Forum ciobanesc german
May 24, 2017, 06:23:02 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Salut. Eu sunt Mira!  (Read 419 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mira
Newbie
*

Viata cu un caine este altfel!

« on: February 13, 2017, 09:26:46 AM »

Salutare tuturor,
Eu sunt Mira , mai exact Mirinda, am fix 2 luni si 15 zile, si ma bucur sa va cunosc Smiley
Am venit in noua mea casa de doar 7 zile si sunt foarte fericita Cheesy Fac de toate: mananc, ma joc, dorm bine noaptea (cateodata si ziua), latru deja la ,,intrusii'' din casa, fac pipi/caca, rod de toate( dar nu prea sunt lasata decat la jucariile mele), ma agit de multe ori parca prea tare, deci sunt destul de activa cred eu...
Acum ma duc sa mananc ceva ca sunt o fomista de mama mama si astia ai mei imi dau sa mananc cat vor ei nu cat vreau eu Angry Cica asa le-a spus doctorul, fir-ar el sa fie cu intepaturile lui si cu sfaturile lui obtuze Angry
De ieri mi-a cam cazut o urechiusa, nu stiu de ce...dar cica imi revin eu. Asa am citit aici la voi pe forum.
Asa ca ma bucur nespus ca v-am cunoscut si sa stiti ca v-am studiat cu atentie mai toate posturile referitoare la toate aspectele. Imi sunteti foarte folositori prin ceea ce scrieti si sper ca si eu imi voi aduce aportul la randul meu aici pe forum, prin ceea ce voi posta referitor la nazbatiile pe care urmeaza sa le fac in viitor Wink Revin in curand...

P.S. Ma duc sa ii dau sa pape ca isi cara blidul de mancare prin casa dupa mine...
      Spre rusinea mea , nu stiu sa atasez foto! Ori e atat de simplu incat nu vad optiunea respectiva de nas Sad Daca ma poate ajuta cineva pe mesaj privat cu cateva sfaturi ii voi fi recunoscator.
      Stima tuturor,
      Bogdan D.

mishu65
Hero Member

« Reply #1 on: February 13, 2017, 10:52:37 PM »

Mira draga, sa cresti mare! Mi-ar placea sa te si vedem, din pacate de cand s-a modificat procesul de atasare poze a devenit, dupa parerea mea, mai complicat decat era inainte.
S-auzim de bine  Smiley

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Mira
Newbie
*

« Reply #2 on: February 13, 2017, 11:53:55 PM »

Multumesc Mishu !
Ma dau batut cu pozele deocamdata...mai caut si pana la urma tot le pun. In prima faza o prima victorie am obtinut-o cu cea din avatar Smiley
tevezbd
Full Member

« Reply #3 on: February 13, 2017, 11:58:36 PM »

Din ce parinti vine Mira?
Mira
Newbie
*

« Reply #4 on: February 14, 2017, 12:30:40 AM »

Il intreb maine pe Riba numele parintilor. Sau ce trebuie sa intreb exact?
Mira
Newbie
*

« Reply #5 on: February 15, 2017, 08:23:25 AM »

Riba mi-a spus numele parintilor. Tatal este Suc (Jim) si mama Brida (Vera) unul fiind numele la care raspund si celalalt numele din certificate daca am inteles eu bine. Pe tatic l-am cunoscut personal, dar dincolo de gard, pentru ca altfel acum nu mai scriam aici Wink.
Ieri am fost din nou la doctor pentru diverse maruntisuri( curatat urechi,chestii de rutina)si a fost admirata ca fiind foarte echilibrata dpdv al comportamentului. De altfel si acasa e foarte activa si da de multe ori dovada de o inteligenta nativa. Am impresia ca vorbesc cu ea de cativa ani si ne intelegem de minune. Acum nu ca este a mea si o laud pe principiu ,,cioara isi lauda puiul'' dar mi-a raspuns la nume deja dupa cateva ore dupa ce am adus-o in casa. Mi-a urcat scarile in casa (doar trepte fara contratrepte) de a doua zi. Daca ii spun ,, vrei sa mergem sa dormim?'' vine si se culca langa pat sau daca eu nu dorm si fac altceva ,se culca cu botul pe piciorul meu. Daca ii spun: ,, Adu-mi castronul sa iti pun apa'' vine imediat cu castronul la mine Shocked Intr-o saptamana mi-a luat in greutate 1 kg. E normal?
Stima tuturor.
mishu65
Hero Member

« Reply #6 on: February 15, 2017, 12:01:58 PM »

Nu ca sunt eu fan sau pentru ca am doua dar iti spun ca femelele sunt muuuuuuuult mai istete, mai iubitoare si mai atasate de stapani. Daca mai ai si timp sa stati impreuna cat mai mult mai ales la inceput cand incepeti sa va cunoasteti reciproc sigur veti comunica doar din gesturi sau priviri. Continua ca ea abia asteapta sa invete noi lucruri. Bafta!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Mira
Newbie
*

« Reply #7 on: February 16, 2017, 08:10:39 AM »

Da Mishu, sunt socat de cat de energica si receptiva este in acelasi timp. Recunosc faptul ca inca de la inceput am incercat sa ma ,,impun'' ca jupan in fata ei, ca sef de haita, pentru ca ceilalti din casa au cam alintat-o excesiv si nu vroiam sa ajung mai tarziu sa fac doar ce vrea ea. Acum deja cand cailalti nu se inteleg cu ea, atunci cand intra in faza aia de joaca excesiva de apuca si jumuleste tot, alearga fara oprire, darama si trage ce ii iese in cale o aud pe nevasta-mea:,, Bogdaaaan vin-o ca nu ma mai inteleg cu ea!!! si atunci apar eu: ,, MIRA! Pai se poate? Ce facem aici? RUSINE! Si atunci ea NU lasa capul in pamant, NU baga coada intre picioare dar inceteaza instant, lucru care ma bucura enorm. Inseamna ca asculta din respect si nu din frica.
Doua chestii pe care le are si sunt putin nelamurit cu ele:
- Cateodata o apuca sughitul din senin pentru cateva momente.
- Cand doarme profund , uneori o apuca ori latratul sau scheunatul din senin pentru cateva secunde de parca ar fi visat ceva urat.
  Ati mai patit asa ceva? Sa aiba cosmare Shocked?
Oricum in fiecare zi ii casuna pe cate ceva din casa latrand cu vehementa. Pe faras, pe matura, pe vreo planta, chiar si pe canarul meu care e liber prin casa a incercat ieri sa il jumleasca, norocul lui ca s-a refugiat de urgenta in colivie unde ea nu incape cu botul.

P.S. Mishu, urechile gagicii din avatar sunt mortale!! Cheesy Le-a ridicat singura asa ?
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: