Salutare tuturor,
Eu sunt Mira , mai exact Mirinda, am fix 2 luni si 15 zile, si ma bucur sa va cunosc

Am venit in noua mea casa de doar 7 zile si sunt foarte fericita

Fac de toate: mananc, ma joc, dorm bine noaptea (cateodata si ziua), latru deja la ,,intrusii'' din casa, fac pipi/caca, rod de toate( dar nu prea sunt lasata decat la jucariile mele), ma agit de multe ori parca prea tare, deci sunt destul de activa cred eu...
Acum ma duc sa mananc ceva ca sunt o fomista de mama mama si astia ai mei imi dau sa mananc cat vor ei nu cat vreau eu

Cica asa le-a spus doctorul, fir-ar el sa fie cu intepaturile lui si cu sfaturile lui obtuze

De ieri mi-a cam cazut o urechiusa, nu stiu de ce...dar cica imi revin eu. Asa am citit aici la voi pe forum.
Asa ca ma bucur nespus ca v-am cunoscut si sa stiti ca v-am studiat cu atentie mai toate posturile referitoare la toate aspectele. Imi sunteti foarte folositori prin ceea ce scrieti si sper ca si eu imi voi aduce aportul la randul meu aici pe forum, prin ceea ce voi posta referitor la nazbatiile pe care urmeaza sa le fac in viitor

Revin in curand...
P.S. Ma duc sa ii dau sa pape ca isi cara blidul de mancare prin casa dupa mine...
Spre rusinea mea , nu stiu sa atasez foto! Ori e atat de simplu incat nu vad optiunea respectiva de nas

Daca ma poate ajuta cineva pe mesaj privat cu cateva sfaturi ii voi fi recunoscator.
Stima tuturor,
Bogdan D.