Forum ciobanesc german
October 04, 2014, 01:17:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: hrana uscata premium  (Read 1352 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Rona2014
Newbie
*

« on: May 19, 2014, 04:02:27 PM »

ce stiti despre hrana de la chudleys? Este o hrana de calitate buna? Dresorul mi-a recomadat-o dar e posibil sa imi recomande aceasta hrana si pentru faptul ca poate are si el ceva de castigat pentru ca o promoveaza. Am auzit ca este un brand nou acest chudleys la noi in tara.
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: May 19, 2014, 04:14:04 PM »

ce stiti despre hrana de la chudleys? Este o hrana de calitate buna? Dresorul mi-a recomadat-o dar e posibil sa imi recomande aceasta hrana si pentru faptul ca poate are si el ceva de castigat pentru ca o promoveaza. Am auzit ca este un brand nou acest chudleys la noi in tara.
Uite aici si nu pare prea grozava dat fiind ca lista de ingrediente incepe cu grau in loc de carne si are si soia care e alergenica la caini.
http://www.allaboutdogfood.co.uk/dog-food-reviews/0330/chudley-original
Thara
Global Moderator

« Reply #2 on: May 19, 2014, 04:22:08 PM »

Uite si aici : http://www.chudleys.ro/product/chudleys/chudleys-adult-large-breed-chicken-15kg/
Parerea mea este ca in banii astia gasesti ceva mai bunicel totusi. Parca are prea multe 'vegetale' - si porumb, si grau, si tarate, si gluten de porumb...
Rona2014
Newbie
*

« Reply #3 on: May 19, 2014, 04:58:38 PM »

aveti mare dreptate...problema este ca si la royal aceeasi problema. Stiu ca royal si a facut o reputatie de hrana premium dar cand citesti ce contine e cam aceasi marie cu alta palarie si de aceea ma face sa cred ca in spatele royalului este un marketing puternic. Din ce am citit azi orijen pare singura hrana de calitate in rest toate sunt niste "mamaligi". Problema mea este ca Rona in varsta de 3 luni se cam scarpina si pare a avea matreata si din ce am citit pe forum multi dadeau vina si pe hrana respectiv Royal.
freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: May 19, 2014, 06:14:19 PM »

Royalul e o mizerie cu un pret  foarte mare. Interesant ca produsul vandut in State are alta compozitie decat ce se vinde la noi. Mai sunt si alte marci de hrana la fel de bune ca Orijen : Canagan, Nutrivet, Simpson si mai sunt.  Da, matreata e de la Royal, si catelusa mea a patit la fel anul trecut si cum i-am schimbat mancarea, cum i-a disparut matreata. Incearca hrana Petkult, e la un pret decent si daca ce scrie pe eticheta e adevarat, e o hrana foarte buna pentru CG.  Eu de 2 luni hranesc o catelusa de talie mica si ii prieste foarte bine. De la royal mini si de la proplan vomita. Ce e interesant ca de la o vreme nu-i mai cade nici un fir de par desi inainte cand o luam in brate imi ramaneau fire.
Rona2014
Newbie
*

« Reply #5 on: May 19, 2014, 07:00:08 PM »

O sa incerc Petkult pentru ca auzisem de ea. Sincer orijen mi-a facut cea mai buna impresie avand in vedere ce contine dar si pretul este unu pe masura asa ca voi cauta si alte branduri cu un pret accesibil dar sa nu fie niste mizerii Smiley
Rona2014
Newbie
*

« Reply #6 on: May 20, 2014, 11:28:42 AM »

Am mai facut niste mici "cercetari" si am descoperit ca la furnizorul de unde vreau sa iau hrana Ronei se gaseste o firma pe nume Autarky. M-am interesat de ea in special pe forumuri din UK si multa lume este foarte multumita iar legat de continut, bobitele nu sunt asa mamaligi. Au un continut mare de proteine cat si de grasimi si mai butini carbohidrati proveniti din cereale precum porumbul sau soia. Au un pret sccesibil si daca respecta ce se scrie acolo parerea mea este ca e o hrana de calitate. Avand in vedere Royalul m-am cam lamurit: scump si slab calitativ. Nici in afara Royalul nu este o firma foarte bine apreciata ,iar veterinarul azi mi-a zis ca nici el nu este un fan al acestei firmei si ca pretul "royal" este justificat doar din cauza marketingilui puternic. Oricum cele mai bune raman Orijen si Acana dar daca nu iti permiti sa dai 4 mil pe un sac de 15 kg poti incerca si ceva nou la un pret de mijloc si care este o hrana buna, nu neaparat superpremium dar cel mai probabil se incadreaza in clasa hranei premium.
freddy25
Hero Member

« Reply #7 on: May 20, 2014, 04:05:24 PM »

Autarky pare bun, in special acela cu somon dar si pretul e destul de umflat daca te gandesti ca in Anglia costa 24 lire adica vreo 133 lei/ sacul. Tinand cont ca e tara UE deci nu plateste nici TVA, nici vama mi se pare ca au pus un adaus comercial nesimtit. Asa era si cu Arden Grange, o hrana buna cu un pret decent, vreo140-150 lei/ sacul de 15 kg. S-a schimbat importatorul cu unul din cale afara de lacom si aproape i-a dublat pretul. Sa stii ca Guabi e o hrana buna si la un pret convenabil adica 215lei/sacul de 15kg. Nu i se face reclama si de aceea nu stie lumea de ea. Fiica-mea isi hraneste cainele de vreo 2 ani si mai bine . E un caine cu probleme alergice si cu hrana asta ii merge excelent doar ca e cam gras. Acum ii da light ca sa mai slabeasca  Grin
Rona2014
Newbie
*

« Reply #8 on: May 21, 2014, 11:04:45 AM »

Cred ca adaosul mare la autarky e si din cauza faptului ca hrana de pe acel site iti este livrata gratuit la domiciliu...ma rog asta ar fi unu din motive si altul cred ca este exclusivitatea mai ales ca nu se gaseste in alta parte. Oricum Rona cam greu accepta bobitele indiferent de ce fel sunt ele. Sunt curios daca la 3 luni si o saptamana o greutate de 12 kg este normala penteu ea pentru ca mie personal o consider cam slabuta , cel putin vizual.
emip
Jr. Member
**

« Reply #9 on: May 21, 2014, 11:33:01 AM »

Eu am incercat sa o trec pe Risa de la Royal la Orijen. Am luat-o usor, treptat, si tot degeaba. Fecalele negre si moi, pentru prima data avea tendinta sa ... le guste. Am renuntat si acum tot Royal primeste (cu asta a fost obisnuita de mica, de cand era la Iasi).
Nici mie nu imi place compozitia de la Royal dar ei ii merge bine. O sa mai incerc mai tarziu cu Taste of the Wild sau Acana.
freddy25
Hero Member

« Reply #10 on: May 21, 2014, 12:49:46 PM »

Cred ca adaosul mare la autarky e si din cauza faptului ca hrana de pe acel site iti este livrata gratuit la domiciliu...ma rog asta ar fi unu din motive si altul cred ca este exclusivitatea mai ales ca nu se gaseste in alta parte. Oricum Rona cam greu accepta bobitele indiferent de ce fel sunt ele. Sunt curios daca la 3 luni si o saptamana o greutate de 12 kg este normala penteu ea pentru ca mie personal o consider cam slabuta , cel putin vizual.
Tu faci cum vrei dar eu totusi consider ca e prea scump. De exemplu Guabi Natural e mai ieftina desi are in compozitie orez integral in loc de porumb si proteina din gluten de porumb. Eu cumpar acum Simpson premium de la zooplus (curierat gratis pentru comenzi de peste 199 lei -vine tocmai de la Munchen) si sa stii ca e aproximativ acelasi pret ca si la zooplus.co.uk adica eu dau 209 pe sac iar in Anglia costa 212 sacul si e o hrana excelenta, grain-free, din pui pentru consum uman, fara OMG-uri.
@Emip: Orijenul  ca si Acana nu este suportat bine de foarte multi caini. Si al meu facea diaree de la Acana Junior Large Breed. Acuma, ce sa zic, daca banii nu sunt o problema ai putea incerca Artemis, e o hrana de 5 stele, se gaseste la www.pentruanimale.ro si costa 299lei/sacul de 13.6kg. Eu cu asta l-am hranit pana la un an si i-a mers foarte bine. Dupa ce a trecut de un an am vrut sa-i dau Artemis Adult dar nu i-a placut. De la Acana, singurul sortiment care nu i-a provocat scaune moi a fost cea cu miel si mere. Taste of the Wild ii facea niste gaze unuia din ei incat as fi avut nevoie de masca de gaze. Orice hrana ai lua, sa faci o trecere treptata de la cea veche la cea noua, cam o saptamana.
Rona2014
Newbie
*

« Reply #11 on: May 22, 2014, 10:13:44 PM »

stie cineva o hrana umeda de calitate pe care mi-o poate recomanda?
Izzy
Sr. Member

« Reply #12 on: May 23, 2014, 02:42:31 PM »

Eu mi am hranit catelusa cu conserve de la Hill's varianta Puppy de pe la 10 saptamani pana pe la 8 luni, ii placeau foarte mult si I a mers foarte bine, scaun tare, greutate in grafic, blanita lucioasa. Hrana umeda constituia masa de seara, la celelalte doua mese ii dadeam hrana uscata ProPlan Large Breed Athletic. Acum mananca Taste of the Wild Sierra(cu miel) si sunt foarte multumita.
Rona2014
Newbie
*

« Reply #13 on: May 25, 2014, 02:02:21 PM »

Ce parere aveti despre Equilibro? Si-a hranit cineva cu tipul asta de hrana? Din ce am citit pe net pare okey dar pana acum nu am mai auzit de ea si nu stiu ce sa cred iar eu sunt si genul de persoana care nu prea are incredere in ce scrie pe ambalaj deoarece consider ca in spate poate fi un marketing puternic.
Olga
Hero Member

« Reply #14 on: May 26, 2014, 10:29:21 PM »

Eu am  dat Equilibro in iarna lui 2013,varianta de junior pt Arris si Raff
A fost bine tolerta,m-am bucurat ca o aducea acasa la saci de 25 kg, am luat cam 3 saci, apoi am trecut pe alt furnior
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof