Tazmania
Full Member

|
 |
« Reply #3 on: June 29, 2015, 05:21:52 PM » |
|
Scuza-ma! asa e: ar fi trebuit sa si argumentez! Din punctul meu de vedere este o mancare proasta. Si am 3 cunoscuti, care si-au hranit blanosii cu ea si le pare rau. eu sincer nu am incercat si nici nu voi incerca. Acum, am citit compozitia unui sortiment (Procan Maintenance): "Compozitie: cereale, carne si subproduse animale, subproduse de origine vegetala, uleiuri si grasimi, substante minerale. - Componente analitice: proteina bruta 21%, uleiuri si grasimi brute 8%, fibre brute 5%, cenusa bruta 8%, umiditate 10%, fosfor 0,9%, calciu 1,3%. - Aditivi (per kg): vitamine, provitamine si substante similare: vit. A (E672) 8000 U.I., vit.D3 (E672) 600 U.I., vit. E (alfa-tocoferol) 40 mg; - Oligoelemente sau compusi de oligoelemente: fier 250 mg, iod 0,5 mg, cupru 15 mg, mangan 3 mg, zinc 230 mg, seleniu 0,4 mg; antioxidant: E320 150 mg. " Mai ai nevoie de alte argumente? incepe cu cereale (macar de ar scrie porumb, sau altceva), subproduse animale, subproduse vegetale. In fine, nu vrea sa ma contrazic cu nimeni, dar asta e punctul meu de vedere, referitor la mancarea asta. Sa stii ca nu e neaparat un lucru bun ca a luat in greutate! de la mancarea asta.
Tu faci cum crezi, dar ... parerea mea este ca merita o mancare mai buna. Sper ca nu te-am deranjat!
|