Buna ziua,
Eu sunt Adelina

, sunt noua aici si am de o saptamana un dragut

, in varsta de 6 luni, pe nume Rocky (ca asa vreau eu..numele dat de crescator este altul

). L-am luat de la un crescator care tinea mai multi catei de aceeasi varsta intr-o incapere, acolo mancau, acolo isi faceau nevoile, feriti de contactul cu alti oameni sau catei si hraniti destul de slab (zic eu). Cand l-am luat era foarte speriat ..cand spun foarte speriat inseamna ca abea puteai pune mana pe el, nu avea chef de joaca, nu venea cand era strigat sau ademenit cu ceva jucarele sau bunatati. La 3 zile dupa ce l-am adus acasa am fost la veterinar unde a spus ca este subnutrit, ca are otita, ca cel mai probabil nu va ridica urechile si ca va deveni un caine agresiv la frica...

Vesti triste cu alte cuvinte, mai ales ca eu am avut un Setter Irlandez care a fost vesel, jucaus, deloc agresiv si foarte iubaret.
Rocky a inceput sa fie prietenos cu noi, nu si cu cei din exterior...este destul de rezervat cu alti oameni, dar oricum facem vizite si suntem vizitati des tocmai pentru a-l obisnui cu oamenii si joaca. A inceput sa vina cand este chemat, dar jucariile tot nu il atrag. Vineri, cand am fost la doctor avea 16 kg, luni cand am fost la o noua curatare de urechi avea 18 kg, l-a vazut un alt doctor, acesta spune ca va fi un caine bun, dar nici el nu are incredere in ridicare urechilor, decat ajutat (nu am inteles clar, ceva despre o sarma sau plastic).
Am vrut sa ne facem povestea cunoscuta pentru ca voi stit mult mai multe decat noi si cu siguranta ne puteti ajuta cu informatii sau sfaturi.
Aveti idee cum ar fi bine sa fac ca sa ajunga la o greutate buna? Care este acea greutate? Cum facem cu urechile, ar fi pacat sa nu se ridice..mentionez inca o data ca are 6 luni, implinite pe data de 08.02.2013.
Va multumesc mult!