Forum ciobanesc german
January 08, 2018, 11:37:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Vrem un CNCG puternic ?!  (Read 15025 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #45 on: April 23, 2014, 04:24:19 PM »

Vifore...ai scris "o carte" dar nu mi-ai raspuns la intrebare. CATI MEMBRI COTIZANTI ARE ACUM CNCG ?Sau cum sa mai formulez ...?!

Eu am la SENT in YAHOO TRIMIS (si neintors) e-mail-ul cu cererea mea de inscriere pe adresa cncgvifor@yahoo.com...vezi, o fi la spam.
Nu cred ca trebuie sa-mi atragi atentia la Regulamente...stii ca-mi sunt dragi......citeste tu ce ati scris acolo, sa nu se trimita banii de inscriere pana nu este aprobata cererea de inscriere. Shocked

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #46 on: April 23, 2014, 04:27:15 PM »

inteleg ca daca n-au  putut sa faca ce au dorit,acum incearca cu majoritatea lor ,prin preluarea lor a CNCG.

Conform Statutului CNCG, sta la indemana conducerii acestui club sa respinga, fara motivatie, TOATE cererile noastre...

Prea sunteti crispati, nu mai stiti de gluma, ce naiba ?....

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.

alipe
Full Member

« Reply #47 on: April 23, 2014, 04:49:55 PM »

Mda... de fapt CNCG nu s-a schimbat deloc, ba chiar, dupa cum vad ca se recunoaste fara rusine, a devenit un soi de asociatie familiala, "la famiglia", o "cosa nostra" la scara microscopica, in care "contrele" si "taberele", adica democratia, nu sunt binevenite, se prefera armonia perfecta dintre "preteni". Este suficient sa vezi care este consiliul director ca sa realizezi ca alegerea s-a facut strict pe criteriul prieteniei si al interesului restrans. Asa cum spuneam, cu multi ani in urma CNCG promova chinologia dintr-o anumita curte, acum cei care au promovat suficient curtea respectiva, au capat dreptul sa-si promoveze propria ograda... La atat se rezuma politica actualei conduceri, restul este doar gargara si praf in ochii fraierior si naivilor care confunda vorbele cu faptele...
Sigur, unii din membri consiliului director au oarece credibilitate, dar tocmai de asta au fost adusi, dupa ce si-au aratat fidelitatea fata de vechea conducerea a clubului ale carei merite se vad f bine, ca sa mai schimbe doar acolo unde se accepta schimbari, adica la imagine...
Intreb si eu, ce au facut in toti anii astia presedintele, primvicepresedintele, presedintele de onoare si vicepresedintele chinotehnic? Pentru novici si naivi raspunsul este simplu, au plimbat/promovat, in general pe bani proprii, "cainii nasului", unii chiar de valoare... Altfel spus au pupat mana nasului, pana cand, acumuland suficient merit nasul i-a facut locotenenti...
Asa ca domnu' Bardar, daca te-ai ramolit in asa hal incat sa crezi ca numarul membrilor de rand conteaza pentru a lua hotarari, iti spun ca ai multe genti de carat si multe labe/fese de pupat pana sa ajungi locotenent... LOL

alipe
Full Member

« Reply #48 on: April 23, 2014, 06:48:11 PM »

De pe site-ul CNCG:

"April 23, 2014
Adresa de corespondenta a Clubului National de Ciobanesc German, incepand cu data de 22.04.2014, este:

Str.crinului nr.13, Pitesti

Presedinte

Auneanu Stefan Sorin"

http://www.cncg.ro/

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Tin3l
Hero Member

« Reply #49 on: April 23, 2014, 07:24:20 PM »

Liviule nu numarul membrilor conteaza degeaba  sunt 100 si cotizatii platesc 10 ,stai linistit m ai putini dar cu cotizatiile platite la zi ,asta e important sa poti plati ACHR ,SV
Andy von Grassus
Full Member

« Reply #50 on: April 23, 2014, 08:20:11 PM »

"Vadim Medicamante " se intoarce , episodul 1521... Si cu aceeasi dorinta , sa fie Presedinte . Asta pentru ca l-au dat afara de la Spitalul 9 si nu mai poate fi Stefan cel Mare .
       Greseala nu e a lui , e a tuturor membrilor CNCG  care l-au primit frumos la ultimele 2-3 Expozitii de Club ( asa cum de altfel au fost primiti toti membrii ARCG care au participat la Campionat sau la alte Expozitii ), asta dupa tot rahatul mancat de domnul Bardar despre Club si despre ei , atatia ani la rand . Si greseala nu e ca a fost primit in expozitii pt ca traim intr-o tara libera  , ci ca acestor  specimene li se mai da atentie , mai sunt bagate in seama .

Acum insa , Vadim in paranoia lui si avand o informatie pe surse , crede ca daca el sau  altii  trimit o cerere de adeziune , vor  fi membri . Nu domnilor , pt a fi membri intr-un CLUB , trebuie in primul rand sa va  fie acceptata acea cerere .

Deci domnilor , Vifor , Hora etc , nu ii mai faceti jocul "domnului Bardar" , nu il mai bagati in seama , nu-i mai dati atentie . Tratati nebunii asa cum o fac medicii , cu IZOLARE si MEDICAMENTE .

Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #51 on: April 23, 2014, 09:51:40 PM »

Domnule Bardar, nu-mi place ce citesc aici. Pai dumneavoastră ati vorbit de rău CNCG DUPA ce ati plecat? Poate era mai bine daca ati fi solicitat reintrarea in club discret, fără sa faceti atât tam-tam, s-o fi făcut din dorinta sincera de a pune umărul prin fapte, nu sa faceti apelul acela jalnic la adresa ARCG-istilor, care oricum nu se mai întorc.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #52 on: April 23, 2014, 10:39:51 PM »

Eu din postarea d-lui Bardar am inteles ca a tinut sa ne arate ca are studii superioare...

Da, de care nu mi-e rusine. Ati retinut bine.

Daca vreti, va mai spun...desi campania pentru "prezidentiale" in CNCG, pentru mine va incepe doar peste 5 ani (lipsa vechime in club, conform regulamentelor)....ce daca ma contrez cu cei ce au "tinut clubul sub papuc" de prin 1999 (ca membru club vreo 12 ani...), trebuie sa mai astept 5 ani...permiteti-mi sa ma prezint :

- pasionat inrait de CG

- cele mai bune locuri obtinute de crescatorii romani la Sieger Germania, din toate timpurile, anul acesta Enna vom Haus Szente si Cupidon von Bienenwald SG 35, respectv SG 36 au , e adevarat, departe, pe pedigree, pe linia mamei, AFRA vom HAUS BARDER, produsa de mine si IFF vom LAERCHENHAIN (probabil nu ati auzit de el, dar multi l-au cunoscut - 150 monte in tara, si-a "trasat" bine - si nici "dusmanii" nu-i contesta - amprenta in cresterea valorii CG in Romania), XENIA vom HAUS ZIEGLMAYER, caini importati de mine din Germania

- e adevarat, sunt inginer...poate d'aia am greutati in exprimare Smiley

- putem dialoga, scris si vorbit, foarte bine in germana, bine in engleza, satisfacator spre bine in spaniola, franceza

- am trait in Germania - 5 ani, SUA - 2 ani, Canada - 1 an, Costa Rica - 1 an, Belgia 6 luni.- cea ramas, acasa...

- am facut ocolul pamantului in doua luni, ca si clandestin pe un vapor pentru a gusta din "visul american"

- 51 ani, casatorit, baiat 27 de ani, fata de 24 de ani.

Mi-am "creionat profilul" in speranta ca ma veti sustine , @kwy, in incercarea de a deveni, peste 5 ani, Presedintele CNCG.!

Sper ca nu v-am plictisit prea tare... Smiley

P.S. Am uitat (scuze) ocupatia trecuta si actuala...asociat unic si administrator la "chestia" asta (nu e reclama mascata Razvane...cum nici @ andy von grassus nu trebuie banat)   Drac

http://www.barelly.ro/

https://www.facebook.com/caselemnbarelly  Cool

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #53 on: April 23, 2014, 10:42:55 PM »

Domnule Bardar, nu-mi place ce citesc aici. Pai dumneavoastră ati vorbit de rău CNCG DUPA ce ati plecat? Poate era mai bine daca ati fi solicitat reintrarea in club discret, fără sa faceti atât tam-tam, s-o fi făcut din dorinta sincera de a pune umărul prin fapte, nu sa faceti apelul acela jalnic la adresa ARCG-istilor, care oricum nu se mai întorc.

Te-a certat Vifor....of,of....

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #54 on: April 23, 2014, 10:46:20 PM »

"Vadim Medicamante " se intoarce , episodul 1521... Si cu aceeasi dorinta , sa fie Presedinte . Asta pentru ca l-au dat afara de la Spitalul 9 si nu mai poate fi Stefan cel Mare .
       Greseala nu e a lui , e a tuturor membrilor CNCG  care l-au primit frumos la ultimele 2-3 Expozitii de Club ( asa cum de altfel au fost primiti toti membrii ARCG care au participat la Campionat sau la alte Expozitii ), asta dupa tot rahatul mancat de domnul Bardar despre Club si despre ei , atatia ani la rand . Si greseala nu e ca a fost primit in expozitii pt ca traim intr-o tara libera  , ci ca acestor  specimene li se mai da atentie , mai sunt bagate in seama .

Acum insa , Vadim in paranoia lui si avand o informatie pe surse , crede ca daca el sau  altii  trimit o cerere de adeziune , vor  fi membri . Nu domnilor , pt a fi membri intr-un CLUB , trebuie in primul rand sa va  fie acceptata acea cerere .

Deci domnilor , Vifor , Hora etc , nu ii mai faceti jocul "domnului Bardar" , nu il mai bagati in seama , nu-i mai dati atentie . Tratati nebunii asa cum o fac medicii , cu IZOLARE si MEDICAMENTE .

Noi doi ne vom intalni la Targoviste, orasul tau, la Expo CNCG din 04.05....sa ne confruntam -face to face-, parerile despre rasa si nu numai......in sfarsit (mi-a luat doar 3 minute - Google) am aflat cine esti... Wink

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #55 on: April 23, 2014, 11:07:51 PM »

Liviule nu numarul membrilor conteaza degeaba  sunt 100 si cotizatii platesc 10 ,stai linistit m ai putini dar cu cotizatiile platite la zi ,asta e important sa poti plati ACHR ,SV

Scuza-ma, Tinele, ne cunoastem si respectam reciproc de mult timp, dar consider ca , in cazul de fata, ai o gandire extrem de limitata...

alipe
Full Member

« Reply #56 on: April 23, 2014, 11:21:41 PM »

Scuza-ma, Tinele, ne cunoastem si respectam reciproc de mult timp, dar consider ca , in cazul de fata, ai o gandire extrem de limitata...
Normal, de ce crezi ca l-au facut primvicepresedinte?... Drac

Andy von Grassus
Full Member

« Reply #57 on: April 23, 2014, 11:32:38 PM »

Domnule inginer , sunt cateva nuante " fine" in mesajul tau care nu imi plac ..... Ai aflat cine sunt pt ca eu nu ma ascund , si ai aflat de la cel mai bun prieten al meu , nu de pe google . Si un sfat , nu te mai incorda ca nu esti vreun Spartan , esti Ephialtes ......si oricum  nu e loc
Andy von Grassus
Full Member

« Reply #58 on: April 23, 2014, 11:44:18 PM »

Cat priveste respectul sau vreun schimb de pareri , iarasi nu e loc , dupa mesajele de toata jena pe care mi le-ai trimis pe PM cu ceva timp in urma . Dar eu ma distrez , ca asa face toata lumea cand e vorba de "Vadim "....
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #59 on: April 24, 2014, 09:26:32 AM »

Te-a certat Vifor....of,of....
Nici n-am vorbit cu Vifor pe tema asta, hi, hi, am reactionat la ca am citit mai sus. Încă o data zic, ar fi fost mai bine daca v-ati fi reinscris in club intr-un mod mai discret si mai demn. Pentru un om care are experienta pe care pretindeti ca o aveti ar fi trebuit sa stiti ca mai sunt oameni care gândesc cu mintea proprie si ar fi trebuit sa va dati seama care sunt aceia  Smiley  .
Si ca sa revin la subiect, da, ne dorim un club puternic care sa promoveze un ciobănesc german corect, dupa standard.
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: