Forum ciobanesc german
December 26, 2016, 08:49:09 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ProCan cluj numar de telefon ajutor urgent va rog!!  (Read 1562 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
czinczok
Full Member

« on: June 27, 2015, 01:09:34 PM »

Salut!Am luat mancare de la ProCan adusa de la cluj cu masina as dori sa stiu daca mai are cineva numarul de telefon al domnului l-am pierdut si nu as vrea sa schimb mancarea este una din putinele cu care ii merge bn nu face matreata, aspect sanatos iar cainele asimileaza bine.Daca nu doriti sa il faceti public puteti sa il trimitei pe mail eduard_czinczok@yahoo.com.VA multumesc si va rog sa ma ajutati!!!!
Tazmania
Full Member

« Reply #1 on: June 29, 2015, 10:21:25 AM »

Probabil ca e mai bine ca ai pierdut numarul de telefon. Asta inseamna ca Dumnezeu iti iubeste cainele si nu vrea sa-i dai mizeria asta de mancare.
Vezi ca este mancare mult mai buna la un pret acceptabil.
czinczok
Full Member

« Reply #2 on: June 29, 2015, 05:11:48 PM »

Salut Tazmania!De ce spui ca este mizera mancarea?Argumenteaza te rog...Eu am folosit-o cu succes 6 luni caineel nu mai lasa asa mult par aspect lucios mai sanatos nu mai facea matreata si a luat in greutate binisor el fiind un caine slab care cu greu se ingrasa.Am incercat purina pro plan,royal canin si eukanuba cea din urma a fost mai ok in rest slab.A da era sa uit, nici de bosch nu ma plang dar nici nu laud.Te rog argumenteaza-mi si mie sunt curios!Sa ai o zi buna!
Tazmania
Full Member

« Reply #3 on: June 29, 2015, 05:21:52 PM »

Scuza-ma! asa e: ar fi trebuit sa si argumentez! Din punctul meu de vedere este o mancare proasta. Si am 3 cunoscuti, care si-au hranit blanosii cu ea si le pare rau. eu sincer nu am incercat si nici nu voi incerca.
Acum, am citit compozitia unui sortiment (Procan Maintenance):
"Compozitie: cereale, carne si subproduse animale, subproduse de origine vegetala, uleiuri si grasimi, substante minerale.
  -  Componente analitice: proteina bruta 21%, uleiuri si grasimi brute 8%, fibre brute 5%, cenusa bruta 8%, umiditate 10%, fosfor 0,9%, calciu 1,3%.
  -  Aditivi (per kg): vitamine, provitamine si substante similare: vit. A (E672) 8000 U.I., vit.D3 (E672) 600 U.I., vit. E (alfa-tocoferol) 40 mg;
  -  Oligoelemente sau compusi de oligoelemente: fier 250 mg, iod 0,5 mg, cupru 15 mg, mangan 3 mg, zinc 230 mg, seleniu 0,4 mg; antioxidant: E320 150 mg.
"
Mai ai nevoie de alte argumente? incepe cu cereale (macar de ar scrie porumb, sau altceva), subproduse animale, subproduse vegetale.
In fine, nu vrea sa ma contrazic cu nimeni, dar asta e punctul meu de vedere, referitor la mancarea asta.
Sa stii ca nu e neaparat un lucru bun ca a luat in greutate! de la mancarea asta.

Tu faci cum crezi, dar ... parerea mea este ca merita o mancare mai buna.
Sper ca nu te-am deranjat!
Tazmania
Full Member

« Reply #4 on: June 29, 2015, 05:27:34 PM »

uite o mancare mai buna daca nu vrei sa cauti ceva mai scump si mai bun.
http://www.maxi-pet.ro/detalji_proizvoda.97bb1cadea6143e892d9b2be4b2377f1.clan-hrana-uscata-pentru-caini-adulti-maxi-cu-pui-si-curcan.aspx

il poti intreba si pe freddy de mancarea asta Clan
czinczok
Full Member

« Reply #5 on: June 29, 2015, 05:29:29 PM »

Eu am cumparat varianta de 32% proteina celelate nu le-am folosit poate sunt dezamagitoare celelate asta are asa urmatoarele:
Cerelae orez minim 10% carne si subproduse pasare minim 17% peste si subproduse uleiurui si grasimi vegetale
32% proteina
grasim 12%
 2,5% celuloza
cenusa 6,2
miditate10%
Calciu1,2
Fosfor0,9
Sodiu0,35
Nu sunt aici sa povestim nu vreau sa ma cert sau ne infruntam in argumente si nu mai deranjat!
Eu am folosit-o cu succes....Dar repet am folosit numai aces sortiment nu altul...
ps:la cereale specifica si orez
Tazmania
Full Member

« Reply #6 on: June 29, 2015, 05:37:57 PM »

e bine ca nu te-ai suparat. nici nu am vrut sa supar pe cineva. Doar mi-am spus si eu o parere.
Vezi ca nu e foarte important procentul de proteina, ci de unde provine acea proteina.
Apoi, tu cata carne consideri ca are mancarea asta?
Ma uitam la acana grassland, care are 31% proteina si are primele 4 ingrediente carnuri (nu subproduse din carne!!!).
Procanul are 32% si are 17% carne si subproduse pasare. pai in cazul asta tare ma tem ca maxim 5% din proteina provine din carne.

In fine, important e sa fie bine blanosul tau!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: