Medicul veterinar e cel mai in masura sa ti recomande ce anume sa I dai, Petphos Grand Chien e foarte bun, catelusa mea a luat mai ales in perioada de schimbare a dintilor 20 zile cu 10 pauza, dar repet, cel mai bine stie veterinarul. Legat de faptul ca I dai o masa pe zi din ce mananci tu nu cred ca e ok, oricat de buna ar fi mancarea nu e potrivita pt ei...Pe langa mancarea Royal poti sa I mai dai branzica proaspata de vaci, galbenus de ou.
Ii uram multa sanatate, e tare frumos baiatul tau!
Medicul veterinar e cel mai in masura sa ti recomande ce anume sa I dai, Petphos Grand Chien e foarte bun, catelusa mea a luat mai ales in perioada de schimbare a dintilor 20 zile cu 10 pauza, dar repet, cel mai bine stie veterinarul. Legat de faptul ca I dai o masa pe zi din ce mananci tu nu cred ca e ok, oricat de buna ar fi mancarea nu e potrivita pt ei...Pe langa mancarea Royal poti sa I mai dai branzica proaspata de vaci, galbenus de ou.
Ii uram multa sanatate, e tare frumos baiatul tau!
Foarte adevarat ce spune Izzy,
aceiasi schema o fac si eu la recomandarea vet.
cu toate k Royal si alte marci super premiu au in componenta toate aceste vitamine,
K9 Complete Motion,este mai mult pentru articulati,se da in caz k stramba picioarele sau k supliment pentru adulti,
K9 Complete Growth este supliment de crestere k PetPhos GrandChien,
in functie de buget,alegi ce produsul.