Forum ciobanesc german
June 26, 2010, 12:50:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: O solutie pentru purici  (Read 9048 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dsh
Administrator

« Reply #15 on: February 12, 2007, 10:48:37 AM »

advantix si stronghold, cel putin pe cainii mei, s-au dovedit mult mai eficiente!
de preferat advantix-ul, cred, pentru ca are spectru mai larg (capuse si tantari, in plus fata de purici)

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #16 on: March 12, 2007, 10:32:17 AM »

ati inceput deja deparazitarea externa a cateilor, ca mie mi se pare destul de cald, iar cainii mei au inceput sa se scarpine(m/am uitat nu au pe piele vreo eruptie, eczema...). anii trecuti le dadeam prin aprilie, dar ma gandesc ca anul asta a fost mai cald.
« Last Edit: March 12, 2007, 04:46:13 PM by razvan » Logged

cuget, deci exist!
dsh
Administrator

« Reply #17 on: March 12, 2007, 10:38:12 AM »

Grin chiar aseara ma gandeam ca e cazul de cate-o pipeta!
« Last Edit: March 12, 2007, 11:46:16 AM by dsh » Logged

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #18 on: March 12, 2007, 04:44:36 PM »

off topic
sa/mi corecteze cineva si mie "exema" de mai sus, ca de dimineata eu nu stiam sa scriu. cum n/am avut eczeme pana acum, e scuzabil.

Done.
« Last Edit: March 12, 2007, 04:47:15 PM by razvan » Logged

cuget, deci exist!
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #19 on: March 12, 2007, 08:25:25 PM »

Eu am gasit deja o capusa pe pufuletul mic si paros! Asa ca incepe distractia, pazea!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Canto
Full Member

« Reply #20 on: November 21, 2007, 04:36:11 PM »

Am gasit un produs destul de interesant
Am vorbit cu cativa crescatori si proprietari de caini care-l folosesc si sant 100% multumiti.
Din proprie experienta insa nu pot sa va spun nimic (inca)
Daca Ben, sau altcineva are timp sa-l traduca pentru toata lumea ar fii foarte bine...daca nu, in cateva zile o sa-l traduc eu.
In principiu, este un deparazitant natural, fara chimicale...care lucreaza intr-un mod diferit...intra in pureci, capuse, viermi intestinali etc absorbind lichidele din corp.

http://perma-guard.com/index.html

si cateva articole despre produs

http://perma-guard.com/articles.html
« Last Edit: November 21, 2007, 04:45:27 PM by Canto » Logged

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away...

"The bond with a true dog is as lasting as the ties
of this earth can ever be."  -Konrad Lorenz
Lady
Full Member

« Reply #21 on: November 21, 2007, 05:10:00 PM »

In mare ar fi cam asta:
...Insecticidele fabricate de Perma-Guard ucid prin actiune fizica, nu chimica - perforand exoscheletul insectelor si absorbindu-le lichidele corporale, acest lucru nefiind daunator animalelor cu sange cald. Adaugarea de Pyrethrum si Piperonyl butoxide irita insectele, provocandu-le sa se miste, astfel solutia lucreaza mai rapid. Aceste produse nu contin substante chimice daunatoare mediului si vietuitoarelor, substante la care insectele devin imune - sunt insecticide naturale. Produsele Perma-Guard constituie varianta optima in combaterea daunatorilor, provocand cu siguranta moartea insectelor. Mai mult, pe orice suprafata, aceste pesticide au un factor remarcabil de respingere. Atata timp cat este prezenta solutia, tine la distanta insectele, prevenind infestarea. De asemenea, cu cat produsul e mai folosit, cu atat este creat un mediu care tine la distanta insectele. 
Sursa: http://perma-guard.com/index.html

My sunshine does not come from the skies, it comes from the love in my dog eyes
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #22 on: November 21, 2007, 06:57:37 PM »

contine:
Piperonyl butoxide 
   -Toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity.
sau

http://www.safe2use.com/poisons-pesticides/inerts/piperonyl-butoxide.htm
   -ACUTE TOXICITY
It is suspected of causing anorexia, carcinogenesis, coma, convulsions, dermal irritation, hepatic and renal damage, hyperexcitability, prenatal damage, prostration, tearing, unsteadiness, vomiting and weight loss (ENVCHEM).

povestea producatorilor "The addition of Pyrethrum and Piperonyl butoxide is to irritate the bug, causing physical action, allowing the DE to work more quickly." ....poveste de adormit copiii...normal ca "este pentru a irita insecta" dar uita sa aminteasca  actiunea asupra animalului.

Asadara substanta ucide prin actiunea chimica, degeaba reclama e 100% naturala. Nu spun ca n-ar fi buna, poate e super si merita utilizata insa lauda cum ca n-ar contine chimicale...e nasoala de tot. Adevarul e ca nici o substanta 100% naturala, pe baza de plante sau alte "mirodenii" nu va fi la fel de eficienta ca o substanta chimica iar daca se respecta doza si nu se face exces de zel in deparazitari (interne si externe) nu este nici o problema.
« Last Edit: November 21, 2007, 06:59:20 PM by Ariana » Logged

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
rockydog
Newbie
*

« Reply #23 on: November 18, 2009, 07:34:23 PM »

incearca sa nu il mai tii aproape de maidanezi..puricii ar putea fi cea mai mica problema ...jigodia turbarea si alte boli sunt frecvente printre maindanezi
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: