Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #15 on: April 14, 2014, 02:26:50 PM » |
|
Enzo al meu,azi a latrat si el la prima persoana, desigur eu l-am temperat, important a fost k merita persoana si el k si facut treaba. I love you 
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #16 on: April 16, 2014, 09:23:59 PM » |
|
Enzo fullo ptions!  bagat la masina de splat / uscat / montat xenoane
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #17 on: April 16, 2014, 09:39:25 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #18 on: April 19, 2014, 07:49:18 AM » |
|
stie cineva la ce varsta incepe sa schimbe parul? de cateva zile a inceput sa lase par prin casa si de la 3 luni a inceput sa schimbe dinti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geosh
Newbie
|
 |
« Reply #19 on: April 19, 2014, 10:07:38 AM » |
|
Fff frumos câinele! Si al meu își schimba blana acum si are aceeași vârsta ca al tau.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #20 on: April 19, 2014, 01:43:59 PM » |
|
Un Paste Fericit tuturor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #21 on: April 20, 2014, 01:34:25 PM » |
|
Omagiu  Aceste poze spun totul despre  de lucru, unde frumusetea se bazeaza pe aptitudini si nu pe ......rochite /nr;dinti/ greutate /inaltime. etc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
|
 |
« Reply #22 on: April 20, 2014, 04:13:19 PM » |
|
Fii sigur ca si p-astia ii controleaza la dinti, greutate si inaltime.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #23 on: April 20, 2014, 05:29:55 PM » |
|
Tot ce se poate ,dar pe la altii, eu in RO in unitatile unde am lucrat, nu am vazut selectie pe seama asta, in rest nu stiau cum sa declare mai putini pui la fatare sa poata sa ii imparta pe la gradele inalte, sau mai subtiau hrana,k deeee, un pui fript mergea pe servicii, deci nici vorba in RO de selectie in unitati, pot fi si exceptii k Sibiu si altele, de ce un caine de urma,salvare/patrula/etc. nu poate fi foarte bun,daca ii lipsesc anumiti dinti sau este peste standard inaltime/greutate sau are culori ne-acceptate, dupa cum se vede si in pozele de sus, sunt 2/3 caini care anumiti crescatori nu le-ar da nici de mancare, sa nu fiu inteles gresit,imi plac si mie cei de show, dar consider k pe baza frumuseti sunt dezavantajati exemplare cu un merit mai mare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #24 on: April 20, 2014, 09:10:12 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #25 on: April 26, 2014, 09:07:52 PM » |
|
Astazi am implinit 4 luni, sunt Happy si sanatos, Enzo la varsta de - 4 luni. Greutate: - 22,2 kg. Inaltime la greaban: - 52/53 cm. In cateva zile pune tati poze cu mine, marti primesc si cadoul din Polonia. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #26 on: April 26, 2014, 09:26:48 PM » |
|
La multi ani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #27 on: April 28, 2014, 10:11:05 PM » |
|
Multumim Marius, inca nu am reusit sa ii mai fac poze, mai postez cateva de la 3,2 luni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #28 on: April 29, 2014, 08:53:40 PM » |
|
Frumos 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #29 on: May 01, 2014, 10:41:38 AM » |
|
Enzo al meu, creste si se maturizeaza, nu mai este grasut, latra cand simte ceva, de pe la 3 luni, nu si-a mai facut nevoile in casa,nu a mai ros, mai strica jucariile baiatului meu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|