Forum ciobanesc german
June 13, 2017, 11:58:56 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Autenticitatea puiului!  (Read 1316 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Amator
Newbie
*

« Reply #15 on: April 18, 2017, 10:50:44 AM »

Si totusi toate rasele de caini au fost obtinute prin selectie...din exemplare fara pedigree.  Ba mai mult, prin amestecuri, hibridizari...etc...
Voi vedea ce iese...pentru ca acum este prea devreme dar....atata timp cat exista in tara asta mii (cate mii, zeci sau sute de...cine mai stie...) de caini fara stapan, nevaccinati, nedeparazitati, inmultindu-se liber...si in paralel mii de caini fara pedigree inmultiti la voia intamplarii si comercializati asisderea (a se vedea olx, publi24, etc...), mii de samsari cu sau fara scrupule...etc, etc....caini cu pedigree inmultiti fara a fi macar evaluati/ arbitrati....mii de caini de curte...in curs de microcipare si vaccinare (ha)....mii de pitbuli si metisi de pitbuli sau amstafi care sunt toti sterilizat, controlati conform legii, sa nu mai vorbim de modul in care se elibereaza anumite certificate de origine (....
rexcornish
Jr. Member
**

« Reply #16 on: April 18, 2017, 12:30:23 PM »

Pana la urma ,tu, ce-ti doresti? Sa fii doar un inmultitor sau un pasionat al rasei care vrea caini de calitate?
Thara
Global Moderator

« Reply #17 on: April 19, 2017, 05:56:58 AM »

Si totusi toate rasele de caini au fost obtinute prin selectie...din exemplare fara pedigree.  Ba mai mult, prin amestecuri, hibridizari...etc...
Voi vedea ce iese...pentru ca acum este prea devreme dar....atata timp cat exista in tara asta mii (cate mii, zeci sau sute de...cine mai stie...) de caini fara stapan, nevaccinati, nedeparazitati, inmultindu-se liber...si in paralel mii de caini fara pedigree inmultiti la voia intamplarii si comercializati asisderea (a se vedea olx, publi24, etc...), mii de samsari cu sau fara scrupule...etc, etc....caini cu pedigree inmultiti fara a fi macar evaluati/ arbitrati....mii de caini de curte...in curs de microcipare si vaccinare (ha)....mii de pitbuli si metisi de pitbuli sau amstafi care sunt toti sterilizat, controlati conform legii, sa nu mai vorbim de modul in care se elibereaza anumite certificate de origine (....

Sick Sick Sick Sick Sick
Rdt
Newbie
*

« Reply #18 on: April 19, 2017, 08:28:54 AM »

Am tot revenit la topicul asta, de curiozitate, de ce nu îți deschizi un topic al tău? M-ar bucura sa nu primesc e-mailuri de notificare dacă nu e in legătura cu topicul meu...
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: