vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #15 on: June 20, 2007, 09:14:20 AM » |
|
CC al CNCG ii convoaca pe toti cei cu drept de participare la Adunarea Generala 2007!
Anunarea Generala va avea loc la Iasi, sambata 30.06.2007, cu incepere de la ora 9.00!
Pt. detalii va rog sa il contctati pe Prim Vicepresedintele CNCG, domnul Liviu Sfarghiu.
Salut Bogdane!Am o rugaminte si de aceea apelez la tine, pentru increderea in tine.Eu o sa fiu plecat in SUA, 26 IUNIE-20 IULIE SI DE ACEEA TE ROG PE TINE SA SUPUNETI LA VOT MODIFICAREA STATULUI CNCG IN LEGATURA CU PARTICIPAREA LA CLASA MUNCA A CAINILOR CARE AU PESTE 6 ANI, SA FIE CA IN GERMANIA .CINE VREA IL INSCRIE LA CLASA MUNCA CHIAR DACA ARE PESTE 6 ANI SAU LA VETERANI, SA FIE LA ALEGEREA PROPRIETARULUI!MULTUMESC! P.S.SPER SA SE MODIFICE CA SA INTRAM IN NORMALITATE, SA UITAM DE CLUJ SI ARAD!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhosT_RideR
|
 |
« Reply #16 on: June 20, 2007, 10:19:31 AM » |
|
din cate stiu se stabilise ca locatie centrul tarii(sibiu). iar statutul spune,,convocarea se face in scris,sau prin mijloacele radio -tv de mare audienta de catre Comitetul de conducere al C.N.C.G. prin respectarea unei perioade de cel putin 4 saptamani''. faptul ca se organizeaza in mare viteza si intr-o alta locatie decat ce-a cu care ne-am obisnuit arata foarte clar ca se doreste altceva si nicicum sa se faca reforma in miscarea nationala. macar din respect pentru membrii clubului trebuia sa se respecte termenul din statut. hahahaha .... unde te crezi ... ? in Germany ? mai vrei si respect ... pai daca se organizeaza pe un teren neutru cum ar fii Sibiul ... pai ar mai veni toata galeria la sustinere  tu ce parere ai ... Iasul este locul perfect PENTRU O ADUNARE GENERALA ONESTA IN CARE SIGUR TOATE LUCRURILE VOR RAMANE EXACT asa CUM SUNT !!!! si daca va ganditi un pic acum se iau cotizatiile de membru ...in iasi :>
|
|
|
|
|
|
Xambie u will be forever in my heart <> ADA RULZZZZ
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #17 on: June 20, 2007, 11:29:29 AM » |
|
fata de aceasta incalcare grosolana a statutului astept ca dl. nitescu sa ia atitudine. spun asta fiindca stiu ca dumnealui este foarte atent la respectarea regulamentelor si a statutelor. tin minte ca atunci cand s-a infiintat c.d.c.-ul dumnealui a fost foarte revoltat ca statutul acestuia incalca statutul c.n.c.g..drept pentru care a facut ceva jalbe pe la a.ch.r. astept si acum sa faca acelasi lucru. sunt convins ca va repara aceasta ,,greseala''. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
windberg
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #18 on: June 20, 2007, 11:33:31 AM » |
|
CC al CNCG ii convoaca pe toti cei cu drept de participare la Adunarea Generala 2007!
Anunarea Generala va avea loc la Iasi, sambata 30.06.2007, cu incepere de la ora 9.00!
Pt. detalii va rog sa il contctati pe Prim Vicepresedintele CNCG, domnul Liviu Sfarghiu.
Buna ziua! Ma numesc Toga Stefan, canisa Rowindberg ( www.rowindberg.ro) si intamplator sunt si noul presedinte al CL Satu Mare. Va informez despre componenta conducerii CL Satu Mare, definitivata la Adunarea membrilor din 15.06.2007: Toga Stefan - presedinte Harkai Adrian - vicepresedinte Dr. Antal Zoltan - vicepresedinte Sabo Csaba - secretar Pe aceasta cale rog persoanele competente sa-mi trimita invitatia oficiala la Adunarea Generala cu Ordinea de zi pe adresa e-mail: office@rowindberg.ro , sau prin fax la nr. +40261825652. Va rog sa precizati in adresa respectiva si regula ce se va aplica la calcularea numarului de delegati de la fiecare CL, mai implicit ce liste se iau in considerare. Cu respect!
|
|
|
|
|
|
Toga Åžtefan
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #19 on: June 22, 2007, 04:54:23 PM » |
|
Buna ziua! Ma numesc Toga Stefan, canisa Rowindberg ( www.rowindberg.ro) si intamplator sunt si noul presedinte al CL Satu Mare. Va informez despre componenta conducerii CL Satu Mare, definitivata la Adunarea membrilor din 15.06.2007: Toga Stefan - presedinte Harkai Adrian - vicepresedinte Dr. Antal Zoltan - vicepresedinte Sabo Csaba - secretar Pe aceasta cale rog persoanele competente sa-mi trimita invitatia oficiala la Adunarea Generala cu Ordinea de zi pe adresa e-mail: office@rowindberg.ro , sau prin fax la nr. +40261825652. Va rog sa precizati in adresa respectiva si regula ce se va aplica la calcularea numarului de delegati de la fiecare CL, mai implicit ce liste se iau in considerare. Cu respect! ...no answer? 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #20 on: September 09, 2007, 08:31:53 AM » |
|
Ca si membru cotizant al CNCG "ma bucur", ca pe langa "discutiile" virtuale foarte importante pentru viitorul rasei si clubului in Romania, au devenit obligatorii niste carnete de performanta, care nu sunt potrivite pentru ciobanescul german. De ce? In acest carnet, la examene de lucru apare punctajul total, insa pentru selectie este nevoie de punctajul pe probe, minimul necesar la proba C (Paza si Aparare) fiind de 80 de puncte. La nevoie pot pune la dispozitie copie dupa carnet de performanta SV/SVÖ. Sper ca cei abilitati (CDC, CNCG) sa faca totul necesar pentru adaptarea carnetelor la nevoile actuale. 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #21 on: September 20, 2007, 12:40:38 PM » |
|
Adunarea Generala de alegeri a CNCG programata pe data de 06. oct. 2007 la Brasov, se amana pt. data de 13. oct. 2007 !!!
Aceasta modificare a survenit la cererea AChR .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #22 on: September 20, 2007, 01:06:26 PM » |
|
Perfect !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #23 on: September 21, 2007, 08:49:21 PM » |
|
Adunarea Generala de alegeri a CNCG programata pe data de 06. oct. 2007 la Brasov, se amana pt. data de 13. oct. 2007 !!!
Se poate sti si cum a motivat AChR aceasta solicitare / decizie ? Sau si ei au aflat de aceasta AG doar de vreo 7-10 zile, ca si membrii CNCG despre prima AG Iasi 2007 ? Nu de alta,..daaaa de pe 30 iunie pina in septembrie sa tot fi fost vreme sa anunte ca nu le convine data ! ...sau nu..? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #24 on: September 21, 2007, 11:13:42 PM » |
|
Se poate sti si cum a motivat AChR aceasta solicitare / decizie ?
Crb. tu vrei motivare? cumva s-a primit vreo motivare atunci cand s-a incalcat statutul cncg. cu adunarea de la iasi? s-ar putea ca acum sa primim una bine ticluita astfel incat sa ne inchida gura.caci vorba aia,,mester carmaciul''.la treburi de genul asta e fff.priceput. tu n-ai inteles?asta este o miscare pe tabla de sah.si vei vedea efectul ei la adunarea generala. doar pica pe 13, numar cu ghinion.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man
|
 |
« Reply #25 on: September 22, 2007, 08:59:37 AM » |
|
 Un lucru vreau si eu sa stiu: Aceasta solicitate din partea AChR a fost scrisa (legala) sau verbala?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #26 on: September 22, 2007, 03:35:08 PM » |
|
 Un lucru vreau si eu sa stiu: Aceasta solicitate din partea AChR a fost scrisa (legala) sau verbala? indiferent ca solicitarea a fost scrisa sau verbala trebuie sa sti ca nimeni nu are dreptul sa incalce o hotarare luata intr-o adunare generala.indiferent de clubul de rasa care este ,statutul si hotararile luate in adunarea generala sunt lucruri sfinte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #27 on: September 22, 2007, 08:47:16 PM » |
|
..macar pe dl Cenuse l-a anuntat cineva?...nu de alta,..dar omul se oferise sa gazduiasca manifestarea pe 6...daca nu poate pe 13 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #28 on: September 22, 2007, 08:59:16 PM » |
|
Ia imaginatiti-va, dragi iubitori de cg, daca ati avea parte de comunicare de genul : http://www.molossclub.com/...si clubul ar functiona si cu respectarea unor reguli gen: http://www.molossclub.com/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=38....la noi, cg-istii nici propriul Statut nu e respectat ... :'( ...cand te gandesti ca exista vorba aia: "Peshtele de la cap se "strica",...daaa' de la coada se "curatza"!!!!" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #29 on: September 23, 2007, 12:21:18 AM » |
|
ATENTIUNE !
In perioada 12-14 octombrie are loc la Deva CAMPIONATUL NATIONAL DE DRESAJ CANIN !
Pentru crescatorii adevarati de ciobanesc german aceasta competitie este mult mai importanta decat cele doua CACIB-uri organizate la Arad in 6-7 octombrie, motiv pentru care a fost amanata AG CNCG.
Ca membru al Conducerii Clubului Zonal Banat al CNCG protestez impotriva stabilirii datei AG CNCG in data de 13 octombrie ! Cer conducerii CNCG sa apere interesele membrilor CNCG. Cer conducerii CNCG sa anuleze organizarea AG CNCG la dat de 13 oct !
Ca presedinte CDC protestez impotriva stabilirii datei AG CNCG in data de 13 octombrie, in perioada CAMPIONATULUI NATIONAL DE DRESAJ CANIN A ROMANIEI ! Cer conducerii CNCG sa respecte PROTOCOLUL DE COLABORARE CNCG-CDC. Cer conducerii CNCG sa anuleze organizarea AG CNCG la dat de 13 oct !
Din discutiile purtate cu dl. Nitescu am inteles ca nu este oportuna organizarea AG odata cu Campionatul CG stabilit in perioada 19-21 octombrie la Craiova si ca Ag trebuie sa aiba loc inainte de acest campiuonat.
Atunci o data ce se incalca HOTARAREA AG CNCG de la Iasi cu privire la data organizarii AG de alegeri se poate "incalca" si hotararea cu privire la locatie! Cer condiucerii CNCG sa nu incalce statutul CNCG si hotararile AG CNCG decat in cazuri exceptionale iar atunci sa motiveze membrilor CNCG MOTIVELE INCALCARII HOTARARILOR AG, sa prezinte VARIANTELE CARE SA NU LEZEZE INTERESELE MEMBRILOR CNCG , sa nu incalce drepturile celorlalti membri AChR (asociatii teritoriale sau cluburi nationale).
PROPUNEREA CDC discutat si in cadrul AG a CLUBULUI ZONAL BANAT CNCG ca singura posibilitate viabila in conformitate cu cele discutate cu dl. Nitescu ESTE: ORGANIZARE AG CNCG in dat impusa de AChR de 13 octombrie LA DEVA unde se desfasoara si CAMPIONATUL NATIONAL DE DRESAJ AL ROMANIEI.
TREI PARANTEZE:
1. (In perioada CAMPIONATULUI NATIONAL DE DRESAJ la Deva are loc si Conferinta Nationala CDC)
2. (Dl Mircea Cenuse este in prezent plewcat in concediu, nu putut lua legatura ciu dansul dar si-a manifestat intentia de a participa cu caini personali la CAMPIONATUL NATIONAL DE DRESAJ si cum a participat la cele trei campionate nationale organizate in 2006-2007 s-ar [putea sa nu lipseasca nici in acest an)
3. (In situatia prezentata mai sus se gasesc mai multi CRESCATORI CG, INSTRUCTORI DE DRESAJ CANIN MEMBRI CNCG si ARBITRI DE LUCRU)
In acest caz: a) se respecta data impusa de AChR ! b) se respecta doleantele membrilor CNCG care au caini cu REZULTATE REALE in examene de munca c) se respecta Protocolul de colaborare CNCG-CDC d) se elimina orice suspiciuni legate de "divergente" intre dele doua cluburi si NU SE DA CURS INTENTIILOR UNORA CARE SE PUN IMPOTRIVA COLABORARII dintre CNCG si CDC, colaborare care in 2007 poate fi data ca exemplu de colaborare intre doua cluburi nationale.
TREI PARANTEZE:
1. (In perioada CAMPIONATULUI NATIONAL DE DRESAJ la Deva are loc si Conferinta Nationala CDC)
2. (Dl Mircea Cenuse este in prezent plewcat in concediu, nu putut lua legatura ciu dansul dar si-a manifestat intentia de a participa cu caini personali la CAMPIONATUL NATIONAL DE DRESAJ si cum a participat la cele trei campionate nationale organizate in 2006-2007 s-ar [putea sa nu lipseasca nici in acest an)
3. (In situatia prezentata mai sus se gasesc mai multi CRESCATORI CG, INSTRUCTORI DE DRESAJ CANIN MEMBRI CNCG si ARBITRI DE LUCRU)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|