|
freddy25
|
 |
« Reply #15 on: July 21, 2016, 01:22:20 PM » |
|
Scaunele moi ai putea sa le rezolvi cu o hrana speciala pentru caini cu probleme digestive. Cu Acana nu va scapa de scaune moi. Doar cu Acana miel si mere aveau scaune ok in afara de unul care o data la 10-14 zile facea foarte moale si mult. O placere sa cureti, sa pui furtunul, mai ales iarna. Cand va scapa de scaune moi, va incepe sa ia in greutate. Decat o hrana de calitate extra dar pe care nu o asimileaza, mai bine o hrana de calitate premium pe care o asimileaza. Vezi aici http://t.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/eukanuba/daily_care/241732Daca totusi esti decis sa-i dai hrana superpremium, incearca Nutrivet Dietetic&Care. Ai mei au tolerat-o foarte bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #16 on: July 22, 2016, 12:44:38 AM » |
|
freddy , multumesc pt interventie sunt decis sa-mi ajut catelul . Imi este mila de el este intr-o situatie delicata si trebuie sa gasesc solutia cea mai buna . Din pct tau de vedere , pe care din cele 2 ai merge ?
ai pm
multumesc numai bine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myke
|
 |
« Reply #17 on: July 22, 2016, 08:40:18 AM » |
|
Va salut,puteti sa-mi spuneti daca cei de la zooplus trimit hrana prin curierat cu plata ramburs? asa procedeaza marea majoritate a magazinelor,eu am colaborat cu zoofast in felul acesta dar la zooplus am inteles ca nu se poate,ma insel? In alta ordine de idei in ton cu subiectul discutat aici vreau sa stiu parerea voastra despre Orijen puppy,ma intereseaza pt ca eu cu asta-mi hranesc puiul de opt luni(virsta),are scaun normal si-l maninca cu pofta.Dat in cantitatile mentionate pe sac,fara suplimente poate provoca probleme? Stiti la ce ma refer...masa muschiulara...dezvoltarea cartilagiilor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #18 on: July 22, 2016, 10:24:41 AM » |
|
Nu, la zooplus se plateste doar cu cardul sau prin transfer bancar, este specificat pe site.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RazvanNg
Newbie
|
 |
« Reply #19 on: July 22, 2016, 11:17:40 AM » |
|
Va salut,puteti sa-mi spuneti daca cei de la zooplus trimit hrana prin curierat cu plata ramburs? asa procedeaza marea majoritate a magazinelor,eu am colaborat cu zoofast in felul acesta dar la zooplus am inteles ca nu se poate,ma insel? In alta ordine de idei in ton cu subiectul discutat aici vreau sa stiu parerea voastra despre Orijen puppy,ma intereseaza pt ca eu cu asta-mi hranesc puiul de opt luni(virsta),are scaun normal si-l maninca cu pofta.Dat in cantitatile mentionate pe sac,fara suplimente poate provoca probleme? Stiti la ce ma refer...masa muschiulara...dezvoltarea cartilagiilor
Mie veterinarul mi-a spus ca orijen e pentru câinii care fac sport frecvent in exces.. gen câini salvatori, șamd. Veterinarul lui Klaus este șeful clinicii de la Facultatea de Medicina Veterinara, dacă vrei sa îl întrebi personal.. pentru câinii cu nivel scăzut sau moderat de activitate exista acana. Făcută de aceeași companie. Ca sa fiu sincer, el nici cu acana nu e de acord. A zis sa ii dau hrana de buget normal și sa nu îl învat mofturos. Sa nu ii dau pedigree și compania ci intre Royal, Hills, Purina Pro plan și Eukanuba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RazvanNg
Newbie
|
 |
« Reply #20 on: July 22, 2016, 12:12:37 PM » |
|
In legatura cu Acana, de vreo 2 luni au schimbat total reteta, deci orice experienta neplacuta din trecut nu inseamna ca si in prezent va fi la fel. Al meu nu a acceptat vechea reteta, la heritage a decurs totul ok, dupa ce i-am dat mai putin. 500 de g pentru un caine care sta la bloc e enorm. I-am schimbat acana la sfatul veterinarului, al lui freddy si pentru ca oricum era timpul sa il trec pe adult si vedeam ca ia destul de greu in greutate cu acana.
Florin, daca al tau ti se pare slab la 30, imagineaza-ti ca al meu ajunsese sub 20, era radiografie. Abia acum e pe la 28..
Daca va uitati pe site-ul acana si cititi acolo cum au gandit ei reteta, la ei toata ideea e ca nu vor sa ajute cainii sa ia in greutate, cam asta e toata filosofia. "Large breed puppies are best fed a diet rich in meat and protein to develop muscles, yet limited in carbohydrates and calories to manage body weight and reduces stress on developing bones and joints." "Because excess weight can stress bones and joints, ACANA is free of fast carbohydrates such as tapioca or potato, providing extra meat proteins to promote lean muscle mass while managing body fat."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #21 on: July 22, 2016, 12:41:15 PM » |
|
Da razvan asa e , au schimbat reteta . Tocmai de aia am incercat si eu . Ideia e ca al meu are aproape 2 saci mancati si e f rau cu scaunul . Rar sa faca unul sa aiba forma dar si atunci e moale ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RazvanNg
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: July 22, 2016, 12:53:29 PM » |
|
Clar nu e în regula. Nu mai continua ca e ceva în neregula. Dacă nu e vorba de ceva paraziți, de care scapi cu deparazitare interna, și nici nu ii dai mai multa hrana decât poate el digera, nu mai trebuie sa continui cu acana. Pana una alta poți sa încerci sa ii tai mult din cantitate și sa îl ajuți, dar cel mai bine e sa faci cum a zis Freddy.. cu hrana speciala pentru probleme digestive.
Al meu a făcut la un moment dat de la paraziți.. sa te asiguri ca e totul ok din punctul asta de vedere. La al meu se vedeau cu ochiul liber..
Dacă după un sac de 17 încă face moale.. nici nu o sa își revină miraculos.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #23 on: July 22, 2016, 12:57:40 PM » |
|
da , ieri am facut probe la sange si asazi dimineata am dus probe de fecale astept raspunsul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #24 on: July 22, 2016, 08:45:17 PM » |
|
am primit si rezultatele la proba de fecale . Nu sunt paraziti , doar problem cu flora intestinala . O sa trec pe Eukanuba Diet Care pt o perioada , asa cum mi-a recomandat freddy .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RazvanNg
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: July 22, 2016, 10:01:27 PM » |
|
am primit si rezultatele la proba de fecale . Nu sunt paraziti , doar problem cu flora intestinala . O sa trec pe Eukanuba Diet Care pt o perioada , asa cum mi-a recomandat freddy .
Perfect. La digestive toate sunt bune.. vezi și tu.. dacă te grăbești sa nu mai aștepți o săptămână pana vine de la zooplus, poți sa găsești și varsata hills sau royal.. eu nu am găsit eukanuba varsata. Ne ții la curent  !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #26 on: July 22, 2016, 10:06:55 PM » |
|
nu ma grabesc , pana vine o sa i fac ceva in casa ...orez cu putina carnita , legume ... ii dadeam anul trecut si tare i mai placea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #27 on: July 31, 2016, 10:55:13 PM » |
|
Am primit sacul de la zooplus. De ieri am intrat din nou pe granule . De aceasta data Eukanuba Daily Care .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #28 on: Yesterday at 05:59:47 AM » |
|
Salutare , dupa o lunga perioada in care problemele digestive nu mai incetau am revenit la normal . Dupa un sac de Eukanuba Daily Care am introdus treptat Eukanuba Adult Large Breed Pui. Suntem la al doilea sac si lucrurile merg in directia care trebuie . In aceasta perioada am reusit sa recuperam 3,8 kg , Buck este vesel si foarte activ . Pentru toate sfaturile pe care le-am primit si pentru cele care vor urma va multumesc tuturor , in spacial lui freddy Numai bine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|