monicac
Jr. Member

Lord
|
 |
« Reply #15 on: May 18, 2014, 06:22:41 PM » |
|
...ce privire dulce are....pazea !!!!!!
Chiar ca ''pazea'', doamna Olga. Stiti ce tare musc? 
|
|
|
|
|
|
''Căţelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele când venim murdari din lume.'' Paul Louis Lampert
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #16 on: May 18, 2014, 08:47:16 PM » |
|
Esti doar o Bismack....am si eu in curte unu....si stiu cat a mucat, dar mai ales cat msca acum... Ai o fatuca foarte espresiva,cu privire focusata,promiti multe....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monicac
Jr. Member

Lord
|
 |
« Reply #17 on: May 19, 2014, 12:35:09 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
''Căţelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele când venim murdari din lume.'' Paul Louis Lampert
|
|
|
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #18 on: May 19, 2014, 01:47:53 PM » |
|
din ce in ce mai fioroasa! 
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
monicac
Jr. Member

Lord
|
 |
« Reply #19 on: May 21, 2014, 02:14:14 PM » |
|
20. 05.2014 Vaccin nr.3 (nici macar nu l-am simtit, urmaream niste catei) 8,00 Kg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monicac
Jr. Member

Lord
|
 |
« Reply #21 on: May 25, 2014, 01:02:25 PM » |
|
Buna ziua, sa nu credeti ca v-am uitat  Cu prietena mea, Sasha, pe care o terorizez  In rest, cresc vazand cu ochii, in timp ce mananc dau mereu din coada, va dati seama ce placere...Iau calciu Pet-phos de 2 ori pe zi si supliment pentru articulatii Aplazil. O data pe saptamana primesc branzica dulce amestecata cu galbenus crud si coaja de ou pisata. Am uitat sa va spun, mai nou am invatat si comanda ''culcat''  Sunt o dulceata, ce sa mai. Sanatate tuturor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #22 on: May 25, 2014, 01:42:04 PM » |
|
Bravo sa cresti mare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nică
Newbie
I'm a GSD male named Nică
|
 |
« Reply #23 on: May 25, 2014, 05:27:56 PM » |
|
Cu prietena mea, Sasha, pe care o terorizez  Uraaa! Afi nu este singură în clubul "teroriştilor"  ,iar Nică o compătimeşte pe Sasha şi îi propune să înfiinţeze clubul "abuzaţilor" ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monicac
Jr. Member

Lord
|
 |
« Reply #24 on: May 25, 2014, 07:48:12 PM » |
|
Uraaa! Afi nu este singură în clubul "teroriştilor"  ,iar Nică o compătimeşte pe Sasha şi îi propune să înfiinţeze clubul "abuzaţilor" !  Normal ca nu e singura, doar sunt surori  In afara de Sasha si Kharma noi mai avem inca 2 caini, un maidanez batran, in varsta de vreo 14 ani si un peckinez de 13 ani...si ei terorizati. Asadar, clubul abuzatilor are deja mai multi membri. Multa sanatate lui Afi si rabdare lui Nica 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #25 on: May 26, 2014, 10:51:33 AM » |
|
Intra in club si batranul Grigore, victima lui Arris...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monicac
Jr. Member

Lord
|
 |
« Reply #26 on: May 28, 2014, 06:30:53 PM » |
|
Kharma, 10 saptamani, 10 kg 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
|
 |
« Reply #27 on: May 28, 2014, 08:56:16 PM » |
|
Mosteneste moaca taticului Igor,dupa cate vad eu  Superba urecheata!
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #28 on: May 28, 2014, 10:15:44 PM » |
|
Ce urechi avem bravo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #29 on: May 28, 2014, 11:12:08 PM » |
|
foarte frumoasa si bine dezvoltata!  Monica sa fi atenta la articulatii, sa nu isi strambe labele, poti incerca vitamine.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|