Forum ciobanesc german
September 21, 2014, 02:43:39 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: CG 2 luni scheauna toata noaptea  (Read 158 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
larisadinu
Newbie
*

« on: August 24, 2014, 10:06:18 AM »

Salutare!
Am cumparat un ciobanesc german de 2 luni, dar avem o problema foarte stresanta cu el.
De 4 nopti de cand l-am luat plange toata noaptea.Simt ca nu mai fac fata sa stam nedormiti nopti in sir.
Am mai crescut pana acum 3 caini(rasa comuna), dar nu am avut problema asta.Se smiorcaiau o noapte , doua , dar dupa aia dormeau linistiti.
Cu acest cg efectiv nu stiu ce sa mai fac. Inteleg ca e mic si a fost luat de langa frati si mama, dar parca e prea mult pentru mine.
Toata noaptea se plimba prin curte din loc in loc si schiauna.
Ajutati-ma cu vreun sfat , ca daca o  mai tine asa sotul meu il va da! Sad
Horatiu Popescu
Hero Member

« Reply #1 on: August 24, 2014, 10:37:03 AM »

E mai bine ca in primele zile sa stea in padoc, sau intr-un loc pe care sa-l simtă ca fiind al lui. In acel loc îi  pui o cârpă mare drept asternut care se va impregna cu mirosul lui.  Catelul se simte in nesiguranța liber, noaptea in curte si caută companie.
AdrianHD
Full Member

« Reply #2 on: August 24, 2014, 10:43:44 AM »

O astfel de problema am si eu...dupa ce l-am luat,l-am tinut in casa deoarece nu a fost padocul in totalitate terminat.Tot timpul era cineva cu puiul.De ieri,l-am mutat in padoc,normal ca a facut galagie,dar noaptea doarme,nu face deloc galagie (sau nu-l aud eu).Ziua face doar cand ne vede prin curte,apoi se mai linisteste.Azi noapte l-am verificat,dormea in cusca pe o patura....M-i se rupe sufletul cand il aud insa mi s-a spus sa nu-l bag in seama,trebuie sa inteleaga ca acolo e locul lui..Abia astept sa facem al 3-lea vaccin sa putem iesi la plimbare...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof