Forum ciobanesc german
October 04, 2014, 09:28:40 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: hrana uscata premium  (Read 1353 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
DariaSilver
Newbie
*

« Reply #15 on: July 25, 2014, 10:30:00 AM »

La ai mei am inceput sa le dau Salters. E ok si o mananca cu pofta. Puteti testa inainte sa luati un sac ca dau mostre gratuite http://www.perfectpetcare.ro/promotie .
freddy25
Hero Member

« Reply #16 on: July 25, 2014, 01:49:23 PM »

E cam scumpa hrana la 285 lei /sacul de 15kg. Sub pretul asta se gaseste hrana de aceeasi calitate sau chiar mai buna. Primul pe lista de ingrediente e porumbul ceea ce nu o  recomanda ca fiind o hrana de cea mai buna calitate ci doar de calitate medie dar pretul este exagerat.Lista de ingrediente poate fi vizualizata pe site-ul producatorului www.salterspetfood.com
DariaSilver
Newbie
*

« Reply #17 on: July 25, 2014, 02:22:24 PM »

E cam scumpa hrana la 285 lei /sacul de 15kg. Sub pretul asta se gaseste hrana de aceeasi calitate sau chiar mai buna. Primul pe lista de ingrediente e porumbul ceea ce nu o  recomanda ca fiind o hrana de cea mai buna calitate ci doar de calitate medie dar pretul este exagerat.Lista de ingrediente poate fi vizualizata pe site-ul producatorului www.salterspetfood.com

Noua ne e ok asa cum e. Nu inteleg ce problema e cu porumbul. Si chiar daca ar fi ce e important e cum se simte cainele. Sanatos e, energic e, iritatii de piele nu mai face asa cum face asa cum facea cand manca alte  branduri superpremium. Cred ca cel mai mult conteaza sa gasesti mancarea potrivita pentru cainele tau.
freddy25
Hero Member

« Reply #18 on: July 25, 2014, 03:37:24 PM »

Josera e vreo 9 lei/kg. E o hrana decenta pentru banii astia. Dar sa dai 19 lei pe kilogramul de Salters in care predomina mamaliga mie mi se pare exagerat. Uita-te pe www.allaboutdogfood.co.uk/the-dog-food-directory si vezi si tu cum e notata aceasta hrana.Cu 19lei/kg poti cumpara hrana hipoalergenica de calitate superpremium. Trebuie sa stii sa alegi.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #19 on: August 01, 2014, 09:56:14 PM »

Enzo a mancat si royal si purina,
cu royalul a avut probleme cu scaunul,
cu purina crestea prea repede in greutate,
acum suntem din nou la royal si nu avem probleme de matreata/scarpinat sau diaree,
trebuie potriva mancarea cu catelul.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Rona2014
Newbie
*

« Reply #20 on: August 01, 2014, 10:12:31 PM »

eu am trecut-o pe mancare gatita. Ce atatea boabe uscate la preturi astronomice ? Habar n-am ce baga in boabele alea asa ca ii dau acum inima de vita cu legume si orez. I-am dat si boabe o perioada si manca dupa nu a mai mancat. Scaunele la boabe erau moi si f f urat mirositoare. Acum are scaunul normal nu mai duhneste ca un hoit si ii merge bine.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #21 on: August 01, 2014, 10:29:20 PM »

ok,dar trebuie sustinut cu suplimente,
nu poti reusi cu hrana gatita sa ai tot necesarul pentru dezvoltarea lui.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Rona2014
Newbie
*

« Reply #22 on: August 01, 2014, 10:32:14 PM »

ii dau ce-i drept pastile de multivitamnine...acum eu sunt si Toma Necredinciosul si m-am gandit mereu daca ce scriu aia pe sac e adevarat.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #23 on: August 01, 2014, 10:35:46 PM »

si eu am avut aceiasi dilema,
nici mie nu imi vine sa cred k ce scrie pe sac,este exact ce cumpar,
dar vazand alti caini crescuti cu un anumit tip de hrana am decis sa ii dau boabe,
cu toate k si la mine in buzunar se simte vantul:)))

Rona2014
Newbie
*

« Reply #24 on: August 01, 2014, 10:41:37 PM »

Daca ai timp sa ii gatesti o data la 4-5 zile ar fi f bine, iesi si ieftin si stii ca ii dai cainelui ce-i mai bun iar cu diferenta de bani ii poti lua multivitamine pt o luna Smiley si cu toate astea tot iesi mai ieftin. La inceput eram disperat sa invat cainele pe hrana uscata si dupa ce m-am documentat am renuntat la idee. Sincer natura i-a lasat sa manance hrana normala nu dropsuri procesate si uscate care sunt facute pt a specula comoditatea stapanilor.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #25 on: August 01, 2014, 10:44:39 PM »

perfect de accord,dar nu sti ce sa mai crezi,
crescatorul recomanda hrana cruda/carne etc.
vetul gatita sau boabe.

Rona2014
Newbie
*

« Reply #26 on: August 01, 2014, 10:49:50 PM »

Din ce am citit e ideal sa ii dai o data la ceva timp niste hrana cruda dar sa fie de la o sursa de incredere. Veterinarii mereu vor recomanda hrana uscata...toti au contracte cu firme precum Royal si dracu mai stie ce. Eu i-am spus veterinarului ca nu am incredere ce scrie pe sac si ca e un marketing prea puternic ce speculeaza comoditatea omului si el mi-a recunoscut ca nici el nu ii da numai boabe cainelui si ca atunci cand are timp ii gateste. E drept ca atunci cu hrana gatita trebuie sa ai grija sa nu-ti ingrasi cainele dar cu un cantar de bucatarie si cu o cercetare pe net sa vezi cate proteine se gasesc intr-o suta de grame de inima ai rezolvat dilema ingrasarii....
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #27 on: August 01, 2014, 10:52:44 PM »

La mine,vetul este amicul meu,
nu are nici un interes,atat timp cat pentru mine este gratis vetul,
dar daca asa au invatat la scoala sau asa considera,nu le poti schimba gandirea.

Rona2014
Newbie
*

« Reply #28 on: August 01, 2014, 11:01:27 PM »

Categoric ca parerile sunt impartite. Unii insista pe hrana uscata altii nu...Eu am gandit babeste:)) plus ca inainte sa apara boabele astea pe piata cainii traiau bine merci si fara ele:p . Am avut caine care toata viata lui a mancat mancare gatita si a trait pana la 15 ani .
freddy25
Hero Member

« Reply #29 on: August 01, 2014, 11:04:50 PM »

Carnea cruda e riscanta de aceea nu o recomanda vetul. Nu poti sti cum a fost manipulata, ce muste s-au pus pe ea, ce salmonella are. Veterinarul e medic si igiena e un lucru de care tine seama in mai mare masura decat crescatorul care nu are atatea cunostinte despre microbi, ce boli pot provoca si cum se transmit
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof