|
admin
|
 |
« on: June 04, 2005, 06:10:16 PM » |
|
Cac si Cacib Bucuresti 11,12 iunie 2005, stadionul Iolanda Balas (fost Tineretului), zona manastirii Casin.
Arbitrii pentru Ciobanesc German:
CAC, Sambata 11 iunie 2005, domnul Adrian Duta CACIB, Duminica 12 iunie 2005, domnul Gavril Cenadean
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #1 on: June 05, 2005, 12:00:05 AM » |
|
DIN SURSA SIGURA: locatia pt. cac si cacib NU este stadionul tineretului - este foarte posibil ca cele 2 expozitii sa se tina pe Laguna Blu, dar vom sti sigur de abia luni; promit sa revin cu informatii
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #2 on: June 05, 2005, 12:05:56 AM » |
|
Chiar te rog sa postezi amanunte, pana la urma mai este o spatamana si inca nu se stie sigur locatia ... ma abtin de la alte comentarii ...
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #3 on: June 06, 2005, 07:32:41 PM » |
|
e luni, si tocmai am vorbit cu a.ch.m.b-ul; din pacate, nu va pot spune nimic - cac-ul si cacib-ul NU au inca locatie! este sigur doar ca nu vor avea loc nici pe tineretului, nici pe laguna blu... no comment!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #4 on: June 07, 2005, 08:40:13 AM » |
|
Tineretului era ok, Laguna Blu .... cam mic terenul de acolo pentru un CAC si CACIB Asta insemna ringuri destul de mici, cea ce, cel putin pentru cg nu era in regula ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #5 on: June 07, 2005, 03:44:16 PM » |
|
vesti bune: CAC-ul si CACIB-ul vor avea loc pe Stadionul LIA MANOLIU (fost 23 august) - intrarea principala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #6 on: June 09, 2005, 01:34:33 AM » |
|
in ambele zile, ciobanestii germani vor fi arbitrati la ringul 1; in prima zi, la acelasi ring se vor arbitra integral grupele 7 si 8 - pentru ca exemplare inscrise la aceste grupe sunt numeroase, iar prezentarea CG presupune mai mult efort fizic, arbitrajul va incepe la CAC cu ciobanestii germani; duminica, vom mai avea in ring grupa 4 si grupa 10; le vom da intaietate pentru ca sunt foarte putini caini inscrisi apartenenti celor 2 grUpe (aprox. 10), iar CG sunt 40; SUCCES!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #7 on: June 12, 2005, 03:24:24 PM » |
|
Poze Ring Ciobanesc GermanDespre organizare ....... ma abtin sa comentez!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #8 on: June 12, 2005, 08:36:02 PM » |
|
cam asa:  ??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #9 on: June 13, 2005, 12:47:36 PM » |
|
din pacate, nu numai organizarea a lasat mult de dorit, ci si calitatea exemplarelor prezente - ma refer la CG; cu cateva exceptii si a, deja, ,,veteranilor" participarii la expozitii (romano alma sau romano lino) NU AM VAZUT NIMIC DEOSEBIT! din 2 expozitii nu am putut remarca decat 3 caini de calitate: un pui, o junioara si o femela la intermediara: rago uferwald, romano zena si via v bienenwald.
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #10 on: June 13, 2005, 12:55:48 PM » |
|
Mai am poze, alea le-am pus in graba de pe un dial-up. Probabil ca maine o sa mai pun cateva poze si cu Via si cu alti caini.
Nu am vrut sa fiu 'carcotas' in ceea ce priveste calitatea cainilor prezenti, dar cel putin cateva exemplare nu aveau ce cauta intr-o expozitie. Si nu ma refer la exemplarul cu parul lung care a intrat in concurs(mie personal imi place cg-ul cu parul lung, poate din cauza faptului ca am si eu unul) ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #11 on: June 13, 2005, 01:06:03 PM » |
|
SI MIE! SI MIE! SI EU! SI EU! (ma refer la langhaar  ) nu suntem carcotasi - suntem obiectivi! cu siguranta, MULTE exemplare nu aveau ce cauta in ring!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #12 on: June 13, 2005, 08:07:48 PM » |
|
Via v Bienenwald (nici poza asta nu e stralucita ...dar asta avem deocamdata)
|
|
|
|
|
|
|
|
|