Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 10:57:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13   Go Down
  Print  
Author Topic: Noi stapanii  (Read 25252 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Cretu.bv95
Hero Member

Tot ce iubesc mai mult :X

« Reply #165 on: February 21, 2013, 03:44:18 PM »

aha... Frumos... Cine stie poate peste 1 an, 2, dam unii de alti pe litoral impreuna cu icii nostri prieteni

Cretu
Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #166 on: February 21, 2013, 06:23:25 PM »

hmmm....
Spuneam ca am sa pun si eu o poveste...
Si uitati ca pun... Prima mea trasnaie, si prima lectie din care am invatat singur
Ador, bauturile carbogazoase, dar mai ales fresh-urile de portocale, lamai, orice e acru, si amar...
Eram prin clasa a 6-a ma integrasem intr-un anturaj cam prost, dar asta nu ma afectat pe plan scolar prea mult, doar ca aveam foarte multe absente.
Zilnic aveam ore de la 1 la 6, iar intr-o zi de marti, plecasem cu un coleg de la ore, am lasat ghiozdanele in clasa, ca am spus ca ne intoarcem dupa ele.
Iesind pe curtea scolii, si ne fiind ca cei ce sunt acum de clasa a 6-a, a 7-a, care cand chiulesc, pleaca direct la sucuri sau altele...
A inceput o conversatie ceva gen(asa vorbim noi intr noi, deci nu va speriati)
-Ba fraere, pe unde mama dracu pierdem timpu orele astea, ca si asa nu stim nimic la test, testele erau orele la care lipseam cel mai des.
-Nu stiu, mai boule, da as manca ceva, noi in clasa a 6-a, eram "smecheri" nu ne luam sandwichuri la noi, ca nah, cica dadea urat Smiley)
-Hai sa mergem la Careffour, ca acolo sunt promotii dealea de iti da sa gusti, si mancam ceva de pe acolo, normal, de ce am fi dat bani pe ceva, bani pe care nu ii aveam nici unu.
Zis si facut..,
Ne-am urcat intr-un autobuz R.A.T.BV, si spre market, ne-a fost drumul...
Aveam de parcurs 12 statii, iar noi "smecheri"(eu tot asa am ramas la faza asta), nu foloseam bilete de lcalatorie sau abonamente...
Si fiind viteji, vorbeam noi ca daca vine controloru, sa vezi ce-i zic a sa vezi ce-i fac... Nah, tari in gura, ca nu era acolo controloru.
DAr norocul avea sa vina, la a 2-a statie, isi face prezenta si "nasul", cerandu-ne biletele.
Nu mai tin minte cum s-a scos prietenul meu, dar totul ramasese la mine.... unde imi era biletu
-Baiete, pe autobuz nu se circula fara bilet, sau abonament, te rog sa-ti prezinti carnetul de note, sa-ti luam datele, spuse controlorul, fiind foarte sigur ca eram speriat.
-Nu port carnetul de note la mine, notele proaste care le cam iau, dau urat.
-Deci careva sa zica, nu ai carnet de note la tine, bun, la prima statie coboram si mergem la sectie, sa te perchezitioneze, si sa ne dai adresa, o verifica, si daca e buna, poti pleca, la mine in oras, asta era replica de intimidare.
-Bine, cum ziceti dumneavostra.
-Hai spunene adresa, si cand coboram, merge politia, verifica adresa, si daca e buna pleci.
Fiind sigur ca nu ne va duce la sectie sau ceva. Ii raspund:
-Si de ce date aveti nevoie ?
-Pai, numele parintilor, numele tau, adresa pe care stai, si data nasterii, cu numarul de telefon.(in paranteza va voi pune real-ul)
-Am inceput sa-i insir tot: Popovici Elena-Alina, Popovici Daniel, Popovici Alexandru(asa il chema pe un coleg de clasa), Str.Cernei Nr.6 Bl.57 Ap.24, nascut in 22 iulie 1996, 0752614725 (Popovici Maria-Magdalena,Popovici Petru, Popovici Stefan-Vlad, Str.LUcernei Nr.6 Bl.57 Ap.34, nascut in 22 iunie 1995, 0742614725, cam asa eram in stare sa mint eu atunci, pe moment imi venea tot)
-Bun, mai avem 2 statii si ajungem mai aprape de sectie, coboram acolo, intre timp, ii spunea colegului sau sa  ai controleze odata calatorii.
