Forum ciobanesc german
January 08, 2018, 12:00:44 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Vrem un CNCG puternic ?!  (Read 15026 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
remus67
Jr. Member
**

« Reply #30 on: April 22, 2014, 10:16:16 PM »

Il aveti in direct, si va asculta/citeste! Wink
remus67
Jr. Member
**

« Reply #31 on: April 22, 2014, 10:32:25 PM »

Si daca, am o catea, la care eu tin enorm... si care promite din toate punctele de vedere ( parerea mea! )!?
Canisa buna, linie buna, tot ce vrei!
Sa consider ca examenele de frumusete la care se prezinta" tot felul de bishoni ( am citat )", de parca ar concura la aceeasi clasa !!!!!, sunt de tot rahatul!?
In consecinta, domnilor crescatori, am inteles! Eu nu am ce cauta acolo! Daca merg si obtin un FB sau, Doamne-fereste, un Exc....e egal cu zero!
Hai la alea de club! Care conteaza! OK, ce ne facem cu astia care nu vrem asa ceva!?
Aveti multi cu par lung acolo!? Daca da, venim si noi!

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #32 on: April 22, 2014, 10:34:45 PM »

Inscrieti-va in CNCG, clubul are nevoie de membri noi, de "sange proaspat"
Sunt arbitrati si cei cu par lung si concurenta nu e mare, ca la ceilalti.

Si daca luati o cupa, doua, GATA !!!...sunteti de-al nostru...ati prins "microbul"  Wink

Si CAc si CACIB au frumusetea lor...se alege cel mai bun caine al rasei, concureaza, apoi, pe grupe, cu castigatorii altor rase , pana iese THE BEST IN SHOW !!!

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
alipe
Full Member

« Reply #33 on: April 22, 2014, 11:13:50 PM »

Domnu' Bardar iar v-ati hotarat sa lingeti unde ati scuipat? Mai nou vad ca le faceti si reclama! Grin Grin Sper  pt. dvs. ca totusi nu va prostituati pe "bonuri de... benzina"!!  Drac
CNCG este din punctul meu de vedere cea mai nociva organizatie pentru cg!
Faptul ca au inceput sa se dea chitante pt cotizatie (din ce am auzit), este cea mai mare realizare, demna totusi de o comedie. In rest numai gargara. Arbitri straini?!... Praf in ochii fraierilor... Se intampla de mult timp si nu a schimbat cu nimic in bine situatia nationala a cg. Din pacate tot ce s-a realizat bun in ultimii 25 de ani s-a facut de unii crescatori prin forte proprii si fara nici o facilitate din partea CNCG.

17 membrii CNCG (daca nu e eronata informatia), cu Bardar 18 mi se se pare ffff mult... LOL Se pare ca majoritatea este macar informata... Smiley
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #34 on: April 23, 2014, 12:26:53 AM »

Ati inceput cu Domnu" Bardar si ati terminat cu Bardar....am fost , oare, colegi de facultate si nu-mi aduc aminte eu ?
In rest, Toate bune !
Putem duce o conversatie decenta, daca va prezentati cu un nume nu cu alipe, piele...fac jocuri de litere, poate aflu cine sunteti Sad(

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #35 on: April 23, 2014, 07:49:53 AM »

DESTEPTAREA ARDELENI ARCG-isti !!! Hai ca ati "dormit" destul...

Ce naiba, trebuie sa va "traduc" ? Shocked   Credeti ca m-am intors pe forum, dupa atata timp, degeaba ?

Trebuie sa fim 18 noi inscrisi in CNCG, pentru a avea majoritatea....e cea mai buna oportunitate ca majoritatea sa aiba decizia, de cand s-a infiintat CNCG !!! LOL (asta ca sa mai "ling un scuipat", cum zicea @alipe... Wink)

fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« Reply #36 on: April 23, 2014, 08:43:01 AM »

17-18 membri? E gluma? 
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #37 on: April 23, 2014, 09:40:15 AM »

17-18 membri? E gluma? 
da, mie mi se pare gluma,nu vreau sa o consider rea intentie din partea lui Horatiu.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #38 on: April 23, 2014, 09:45:37 AM »

Domnule Liviu Barder, eu sunt unul din cei 17 membri (cu cotizatia zi) si va felicit pentru aceasta atitudine! Aveti perfecta dreptate, doar din interior se pot misca lucrurile (deja se misca de ceva timp). Mie unuia imi repugna chibitatul de pe margine, de aceea m-am si inscris in club anul trecut.
Horatiu , daca spui ceva du pana la capat , informatia.Sau intreaba pe cineva in masura sa-ti explice.Oare de ce a scazut cotizatia ?Ca sunt 17 membrii?Oare de ce daca continuam in ritmul acesta, cu membrii inscrisi, in 2016 cotizatia poate fi echivalentul la 15 euro?
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #39 on: April 23, 2014, 09:51:53 AM »

Hai spune-ne tu, Vifore, cati membri cotizanti are CNCG azi...eu am avut informatia "pe surse"  Undecided

Ai primit cererea mea de inscriere ? Ti-am trimis-o ieri !

Vifore...problema nu e cotizatia prea mare...omul da si 50 euro pe an, cheltuie 100,-eur pe o expo......problema este ca CNCG si-a pierdut credibilitatea. Aici trebuie umblat. Tu te zbati de ceva vreme, dar sa aduci un numar semnificativ de membri, n-ai reusit...

Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #40 on: April 23, 2014, 12:01:02 PM »

da, mie mi se pare gluma,nu vreau sa o consider rea intentie din partea lui Horatiu.
departe de mine de a fi cu rea intentie. Am vrut sa spun ca pe mine nu mă interesează daca sunt 17 sau 170, nu de aceea m-am înscris in club! Ceea ce contează pentru mine nu e numărul ci faptul ca sunt membru in clubul de rasa pentru ciobănesc german, câinele pe care îl visez atât ziua cat si noaptea.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #41 on: April 23, 2014, 12:17:01 PM »

Hai spune-ne tu, Vifore, cati membri cotizanti are CNCG azi...eu am avut informatia "pe surse"  Undecided

Ai primit cererea mea de inscriere ? Ti-am trimis-o ieri !

Vifore...problema nu e cotizatia prea mare...omul da si 50 euro pe an, cheltuie 100,-eur pe o expo......problema este ca CNCG si-a pierdut credibilitatea. Aici trebuie umblat. Tu te zbati de ceva vreme, dar sa aduci un numar semnificativ de membri, n-ai reusit...
daca dai dupa surse sa-ti spuna si cati bani sunt in cont.Au ce sa-ti spuna!!!!!
Nu sunt membrii?pai daca nici atunci cand se face corect expozitia,SELECTIA, nu vin, atunci cand?Sau poate se gandesc ca nu au valoare produsii lor sa intre in competitie cu cei ai membrilor CNCG sau.........sunt mult prea valorosi produsii lor.
Decat 300 membri care sa se contreze din ambitii ,impartiti in tabere,mai bine mai putin, dar cu expozitii, selectii, campionate.
Spui ca nu am reusit sa aduc membrii?Pai eu ii aduc?Sau ......mintea lor?De ce nu aflii din surse cati membrii s-au facut din...2012?
Atunci cand am facut schimbari in acordarea VA, unii nu au mai venit cu cainii lor , sa nu le strice palmaresul VA-istilor.
Si cand pentru a doua oara VA trebuia sa aiba IPO 2 si grup de urmasi  au aparut discutiile.Da , dar grupul de urmasi nu trebuia sa fie fizic prezent, trebuia sa mai aiba si valoare!
Ca nu s-au inscris membrii nu a mai avut CNCG -ul activitate, expozitii, examene lucru, selectii?
E mult mai usor sa stai pe margine si sa vorbesti decat sa te implici.
Cu cererea , te rog sa citesti statul,  ca trebuie respectat.De pe "surse " afla de ce.
Nu am primit nimic, pe nici o adresa de mail,daca ai  trimis, daca primeam iti raspundeam ca mai sus
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #42 on: April 23, 2014, 12:20:59 PM »

Tu te zbati de ceva vreme, dar sa aduci un numar semnificativ de membri, n-ai reusit...
De ce trebuie un numar semnificativ de membrii sau ce intelegi tu prin numar semnificativ?
Imi place ca CNCG sa aiba membrii multi , dar.......fara dusmnanii, polite de platit.
Vrei sa-ti aduc aminte anii 2002-2003, 2004, 2006-2010?
kwy
Full Member

« Reply #43 on: April 23, 2014, 03:28:09 PM »

Eu din postarea d-lui Barder am inteles ca a tinut sa ne arate ca are studii superioare,iar mai departe cu,DESTEPTAREA ARDELENI ARCG-isti !!! Hai ca ati "dormit" destul...

Ce naiba, trebuie sa va "traduc" ? Shocked   Credeti ca m-am intors pe forum, dupa atata timp, degeaba ?

Trebuie sa fim 18 noi inscrisi in CNCG, pentru a avea majoritatea....e cea mai buna oportunitate ca majoritatea sa aiba decizia, de cand s-a infiintat CNCG !!! LOL (asta ca sa mai "ling un scuipat", cum zicea @alipe... Wink)

inteleg ca daca n-au  putut sa faca ce au dorit,acum incearca cu majoritatea lor ,prin preluarea lor a CNCG.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #44 on: April 23, 2014, 04:18:44 PM »

Eu din postarea d-lui Barder am inteles ca a tinut sa ne arate ca are studii superioare,iar mai departe cu,DESTEPTAREA ARDELENI ARCG-isti !!! Hai ca ati "dormit" destul...

inteleg ca daca n-au  putut sa faca ce au dorit,acum incearca cu majoritatea lor ,prin preluarea lor a CNCG.

Va rog sa ma scuzati daca sunteti ardeleanca si v-ati suparat.....ma refeream strict (si trebuia sa mentionez) la cei ce ma cunosc si care, va garantez, nu se supara, ei imi cunosc "umorul"....

Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: