Freddy25, ai perfecta dreptate, insa tot ceea ce spui tu, se aplica nu numai la animale. Si noi oamenii, putem sa ne imbolnavim de ficat, rinichi, stomac, etc. la ce contin acum alimentele din comert. O sa zici: "manaca BIO"! in primul rand nu-mi permit, iar apoi,tTu crezi ca alimentele asa zis "BIO" sunt OK dpdv calitate/continut? Ar trebui sa fim izolati sub niste cupole din sticla, unde sa nu patrunda niciun factor nociv din exterior, sa ne cultivam acolo toate legumele si sa ne crestem animalele, etc. Tu chiar crezi ca hrana hipoalergenica pt caini e 100% naturala si fara niciun risc? Intr-adevar exista acele "parnai" de hrana, de obicei prin marile supermarket-uri cu 2-3 lei/kg, ai perfecta dreptate! Insa eu voiam sa identific o varianta de mijloc, un raport pret/calitate decent. Ca sa fac o analogie in domeniul auto, n-as vrea sa-mi iau nici Dacie, Mercedes nu-mi permit, insa mi-ar placea sincer o Skoda Octavia!

Tu esti entuziasmat de mancarea asta chiar inainte de a o folosi. Ai in vedere ca sunt canise si canise. In primul rand ei iti recomanda de multe ori ce ai vrea tu sa auzi, nu fix ce pune el in blidul cainelui... Si mai face poate un "ghiseft" cu comersantul care aduce o anumita mancare. Apoi, o canisa e pan'la urma o afacere. Daca un crescator decide sa hraneasca cainii cu o mancare ceva mai modesta, e o decizie de business. Un stapan de caine ar trebui sa aiba ca prim criteriu calitatea hranei, nu pretul. Dupa ce s-a lamurit cum e cu calitatea, urmeaza partea cu pretul... NU INVERS. Si argumentele pe care le aduci, cu mancare bio si clopote de sticla si dacii si mercedesuri si octavii... nu-si au rostul! Degeaba ne argumentezi noua! Cel care va simti diferenta va fi catelusul! Eu o sa fac o alta paralela: cand ii pui copilului pachet la scoala, cu ce-i mai bine sa-i faci sendviciul: cu parizer sau cu muschi tiganesc?! Sunt comestibile amandoua si se gasesc in acelasi galantar!