|
Ralucag
|
 |
« Reply #15 on: February 13, 2013, 02:07:52 PM » |
|
eu de cate ori vad un ciobanesc german in parc sau pe strada, ma gandesc : "oare nu o fi cineva de pe forum"?
Si eu la fel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cretu.bv95
Hero Member

Tot ce iubesc mai mult :X
|
 |
« Reply #16 on: February 13, 2013, 02:47:15 PM » |
|
Nu se stie cand dam unii de alti pe strada, sau cand cum si pe unde avem drumuri
|
|
|
|
|
|
Cretu
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #17 on: February 13, 2013, 03:55:46 PM » |
|
Cretu, din pacate, cred ca pe noi -in formatie completa- nu prea o sa ne vezi pe strazile Italiei ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cretu.bv95
Hero Member

|
 |
« Reply #18 on: February 13, 2013, 04:03:25 PM » |
|
Asta asa e, dar v-ati gandit ca poate vreau eu sa vin acolo ?
|
|
|
|
|
|
Cretu
|
|
|
danny_nero:X
Hero Member

Nero,baiatu lui tata:D:)
|
 |
« Reply #19 on: February 13, 2013, 07:21:05 PM » |
|
mda..o idee buna mai ales pentru cei de la orase...eu stau la sat...nu prea se plimba nimeni pe aici cu cateii,decat eu cu Nero:d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xandra_fanta_sy
|
 |
« Reply #20 on: February 13, 2013, 08:40:09 PM » |
|
Pai la noi in oras sunt o multime de  , dar saracutii nu ies la plimbare niciodata. Avem doar doi prieteni  , Bruno si Rafi, si pe Santa ( tot  ), care mai vine din cand in cand in vizita pe la mine si ne mai alergam cateodata, in rest mereu ies doar cu mami la plimbarica. Si noi intotdeauna tragem sperante cand mergem undeva, doar doar de ne-om intalni cu vre-un prieten de pe forum  . Apropo mami mea se numeste Alexandra 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cretu.bv95
Hero Member

|
 |
« Reply #21 on: February 13, 2013, 11:29:08 PM » |
|
ASa este la tara aste mai greu Dany, si eu stau la tara, asa numesc italienii sicilia, pentru faptul ca de aici vine tot ce tine de cultivare.... dar sunt cativa pe aici, insa putini ies afara, toti cam stau prin curti:| ALexandra, sunt Vlad, prietenii imi zic Cretu... Nici Kara mea nu prea are cu cine se juca decat cu fratesu, care e cam "bou", mereu sare sa muste... sau incearca ca nu prea stie ce e muscatul... in rest ne mai jucam cu un Dogdebordeaux... Dar nu era vorba sa vorbim aici, de noi ? Daca nu strica intrebarea ? Astept poze cu voi, familia, copii, si multe aventuri traite.... sa invatam si noi, cei mai mici(ca si mine nu am nici 18 ani) din greselile celor mai mari... Sau sa impartasim anumite chestii... Astept pareri  si postari
|
|
|
|
|
|
Cretu
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #22 on: February 13, 2013, 11:32:58 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
Cretu.bv95
Hero Member

|
 |
« Reply #23 on: February 14, 2013, 12:10:22 AM » |
|
Spargem noi Gheata... Popovici Stefan-Vlad(Cretu) Nascut pe 22.06.1995 Resedinta momentana in Catania, Sicilia... Iar in romania Brasov Acesta sunt eu... si Kara,  meu :X
|
|
|
|
|
Cretu
|
|
|
Cretu.bv95
Hero Member

|
 |
« Reply #24 on: February 14, 2013, 12:12:22 AM » |
|
Ce vrei sa spui Laura, cu "tu te dai flacau" ?  )
|
|
|
|
|
|
Cretu
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #25 on: February 14, 2013, 12:25:37 AM » |
|
tu chiar esti aproape de-o seama cu pustiul meu! Si prima lectie de viata: nu te apuca de fumat, ca o sa incerci sa te lasi tot restul vietii tale! 
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
Cretu.bv95
Hero Member

|
 |
« Reply #26 on: February 14, 2013, 12:31:34 AM » |
|
 ) Am fumat de la 10 la 12 ani, m-am apucat de karate, si am papat ceva bataie de la antrenor pana m-am lasat... Iar acum de vreo 2 luni m-am apucat iar... DAr voi fi nevoit sa le las, pentru ami indeplini ceva vise sa zic asa... Sa-ti traiasca pustiul !
|
|
|
|
|
|
Cretu
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #27 on: February 14, 2013, 12:40:22 AM » |
|
Multumesc...sa-ti traiasca si tie fata! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cretu.bv95
Hero Member

|
 |
« Reply #28 on: February 14, 2013, 12:47:30 AM » |
|
ms... Loome.. Mai astept persoane... postai, poze ceva ? Sau suntem singuri aici ?
|
|
|
|
|
|
Cretu
|
|
|
Taz 23
Hero Member

Raluca
|
 |
« Reply #29 on: February 14, 2013, 12:50:03 AM » |
|
Vad ca sau strans pustani pe topic .. sa zic asa incepatori  Ne prezentam si noi : Numele meu este Raluca iar el este baietelu meu mic si scump pe nume Taz :x Resedinta :Arges
|
|
|
|
|
Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei
|
|
|
|