Am continuat drumul spre Careffour.Intrati inauntru, am inceput sa ne atingem scopul, sa ne facem foamea... Am ciugulit din fiecare parte cate ceva, nah, eram mici, si nimeni nu zicea nimic, si neavand bani, era singura solutie, ne mintisem prea mult parinti ca am scapat mai repede de la scoala, deci nu mai mergea.
Deja, ne potolisem foamea, iar pe mine ma luase setea, aveam o geaca de blugi pe mine, cu buzunare interioare si exterioare.
Am zis ca sa nu fac mare paguba magazinului, am trecut pe la raionul de fructe, si am luat o lamaie si amb agat-o in buzunar, era mica, si eram condvins ca nimeni nu m-a vazut.
Prietenul meu, nu ma vazuse, deci habar nu avea.
Am mers spre iesire, si cand sa iesim pe la casa, spre uimirea noastra, casierita a spus ca iesirea fara produse nu se face pe la casa. Asa ca am iesit pe unde am intrat, nimic bizar, cand sa iesim afara de tot din market, vine un barbat de la securitae si ne pune sa-l urmam.
Ne-a dus intr-un birou, si ne-a zis sa aasteptam acolo, duoa vreo 5 minute, vine un domn, care sa prezentat a fi cel manager-ul acelui market, si ne-a pus sa scoatem tot ce avem in buzunare.
Eu deja mi-am dat seama, ca am fost prins, dar colegul meu nu stia ce se intampla.
Am scos tot ce aveam, cu exceptia a ceea ce am sustras.
-Ati scos tot ? ne intraba manager-ul ?
-DA, am raspuns aman2 convinsi.
Bine, si atunci a fost chemat un barbat inauntru, care s-a prezentat a fi client, si mi-a spus sa scot ce am in buzunarul interior, din direapta, acela era buzunarul cu pricina.
Rusinat am scos-o, iar in acel moment colegul meu a ramas masca.
A inceput un lung interogatoriu.
-De ce ai luat lamaia de acolo ?
-Imi era sete, iar mie imi place tot ce este acru, si nu am vrut sa incep altceva de prin magazin, am fost cat de sincer se putea..
-Am inteles, atunci potolesteti setea acum, o manci toata cu tot cu coaja.
M-am chinuit 10 de minute pana am mancat-o... dar am reusit.
-Acum va rog sa ne da-ti numerele de telefon ale parintilor, si scoala la care sunteti... Dupa care va veni domnul politai, si va va lua cu el.
Deja ma luase cu transpiratii, dar i-am dat totul...
Am scapat numai cu curatarea biroului, in cel mai mic detaliu, dupa care ne-a lasat sa plecam.
Am ramas socat, si tot drumul inapoi spre scoala, am facut haz cu colegul meu pe seama asta, eram mici, faceam haz de necaz.
Intr-un final, am ajuns la scoala, si cand sa ne luam ghiozdanele, ne-au zis colegii ca le-a luat directoarea.
Ca sa le recuperam macar sa ajunge acasa cu ghiozdanele, am mers la dansa, si ne-a spus ca va trebui sa ne anunte parintii, si sa ne scada 2 puncte la purtare.
Am luat ghiozdanele si am plecat acasa, a doua zi la scoala, am aflat ca parinti inca nu stiau nimic, dar la scoala toti profesorii stiau, si era priviti mai urat.
Iar clasa a 6-a e clasa, din care nu am avut nota la purtare mai mare de 8 Smiley)
Insa din acea si, am invatat, ca nu e bine sa furi, orice ar fi, si oricat ti-ai dori un lucru, cel mai bine e sa lucrezi pentru ceea ce vrei, si sa castigi ceva asa cum se cuvine, nu pe nedrept. Si aceea a fost prima zi in care m-am confruntat cu domnul controlor pe autobuz, si ziua in care am invatat cum parcurge interogatoriul lor, la fel ca oricare, ca si cel de la magazin, mai intai sperie vinovatul(sau incearca) dupa care isi fac treaba.
Acea zi, a fost cea care m-a facut sa invat din propria experienta, si ziua pe care nu o sa o uit prea usor, iar daca pe aici, sunt alti "nazdravani" mai mici, sau mai mari ca mine, si le trece prin cap asa ceva.
Va dau un sfat... Nu faceti asta, de aici pot incepe problemele cu politia, iar de la problemele cu politia incept toate marile probleme in viata.

Cretu
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #167 on: February 22, 2013, 12:29:31 AM »

BETOOOON    

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #168 on: February 22, 2013, 12:47:32 AM »

Smiley) ce vrei sa zici AILYNE... ?

Cretu
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #169 on: February 22, 2013, 10:28:49 AM »

Smiley) ce vrei sa zici AILYNE... ?
De zis , am vrut sa zic prea putine ,  am vrut doar sa ilustrez  modul de executie a unei  figuri  wushu Cheesy  Asta apropo de nedumeriorea  ta , vizavi  de    sportul  asta , exprimat intr-una din postarile tale

Re: Noi stapanii
« Reply #61 on: February 14, 2013, 09:44:21 PM »
.... ai facut wushu... asta parka e stil de karate ?
Am facut si eu shotokan, dar nu mai stiu sigurn daca wushu e karate sau altceva...
Acuma , nu ca as practica si eu un asemenea sport, in ciuda faptului ca  sunt atrasa de  toate activitatile astea cu sonoritate exotica .
Eu , mai romantica din fire ,  sunt fascinata  de exemplu de ikebana  Grin , iar pentru a injgheba si  a orna  un buchet pe cinste , colectionez  vlastarase ( verzi si uscate ), plante exotice ( inclusiv VARZA ornamentala ) , vorbe/perle de   , spuse in stilul ,, a la domnu' Goe '' .Ce bine , ca nu v-a venit ideea sa sutiti, alaturi de lamaie   si un borcan de magiun de pe raft  si sa-l turnati apoi in galosii afurisitei de directoare, care a indraznit sa va ia gentile . De ,, nazdravani'' mici , ce sunteti

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
Taz 23
Hero Member

Raluca

« Reply #170 on: February 22, 2013, 03:39:25 PM »

prin cate ai trecut vlad .. si ala pentru o lamaie .. face pe duru cu niste pustani .. dar mna cika asa se zice ca daca nu iti atrage atentia nu inveti si nu intelegi ca nu e bine ..  Cheesy

Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #171 on: February 22, 2013, 09:11:40 PM »

Vlade Vlade.  Grin Grin Grin Grin Uite ca eu nu am aventuri din astea. Am fost un copil cuminte, mai ales fiind fata. Odata insa am facut si eu ceva asemanator, dar nu in magazin ci acasa. AM vrut sa imi cumpar o acadea si cum stiam unde tin parintii mei baii m-am servit fara sa spun. Eu eram si mai mica decat tine, nu cred ca aveam mai mult de 8 ani, dar  si pe mine m-a prins mama si nu a fost prea bine. Undecided Undecided Undecided Undecided
Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #172 on: February 23, 2013, 12:08:22 AM »

eu nu am fost foarte cuminte, iar cele mai multe am invatat din experienta anului trecut... Si nu as mai face asa ceva, nici sa mor de foame...
Ailyn, tot ce e exotic e frumos, dar putini au ochi sa vada asta

Cretu
lzoli95
Hero Member

C.G

« Reply #173 on: March 02, 2013, 09:48:03 PM »

Da...situ exact cum e:)) nici eu nu eram asa cumintel:))),si chiar si acum fac cate ceva sigur nu asemanatoare altele ...Asa e tineretea Laughing Laughing
Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #174 on: March 11, 2013, 01:58:31 AM »

Tineretea ne lasa pe toti masca... toti avem amintiri frumoase, sau mai putin frumoase, din tinerete Smiley)
Dar mereu trebuie sa fi tari, si sa ne gandim la viitor... ca acolo, nu ne va sustine nimeni, ba poate va fi cineva dupa ce te "ridici2 dintr-o groapa, sa iti dea in cap....
Lumea e rea, si viata e grea

Cretu
lzoli95
Hero Member

C.G

« Reply #175 on: March 11, 2013, 07:37:24 AM »

Da asa e nu te poti baza pe nimeni
Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #176 on: March 12, 2013, 04:32:48 PM »

Nu chiar.... sunt aia pe care te poti baza, dar greu ii gasesti

Cretu
lzoli95
Hero Member

C.G

« Reply #177 on: March 12, 2013, 06:21:53 PM »

,in tara asta greu gaseti omanei din caest fel...dar se poate;)
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #178 on: March 12, 2013, 07:02:09 PM »

Corect Wink

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
verdi
Hero Member

« Reply #179 on: March 21, 2013, 10:51:27 AM »

eu as generaliza ... nu cred ca este o regula valabila doar in tara asta ...
Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13   Go Up
  Print  

Jump to: