Metall
Full Member

|
 |
« on: February 25, 2013, 01:58:53 PM » |
|
Buna,
Am ramas fara furnizorul traditional de Arden Grange, si trebuie sa ma decid intre alte feluri de mancare. Ca si pret as merge pe Brit. (am gasit la 120 sacul) Ce am mai gasit interesant si care le-a placut foarte mult - Bosch Lamb & Rice - la 155 sacul Cineva mi-a mai zis si de Sabor e vida ca ar fi ok - pret 150 sacul.
Cum n-am gasit prea multe info / reviewuri pe net, v-as ruga sa va dati cu parerea poate inclin balanta in cunostinta de cauza spre una din aceste mancaruri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #1 on: February 25, 2013, 02:48:21 PM » |
|
petshop4 au adus Arden Grange,chiar pe forum aici am vazut informatia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #2 on: February 25, 2013, 02:53:57 PM » |
|
Sabor e vida are 21%proteine si 10%grasimi de parca ar fi facuta pentru caini obezi. Sau poate e pentru cainii din Brazilia unde e foarte cald si nu au nevoie de prea multe calorii. Conteaza si ce activitati desfasoara cainele tau.Bosch adult menu are 23,5% proteine si 13,5% grasimi. Brit adult large breed are 26% proteine si 14% grasimi. Cunosc persoane care isi hranesc cainii cu Brit-Care care e varianta superpremium a marcii si sunt extrem de multumite iar pretul este de aprox. 160lei sacul de 12kg. Daca ai un caine sub 5 ani, da-i brit daca e trecut de 5ani da-i bosch. Iarna da-i brit iar vare trece-l pe bosch.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metall
Full Member

|
 |
« Reply #3 on: February 25, 2013, 03:38:13 PM » |
|
ale mele au o usoara (zic eu) tendinta de ingrasare, de aia am luat un sac de bosch lamb and rice. m-a umit cat de mult le-a placut, au cerut de 3 ori supliment 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #4 on: February 25, 2013, 03:51:35 PM » |
|
Atunci mergi pe Bosch. Mi-am hranit si eu cainii cu Arden Grange si aratau bine, grasi si frumosi. De cand nu le mai dau, au slabit desi mananca o hrana mai bine cotata dar ei sunt foarte activi, au energie mai multa ca C.G. Babutei de C.G. ii merge foarte bine cu Acana miel si mar. Nu se mai ingrasa desi mananca exact cat sunt indicatiile de pe sac. Toata lumea spune ca nu trebuie sa ingrasam cainii ca sa le menajam articulatiile(lucru valabil si la oameni). Am vazut preturile de la petshop4you. Mi s-au parut foarte mari, mai ales ca nu au si transportul gratuit. Anul trecut luam ArdenGrange cu miel si orez cu 150lei sacul +transportul. Ma ajungea la 185lei cu totul. Sa dau 250lei pe sac plus inca vreo 20-25 transportul nu mi se pare ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metall
Full Member

|
 |
« Reply #5 on: February 25, 2013, 03:53:49 PM » |
|
La fel si eu cu Arden Grange-ul. De la 170 la 270 per sac e cam maricica diferenta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #6 on: February 25, 2013, 03:56:59 PM » |
|
Dar eu acuma vad ca esti din Timisoara. Ar fi usor pentru tine sa te duci o data pe luna sau o:-)data la 2luni pina la Arad, direct la importator sa iei Arden Grange.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #7 on: February 25, 2013, 04:35:18 PM » |
|
Eu l-am trecut pe al meu caine pe Brit Adult large breed si vad ca o mananca cu mare placere!Inainte de asta a mancat cativa saci de Bewi Dog Basic Croc.Schimbarea pe care o vad e culoarea fecalelor a devenit mai inchisa si cantitatea a scazut considerabil de cand il hranesc cu Brit.Pana acum pare ok!Sa vedem in timp!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #8 on: February 25, 2013, 04:46:52 PM » |
|
Eu l-am trecut pe al meu caine pe Brit Adult large breed si vad ca o mananca cu mare placere!Inainte de asta a mancat cativa saci de Bewi Dog Basic Croc.Schimbarea pe care o vad e culoarea fecalelor a devenit mai inchisa si cantitatea a scazut considerabil de cand il hranesc cu Brit.Pana acum pare ok!Sa vedem in timp!
Pai culoarea,consistenta si cantitatea fecalelor spun cam totul despre hrana sau cat de bine ii merge cainelui cu hrana,caci nu toti reactioneaza la fel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #9 on: February 25, 2013, 04:49:28 PM » |
|
Pai culoarea,consistenta si cantitatea fecalelor spun cam totul despre hrana sau cat de bine ii marge cainelui cu hrana,caci nu toti reactioneaza la fel.
Da chiar pare in regula....si pretul e foarte bun...am gasit cu 116 ron + 20 lei transportul!Din pct.de vedere financiar sunt multumit!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
Hero Member

|
 |
« Reply #10 on: February 25, 2013, 05:44:14 PM » |
|
si noi papam acum birt premium junior giant la 15 kg....ne ajunge 165 sacul de 15 kg..ne aduce cineva acasa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #11 on: February 25, 2013, 05:56:41 PM » |
|
Totusi C.G. nu prea intra la categoria giant ci mai degraba la large breed.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #12 on: February 25, 2013, 09:59:26 PM » |
|
am luat pt Raff Brit Care pt adult cu miel si orez si este tare multumit... am dat si cand era junior tot Brit Care,am gasit la maxi-pet la cca 140 ron sac de 15 kg (era in promotie cu 3 kg bonus)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
Hero Member

|
 |
« Reply #13 on: February 25, 2013, 11:58:54 PM » |
|
asa l-am gasit..asa mi-l aduce cineva..cand il termin il iau pe celalalt large breed..am vazut si eu..asta are 30% proteina..celalalt 28% .. rau nu cred ca-i face.. am observat insa ca de cand ii dau brit si-a dezvoltat mult masa musculara..si este foarte activ..nu-i gras..dar are muschii dezvoltati.. si nevoile si le face ok..noi mai suplimentam cu piept de pui..cane de vita..orez cu legume..2 oua pe sapt..branza dulce..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #14 on: February 26, 2013, 12:45:36 PM » |
|
Da chiar pare in regula....si pretul e foarte bun...am gasit cu 116 ron + 20 lei transportul!Din pct.de vedere financiar sunt multumit!
Nu gasesti si alte firme cu transport gratuit? Este bine ca-i poti da mancarea asta,al meu daca-i dau hrana cu cereale(nici macar orez fiert nu mai accepta) se scarpina de-si rupe pielea dupa el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|