Forum ciobanesc german
January 29, 2015, 03:20:46 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: spate pui  (Read 5341 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AlexCG
Full Member

LEX

« on: July 11, 2013, 10:45:57 PM »

spatel;e de pui este bun sa il dai cu tot cu osul spatelui sau doar carnea dupa el ?

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Seba20
Newbie
*

Cei mai frumosi caini ! CG!

« Reply #1 on: July 12, 2013, 03:07:58 PM »

Daca este pui mai greu sa dai si oasele pentru ca atunci cand sunt pui nu se pot opri din mancat si sunt flamanzi. Daca este adult mai merge..sau chiar nici atunci ! Depinde cum reactioneaza cainele cand vede ceva ce-i place. Mai asteapta pareri eu asa fac cu al meu, numai carne de pe spate ii dau.

Taz, my love ! Cheesy
VINCENT
Full Member

ARES

« Reply #2 on: July 12, 2013, 03:49:25 PM »

Eu sunt de parere ca nu e bine sa dai nici un fel de os pana nu schimba dintii.Ce varsta are catelul tau?
mishu65
Hero Member

« Reply #3 on: July 12, 2013, 04:15:19 PM »

Poti da spinari de pui intregi dupa un an. La fel si gaturile de pui.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
AlexCG
Full Member

LEX

« Reply #4 on: July 12, 2013, 05:18:51 PM »

ok ms are 5 luni

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
mishu65
Hero Member

« Reply #5 on: July 12, 2013, 05:23:43 PM »

Daca poti fa-i supa din inima de vita, legume si orez.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
byl001
Newbie
*

« Reply #6 on: August 19, 2013, 05:58:13 PM »

buna ziua am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Am un  de 2,5 luni si de 3 saptamani alimentatia lui consta in:dim bobite royal canin junior,la 12 gaturi pui crude taiate in doua si seara pipote si inimi pui crude,In paralel pet phos si inca ceva pentru articulatii la recomandarea medicului.Este f jucaus si vioi,a luat bine in greutate,are acum 10 kg.Intrebarea ar fi daca este buna o asfel de alimentatie pentru el.Va multumesc.

* 20130818_075242-1.jpg (47.42 KB, 408x497 - viewed 98 times.)
radu10101992
Hero Member

« Reply #7 on: August 19, 2013, 06:02:46 PM »

Gaturile si spatele de pui nu sunt bune (in general oasele de pui nu sunt bune) .Alimentatia pare buna , daca puteti sa ii mai dati si carne de vita in functie de posibilitati si cate 1-2 oua crude pe saptamana ar fi perfect.Bafta la crescut!
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #8 on: August 19, 2013, 08:13:44 PM »

Oasele lungi de la pui nu sunt bune (picioare, aripi)pentru ca se sparg si raman ascutite.. Spatele e perfect. Eu le dau la cateii mei spate crud de la varsta de 5-6 saptamani dar doar o data la cateva zile.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
byl001
Newbie
*

« Reply #9 on: August 20, 2013, 04:25:08 PM »

multumesc pentru raspuns....dar tot sunt nelamurit...sunt sau nu bune gaturile de pui crude?sa trec doar la bobite si sa elimin gaturile?...nu ma intelegeti gresit dar pe unde intreb parerile sunt impartite si nu stiu ce este mai bine pentru el,ce alimentatie ar fi mai potrivita pentru varsta lui?PS din cate am citit ce a postat Ariana(intelegand ca este medic vet) bine ar fi sa-l hranesc cu bobite calitate superioara si sa intervin cu un aport de calciu doar in perioada schimbarii dintilor.Sper ca am interpretat bine cele postate de Ariana.Scuze pentru insistenta dar nu am experienta in domeniu si teama este, ca in loc sa-i fac bine as putea sa-i fac rau.Va multumesc.
VINCENT
Full Member

ARES

« Reply #10 on: August 20, 2013, 10:24:00 PM »

Eu nu as da nici un fel de os(gaturi, spinari) la aceasta varsta.Carnea de pui, vita, cal este foarte buna si e bine sa se dea cruda.Dupa ce mai creste (peste 7 luni), merge cate un os mare de vita pentru curatat dintii (si pentru a-l tine ocupat), plus gaturi si spinari intregi date crude.
radu10101992
Hero Member

« Reply #11 on: August 20, 2013, 10:31:57 PM »

Eu nu as da nici un fel de os(gaturi, spinari) la aceasta varsta.Carnea de pui, vita, cal este foarte buna si e bine sa se dea cruda.Dupa ce mai creste (peste 7 luni), merge cate un os mare de vita pentru curatat dintii (si pentru a-l tine ocupat), plus gaturi si spinari intregi date crude.
Subscriu comentariului lui Vincent!
byl001
Newbie
*

« Reply #12 on: August 24, 2013, 10:21:41 AM »

Multumesc pentru raspunsuri,o sa incerc sa-i dau doar bobite si la  3-4 zile sa-i dau inimi si pipote pui sau carne vita sau chiar gaturi pui, bineinteles crude.
Izzy
Sr. Member

« Reply #13 on: August 25, 2013, 10:12:31 AM »

Am si eu o intrebare pt.parintii cu "copii" mai mari- pot sa i dau lui Izzy(are 11 sapt.) ficat de vita fiert si tocat cu orez si morcov? Sau sa mai astept cu organele pana mai creste si sa raman la carne de vita si piept de pui?
mcorvin
Jr. Member
**

« Reply #14 on: September 26, 2013, 02:26:16 PM »

ziva mananca zilnic spate de pui, de pe la 6 luni. nu stiu daca e corect sau nu, dar a crescut foarte frumoasa si sanatoasa.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof