AdrianHD
Full Member

|
 |
« Reply #15 on: August 24, 2014, 12:36:33 PM » |
|
De ieri ne-am mutat in casa noua...nu prea ne place sa stam singuri dar sa speram ca ne obisnuim mai repede...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
|
 |
« Reply #16 on: August 24, 2014, 12:49:17 PM » |
|
Draga Rocco, asta e un super padoc! Bravo! Poti sa i pui ceva purtat de tine (tricou etc.) in cusca, ii va fi mai usor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
Full Member

|
 |
« Reply #18 on: August 24, 2014, 08:14:11 PM » |
|
O sa iesim doar dupa terminarea vaccinelor...L-as scoate dar nu vreau sa risc...Chiar m-am gandit sa dezinfectez o zona din gradina sa-l mai las din cand in cand sa mai zburde...insa nu stiu....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
Full Member

|
 |
« Reply #19 on: August 25, 2014, 09:34:20 PM » |
|
De cand ne-am mutat in padoc,Rocco a inceput sa roada cusca si un perete despartitor din padoc din BCA. Ii pot face rau aschiile si ce roade din boltarii de BCA?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #20 on: August 27, 2014, 12:49:06 PM » |
|
De cand ne-am mutat in padoc,Rocco a inceput sa roada cusca si un perete despartitor din padoc din BCA. Ii pot face rau aschiile si ce roade din boltarii de BCA?
Aschiile nu,dar praful de BCA da, Frumos Rocco!
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
AdrianHD
Full Member

|
 |
« Reply #21 on: August 27, 2014, 12:56:27 PM » |
|
Ce rau ii poate face praful de BCA? Nu sunt mai periculoase aschile daca sunt inghitite decat praful de BCA?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #22 on: August 27, 2014, 01:02:01 PM » |
|
Ce rau ii poate face praful de BCA? Nu sunt mai periculoase aschile daca sunt inghitite decat praful de BCA?
cauta sa vezi compozitia de la bca,crezi k varul ii face balsam la stomac? iar cu lemnul,Lupul a ros din todeauna lemn si are capacitatea sa digere, lemnul este vegetal,bca chemical.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
AdrianHD
Full Member

|
 |
« Reply #23 on: August 27, 2014, 01:46:47 PM » |
|
De digerat nu cred ca-l digera pentru ca azi mi-a eliminat cateva aschii...Oricum zidul de BCA este provizoriu,o sa-l inlocuiesc cu o despartitura de lemn.....A-ti folosit careva spray antiros? Au efect?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #24 on: August 27, 2014, 01:52:15 PM » |
|
Poti incerca sa il tencui Bca-ul,nu cred k va mai roade, eu nu am folosit nimic anti-ros, sa dezobisnuit singur pe la 3/3,5 luni si spre norocul meu nu a stricat nimic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
Full Member

|
 |
« Reply #25 on: August 27, 2014, 02:10:41 PM » |
|
Nu-l mai tencui...oricum l-am pus doar provizoriu....A ros in primele 2 zile acum cred ca s-a mai obisnuit in padoc si nu l-am mai vazut sa roada....Acum mai toata ziua doarme,mai plange doar cand ne vede pe noi prin curte...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
|
 |
« Reply #27 on: August 28, 2014, 02:04:23 PM » |
|
Bravo, Rocco! Ne bucuram mult sa auzim vesti bune! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
|
 |
« Reply #28 on: August 28, 2014, 03:42:58 PM » |
|
Stai puțin, cum adică al doilea vaccin? Nu l-ai luat de la crescător cu doua vaccinuri făcute?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
Full Member

|
 |
« Reply #29 on: August 28, 2014, 06:17:01 PM » |
|
Nu. A avut doar un vaccin si al doilea i s-a facut dupa schema de vaccinare Nobivac,adica exact cum trebuie... Deparazitarea facuta cu 48 de ore inaintea vaccinului.De asta e facut un pic mai tarziu. Stie mai bine veterinarul cum si ce sa faca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|