Una pentru SUA si alta pentru Europa de Est? Ca la pret nu e diferenta. Acum, ca nu mai gasesc Acana miel si mar, i-am trecut pe baieti pe Eucanuba(avea la zooplus o promotie la 12lei/kg) si vad ca le merge bine, nu au avut scaune moi si nici gaze. Fostii catei care au murit acum 3 ani au fost hraniti tot cu eukanuba si le-a mers foarte bine. In ultimii ani de viata le-am dat varianta senior miel si orez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #6 on: February 01, 2013, 07:00:00 PM » |
|
Bewi-dog e o hrana decenta la un pret decent. Astia de la Royal vand mancare la pret de Orijen si compozitia e sub Bosch. Am vazut pe dogfood analysis ca lista de ingrediente incepe cu carne pe cand la bobotele comercializate in Romania incepe cu porumb. Or fi doua calitati? Una pentru SUA si alta pentru Europa de Est? Ca la pret nu e diferenta. Acum, ca nu mai gasesc Acana miel si mar, i-am trecut pe baieti pe Eucanuba(avea la zooplus o promotie la 12lei/kg) si vad ca le merge bine, nu au avut scaune moi si nici gaze. Fostii catei care au murit acum 3 ani au fost hraniti tot cu eukanuba si le-a mers foarte bine. In ultimii ani de viata le-am dat varianta senior miel si orez.
Nu mai stii ce sa le cumperi....eram curios...zilele urmatoare ies din tara si am sa merg la un magazin special pt. animale in Austria,se numeste Fressnapf magazinul si am vazut la ei pe site mai multe feluri de mancare si mai scumpa si mai ieftina....aici am vazut respectiva hrana la 30 euro sacul de 15 kg...mi s-a parut un pret bun..dar se pare ca nu e ok....Mai au si alte marci acolo vad eu ce aleg pana la urma!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #7 on: February 01, 2013, 08:12:46 PM » |
|
Acum, ca nu mai gasesc Acana miel si mar, Le-a ars fabrica prin Octombrie...au inceput sa produca iar, dar cantitati mici...O sa mai dureze o vreme pana isi revin.
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #8 on: February 01, 2013, 10:01:42 PM » |
|
Si celelalte produse Acana? Si Orijenul? Sa incep sa fac stoc de Acana miel si mar ca batranica nu poate manca altceva din cauza alergiei?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #9 on: February 01, 2013, 10:09:10 PM » |
|
au inceput iar sa fabrice, dar nu acopera golul lasat inca! Gasesc acum doar pungile micute. De saptamana trecuta au inceput sa aduca si pungle mari. M-am trecut pe lista. Trebuiau sa vina 6 si au ajuns numai 2! N-am apucat! Am cam obosit sa ma tot duc la cateva zile sa mai iau o mana de bobitze!
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #10 on: February 02, 2013, 12:04:10 AM » |
|
Si eu luam sac de 18kg si acum nu mai au decat de 13kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #11 on: February 02, 2013, 02:17:16 AM » |
|
aici nu am gasit niciodata de 18kg. Cel de 13kg era cel mai mare...si acum ii iau de 2.65kg, parca!  Si-i tot iau...si-i tot iau...dar e si asta o politica... La sfarsit platesc mai mult pentru aceeasi cantitate de mancare! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #12 on: February 02, 2013, 02:47:07 AM » |
|
Nu mi-as permite sa hranesc 4caini mari si unul mic cu acana la punguta de 2kile. Cred ca as opta pentru Platinum Natural care are saci de 20 si parca si de 30 kg. Ce nu-mi place e ca are un miros neplacut, varianta cu miel are cam putina grasime si are orez pe care batranica nu il suporta. I-as cumpara doar ei Acana la saculet de 2kg si celor tineri altceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myke
|
 |
« Reply #13 on: March 11, 2013, 03:14:41 PM » |
|
Mi-a spus un prieten ca a gasit Royal Canin Club,20kg la 145lei si Bosch Activ 15kg la 102lei,Royalul are 30 la suta proteina[nu mai discutam de provenienta proteina etc,vorbim de firma] credeti ca e vorba de superpremium sau este un subprodus? Ce stiti despre acest Royal Club,cum este cotat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huby
|
 |
« Reply #14 on: March 11, 2013, 04:01:45 PM » |
|
este un produs bun ... dar trebuie sa ne spui si noua unde l a gasit la acel pret 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|