Forum ciobanesc german
July 21, 2015, 10:34:35 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Intretinere pe luna  (Read 2891 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AdyMaris
Newbie
*

« on: March 23, 2014, 04:31:54 PM »

Salut, am o intrebare cred ca toti de pe acest forum minunat au  as vrea sa stiu cat va costa intretinerea pe luna cand sunt pui? Multumesc anticipat
marius_bl
Hero Member

« Reply #1 on: March 23, 2014, 08:03:09 PM »

Fara suparare dar e o intrebare care nu isi are rostul. Depinde de fiecare cum vrea sa-si creasca catelul sau dupa posibilitati. Costurile pot fi ,,zero,, sau cateva sute de ron pe luna .

*Link Removed*
freddy25
Hero Member

« Reply #2 on: March 23, 2014, 08:37:46 PM »

La inceput vot fi costuri mai mari iar dupa ce trece de sase luni vor scadea.
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #3 on: March 23, 2014, 09:33:10 PM »

Daca-l iubesti nu mai conteaza costurile cu intretinerea....
Daisy Von Baldur
Newbie
*

« Reply #4 on: March 23, 2014, 09:34:42 PM »

Daca nu ma prindea febra competitilor ma descurcam cu 200 lei pe luna(mancare,jucarii,veterinar),insa acum am costuri mult mai mari:500Euro dresaj Bh,aprox 100Euro cheltuieli pt fiecare competitie+mancare super premium,suplimente nutritive...ulei de somon daca te tine buzunaru:))
Daisy Von Baldur
Newbie
*

« Reply #5 on: March 23, 2014, 09:35:22 PM »

Daca-l iubesti nu mai conteaza costurile cu intretinerea....
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #6 on: March 23, 2014, 09:50:26 PM »

Startul conteaza cel mai mult, perioada de crestere.
Legat de costuri, una e sa fii comod si sa-i dai granule premium sau super (costisitoare), alta e sa te chinui nitel si sa-i prepari o mancare buna (mai ieftin ca bani dar necesita timp).
Multi or sa spuna ca nu se poate prepara acasa o mancare perfect echilibrata. Poate este corect, poate nu, dar din experienta mea pot sa va spun ca nu am avut probleme. Toti cainii mei s-au dezvoltat armonios fata de unele exemplare pe care le vad pe net. In acest caz este bine sa suplimentezi cu vitamine, conform sfatului unui medic.
Vaccinuri si consultatii la diversi medici veterinari de lux sau nu, taxe la asociatie si concursuri, drumuri, timp, astea nu le mai pun la socoteala... Smiley

BVR
freddy25
Hero Member

« Reply #7 on: March 23, 2014, 10:48:59 PM »

Vaccinarile sunt obligatorii. Nu te chinui sa cresti un catel ca sa-ti moara de parvo sau jigodie ca te-ai zgarcit la bani.
AdyMaris
Newbie
*

« Reply #8 on: March 23, 2014, 11:28:45 PM »

Fara suparare dar e o intrebare care nu isi are rostul. Depinde de fiecare cum vrea sa-si creasca catelul sau dupa posibilitati. Costurile pot fi ,,zero,, sau cateva sute de ron pe luna .
  eu am intrebat voi cat ati dat pe luna, ca sa-mi fac o ideie, si nu e nici o suparare Wink
AdyMaris
Newbie
*

« Reply #9 on: March 23, 2014, 11:35:57 PM »

Multumesc , pentru raspunsuri..
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #10 on: March 24, 2014, 03:51:53 PM »

Dupa cum ai citit si mai sus, cand e mic cheltui mai multi bani.. vaccinuri, mancare de ce calitate vrei tu, sunt tot feluri de mancaruri. mana la 6 luni te poate dupa 2, 3 Mil..

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
Stoe
Newbie
*

« Reply #11 on: March 25, 2014, 12:26:47 PM »

La mine a fost cam asa:
- cheltuieli initiale (vaccinuri) - aprox.200 RON - schema de vaccinare pana la 4 luni
- cheltuieli lunare - din care - mancare - superpremium = 180-220 RON (ex:BritCare, Advantix, Eukanuba)
                                                      - gatita (carne+legume+orez) = aprox. 100-120 RON
                                       - deparazitari - 50 RON
                                       - suplimente calciu - 30-100 RON (in functie de greutatea cainelui)

Mentionez ca ii dau 1/2 boabe superpremium si 1/2 mancare gatita.

In plus fata de astea, mai trebuie sa iei in considerare chetuieli "neprevazute" - cusca/padoc, zgarzi, jucarii, castroane etc.
AdyMaris
Newbie
*

« Reply #12 on: April 05, 2014, 05:42:28 PM »

Poi cusca chiar acum cateva zile am terminato, o sa pun si cateva poze cu ea, zgarda am si jucari o sa ii iau cu o saptamana sau daua inainte sa-l cumpar..
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #13 on: August 03, 2014, 03:31:30 PM »

La mine a fost cam asa:
- cheltuieli initiale (vaccinuri) - aprox.200 RON - schema de vaccinare pana la 4 luni
- cheltuieli lunare - din care - mancare - superpremium = 180-220 RON (ex:BritCare, Advantix, Eukanuba)
                                                      - gatita (carne+legume+orez) = aprox. 100-120 RON
                                       - deparazitari - 50 RON
                                       - suplimente calciu - 30-100 RON (in functie de greutatea cainelui)

Mentionez ca ii dau 1/2 boabe superpremium si 1/2 mancare gatita.

In plus fata de astea, mai trebuie sa iei in considerare chetuieli "neprevazute" - cusca/padoc, zgarzi, jucarii, castroane etc.
foarte ok prezentate cheltuelile pe luna,
aici ma incadrez si eu,
mai putin cu mancarea gatita.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

reclama