Jessy21
Full Member

Cainele-Cel mai bun prieten al omului! :)
|
 |
« on: May 04, 2013, 03:50:57 PM » |
|
Azi am gasit pe Jessie o capusa,i-am scoso si a ramas o rana unde se vedea sange si e putin umflata (capusa era pe cap) ce pot face sa nu se infecteze avand in vedere ca sunt inchise cabinetele veterinare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VINCENT
Full Member

ARES
|
 |
« Reply #1 on: May 07, 2013, 08:46:30 PM » |
|
Astazi am gasit o capusa pe mine, mai precis pe cap.Am controlat-o pe Nisa, nu pare sa aiba.Este deparazitata cu Advantix in urma cu vreo 3 saptamani.Astazi am iesit la lucru intr-un loc in care merg de obicei, loc care nu e frecventat de animale in general (asta e si motivul pentru care merg acolo).Dati-mi o sugestie va rog, e clar ca insecta nu a aparut din neant.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #2 on: May 07, 2013, 09:52:14 PM » |
|
Dupa cate stiu daca se umfla si ramane sange stiu ca trebe sa mergi la veterinar..
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
|
|
|
VINCENT
Full Member

ARES
|
 |
« Reply #3 on: May 07, 2013, 10:26:49 PM » |
|
Nu m-a piscat, tocmai m-am tuns chilug si m-am uitat.De catea imi fac griji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VINCENT
Full Member

ARES
|
 |
« Reply #4 on: May 07, 2013, 10:40:27 PM » |
|
Poate stiti vreo smecherie care mie imi scapa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #5 on: May 07, 2013, 10:42:30 PM » |
|
Naspa.. ai grije
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #6 on: May 09, 2013, 02:54:26 PM » |
|
Cumpără-i și o zgardă Bio. Sunt impregnate cu substanțe aromate pe care căpușile nu le suportă. Găsești și spray-uri cu uleiuri aromatice (lavandă, rozmarin, ulei de neem) cu care să stropești câinele, în special pe labe și pe coadă. Advantix-ul e bun dar omoară căpușa după ce se urcă și chiar îl ciupește pe câine deci îl poate infecta cu babesii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VINCENT
Full Member

ARES
|
 |
« Reply #7 on: May 09, 2013, 06:22:18 PM » |
|
Multumesc pentru sfat, e prima data cand gasesc o dihanie de asta.Si caini am tot avut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaloj Ion
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: May 25, 2013, 07:37:17 PM » |
|
Buna ziua!!! Sper sa nu aruncati cu rosii in mine sunt inca tinar si fara experienta,un prieten de familie mi-a dat o recete pentru o substanta inpotriva capushilor,purici si paduchi+ nu miroase a caine,poate cineva o cunoashte!!! La o sticluta de 0.5l 100ml de shampoon pentru caini 200 ml apa +150 ml otet de masa 6% 2 linguri mari de alcool etilic de 70% se ameasteca bine!Se torna putin peste o cirba curata si shtergi bine blana cu aceasta solutie!!! folosesc aceasta solutie insa am si zgarda impotriva capushelor pentru el,ieshim in fiecare zi in padure la primblare si nu am avut probleme cu capusele!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY
|
 |
« Reply #9 on: May 25, 2013, 11:33:16 PM » |
|
Buna ziua!!! Sper sa nu aruncati cu rosii in mine sunt inca tinar si fara experienta,un prieten de familie mi-a dat o recete pentru o substanta inpotriva capushilor,purici si paduchi+ nu miroase a caine,poate cineva o cunoashte!!! La o sticluta de 0.5l 100ml de shampoon pentru caini 200 ml apa +150 ml otet de masa 6% 2 linguri mari de alcool etilic de 70% se ameasteca bine!Se torna putin peste o cirba curata si shtergi bine blana cu aceasta solutie!!! folosesc aceasta solutie insa am si zgarda impotriva capushelor pentru el,ieshim in fiecare zi in padure la primblare si nu am avut probleme cu capusele!!!
Eu una sigur nu arunc cu nimic în tine că abia în seara asta am terminat tratamentul pentru babesioză. Apă cu oţet le dau şi eu pe blană, plus deparazitant "Bars", până acum nu am avut nici eu probleme şi nici acum nu cred că am văzut căpuşa pe cel bolnav dar s-a întâmplat. O să le dau cu amestecul ăsta, nu are ce să le strice.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olimobro
|
 |
« Reply #10 on: June 09, 2013, 12:37:49 AM » |
|
stiti ceva care se arunca in iarba sa nu mai fie capuse sau alte chestii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #11 on: June 09, 2013, 09:41:15 PM » |
|
Regesc la magazinele agro dar găsești și în unele pet-shopuri. E fipronil, aceeași substanță ca și aceea din Frontline. E bună și pentru cei care au pisici deoarece este un insecticid pe care îl suportă spre deosebire de cele a căror denumire se termină in "-metrină" (permetrină, deltametrină care sunt letale pentru feline. Uite aici http://www.gralshop.ro/regesc-fiole-mlfolie-p-526.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|