bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #210 on: December 25, 2011, 01:57:05 AM » |
|
Cred ca este rasa care trebuie, sau rasa nu mai este ceea ce trebuie de foarte mult timp. Nu esti singurul care are asemenea probleme. Din pacate cam asta a ramas din Ciobanescul German...: vaneaza si mananca cu placere gaini.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin 70
Newbie
|
 |
« Reply #211 on: December 25, 2011, 01:59:16 AM » |
|
Cred ca este rasa care trebuie, sau rasa nu mai este ceea ce trebuie de foarte mult timp. Nu esti singurul care are asemenea probleme. Din pacate cam asta a ramas din Ciobanescul German...: vaneaza si mananca cu placere gaini.
va multumesc pentru informatie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #212 on: December 25, 2011, 02:00:53 AM » |
|
Cu placere si poti sa astepti si alte pareri de la cei mai experimentati decat mine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin 70
Newbie
|
 |
« Reply #213 on: December 25, 2011, 02:02:31 AM » |
|
Sarbatori fericite va doresc,si inca o data multumesc pentru intelegere si scuze daca am fost prea insistent pe aceasta tema
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #214 on: December 25, 2011, 02:10:04 AM » |
|
Sarbatori fericite, multa sanatate si multe gaini mancate blanosului tau. Craciun fericit!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeroAttis
|
 |
« Reply #215 on: December 25, 2011, 12:58:54 PM » |
|
...pt oameni..de halloween exista diferite costumatii...(batman,spiderman,etc)..ai putea imbraca gainile in ciobanesc mioritic,saint bernard,ciobanesc caucazian,etc..sau..lasa`l sa`si faca treaba linistit... ..acestea fiind spuse...Craciun fericit ,sa ne auzim cu bine!
|
|
|
|
|
|
Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
|
|
|
florin 70
Newbie
|
 |
« Reply #216 on: December 25, 2011, 01:01:43 PM » |
|
...pt oameni..de halloween exista diferite costumatii...(batman,spiderman,etc)..ai putea imbraca gainile in ciobanesc mioritic,saint bernard,ciobanesc caucazian,etc..sau..lasa`l sa`si faca treaba linistit... ..acestea fiind spuse...Craciun fericit ,sa ne auzim cu bine!
Craciun fericit va doresc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #217 on: December 25, 2011, 09:30:13 PM » |
|
la 8 luni e un copil ai rabdare cu el . Craciun fericit!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cosminad
Newbie
|
 |
« Reply #218 on: April 01, 2012, 12:41:41 AM » |
|
Am si eu un ciobanesc german, are 9 luni si nu prea asculta de nimic. am incercat toti din familie sa ne ocupam de el, tata sta ore intregi cu el, chiar si toata ziua.ce a reusit a fost sa il scoata la plimbare cu lesa fara sa sara ca si o caprioara. Problema e ca eu sunt la facultate si il vad pe nero destul de rar eu l-am scos la plimbare mereu cand am fost acasa si nero a avut chef de asa ceva(cand nu are chef iti smulge lesa si se aseaza si o roade, ma gandesc sa ii iau o franghie sa ma joc cu el si sa il invat cate ceva prin joaca). Nero e foarte iubitor si prostut. I-au tras clapa cateva cateluse s-a luat dupa ele pana a ajuns in fata portii si nu mai stia cum sa intre in curte asa ca a stat acolo cateva ore ca statuia pana a mers cineva si i-a deschis poarta(noi fiind iesiti la Pensiune). Daca a mai fost cineva in cazul meu si imi poate da un sfat bun il rog din suflet sa ma ajute!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robert cyprus
Newbie
nero - traieste in cyprus
|
 |
« Reply #219 on: November 01, 2012, 03:50:36 PM » |
|
am si eu o intrebare sa va adresez ... am 13 jumatate... si impreuna cu tatal meu vrem sa ne luam un ciobanesc german .. am vazut o groaza de filmulete cu lectii de dresaj... credeti ca ar asculta si de la mine comenzile Aici! , Sezi! , Culcat! , Asteapta! ??
scuze ca sunt off-topic.. [/quot
|
|
|
|
|
|
ROBERT CYPRUS
|
|
|
huby
Full Member

|
 |
« Reply #220 on: November 01, 2012, 07:44:28 PM » |
|
in cazul in care dresajul este facut corect iar comenzile sunt date si ele corect o sa te asculte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartha Zoltan
Newbie
|
 |
« Reply #221 on: April 15, 2014, 03:33:48 PM » |
|
Sunt si zgarzi de dresaj de calitate foarte buna, care se pot folosi cu usurinta la dresarea cainelui!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|