Forum ciobanesc german
September 08, 2014, 01:20:44 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Urechi buclucase  (Read 419 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Floringg
Newbie
*

« on: January 30, 2014, 01:24:42 AM »

Buna, parantii mei au un pui de ciobanesc german, acum are spre 7 lunii si urechiile nu s-au ridicat inca complet, se ridica doar pana la jumatate, metionez ca puiul a fost cumparat de la o persoana privata, mama am vazut-o si eu, frumoasa cu par lung, urechii ridicate + o pata alba pe piept din ce am cititi asta se mai intampla, din ce mi-a zis respectiva persoana tatal era un exemplar negru cea ce are si sens ca puiul e ceva mai negrut. In general e destul de protector cu familia (latra, se arunca pe gard etc) desi e inca tanar, problema e cu urechiile care inca nu se ridica cum trebuie, mentionez ca nu ia fost administrat nici un fel de suplimente inca, calciu etc, ca si hrana granule + mancare gatita, un os, o farfurie de supa etc (traieste la curte)

Am atasat o poza,se poate sa nu se vada suficient de bine ca e latos banditu eventual pot sa fac altele:

http://i.imgur.com/hTkzC3D.jpg

Multumesc.
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: January 30, 2014, 01:50:25 AM »

Suplimentele se dau pe la 3 luni si pana isi schimba dintii. Tunde-i blana de pe urechi si ai sa vezi ca se vor mai ridica. Dar nu acum ci la primavara ca ii vor degera urechile pe gerul asta.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof