Forum ciobanesc german
January 14, 2016, 04:04:36 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 11   Go Down
  Print  
Author Topic: Canisa Silvestris vinde pui cg  (Read 50930 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
silviu stoica
Full Member

« Reply #15 on: January 24, 2007, 04:33:56 PM »

Mai sunt disponibile 2 femele si un mascul din Lino si Xana, respectiv câinii din fotografiile 2,5 si 6.Puii au deja 3 vaccinuri, pedigreele sosite si sunt tatuati.
ando
Newbie
*

« Reply #16 on: February 04, 2007, 11:45:11 PM »

scumpi si cu o genetica proasta
ando
Newbie
*

« Reply #17 on: February 04, 2007, 11:48:54 PM »

Grin Grin Grin
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #18 on: February 04, 2007, 11:55:48 PM »

....vezi dincolo, la....

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
silviu stoica
Full Member

« Reply #19 on: February 05, 2007, 09:58:06 AM »

Multumesc domnule sau domnisorule ando pentru varful de lance.
Marturisesc ca de cca 20 de ani ma ocup de cresterea si selectionarea ciobanescului german, iar de aproximativ 10 ani sunt arbitru de rasa.De-a lungul timpului am avut caini cu rezultate bune, zic eu, in expozitii interne sau internationale, de club sau FCI.Se pare ca aceste lucruri m-au cam coplesit si am inceput sa pierd din vedere esenta ciobanescului german.De aceea v-as ruga pe aceasta cale (sau alta), daca vreti, sa-mi explicati si mie cum stam cu genetica, excluzand faptul ca nimeni nu este dumnezeu, deoarece s-au vazut caini buni si care au transmis bine dupa monte efectuate dupa alte retete decat cele cosacrate.Si oricum dupa ce au iesit cainii si produsii acestoara, mintea omului care este ff iscoditoare a inceput sa faca anumite conexiuni .
Cum in chinologia romana se poarta ideea ca informatia costa v-as ruga sa-mi spuneti cat este taxa pentru a fi sigur , atat cat se poate, ca ceea ce imi spuneti intradevar este si ceea ce este corect.Va atrag atentia,ca daca sunteti dispus sa incepeti vreun conflict  pe o tema anume eu unul nu ma prind in asa ceva.Pentru studiul dumneavoastra v-as ruga sa vizionati site-ul canisei Silvestris si alt site (ex.www.pedigreedatabase.com pentru mascul)  unde puteti vedea genealogia parintilor si arbitrjele acestora.
Cu multa stima.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #20 on: February 05, 2007, 10:19:03 AM »

...."domnisorule".....TARE... Laughing Laughing Laughing

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
ando
Newbie
*

« Reply #21 on: February 06, 2007, 11:40:04 PM »

Nu vreau sa incep nici un conflict cu dvs., dar din cate stiu eu, nu ati participat la nici o expo de club international (in afara tarii), HD nu-l au parintii, nici bunicii din partea tatalui.Pozele pe care le-ati pus pe net sunt dezamagitoare iar pretul nu este deloc pe masura. Tind sa cred ca in cei 20 de ani de crestere a acestei frumoase rase (ca un mare iubitor ce sunteti) nu ati ridicat valoarea ciinilor prin monte bune, si mai degraba ati facut-o comerciala. Mi-ati sugerat un site de valoare mare, unde am cautat femela si nu am gasit nimic despre ea,iar la mascul-poza este jenanta, unde am descoperit ca pigmentul este intradevar bun si culoarea. :'( :'(
bengy
Sr. Member

« Reply #22 on: February 06, 2007, 11:58:55 PM »

Pe Lino il stie toata tara si are un super palmares ,foto da -nu e OK dar in realitate e super .Femela nu stiu.
ando
Newbie
*

« Reply #23 on: February 07, 2007, 12:06:28 AM »

De ce Lino a participat la un singur campionat national? Pentru ca este un super caine?
endy
Newbie
*

« Reply #24 on: February 07, 2007, 12:11:29 AM »

Ce ai cu lino?Ca e un super mascul. Wink
ando
Newbie
*

« Reply #25 on: February 07, 2007, 12:14:50 AM »

Ha! Ha! Ha! Dute la monta la el!!!!!!1 Laughing Laughing Laughing Grin Grin
crb pentru :
- @ando...vad ca esti pus pe contre ...pana va aparea regulamentul forumului,...gindeste-te bine ce cauti pe acest forum......nu te obliga nimeni sa fii fan Romano Lino sau Iff Larchenhein sau...what ever you want...respecta  pe toti ceilalti membri si vei fi respectat... o sa mai intervin doar odata,...te asigur ca "a venit curatenia de primavara"...mesaj de genul asta va primi fiecare....daca continui in stilul asta...si daca te simti frustrat...
...

- @endy ...mesajul de mai sus e si pentru tine....
endy
Newbie
*

« Reply #26 on: February 07, 2007, 12:19:19 AM »

Da Da e super.
bengy
Sr. Member

« Reply #27 on: February 07, 2007, 10:59:31 PM »

Daca il vezi pe SENO UFERWALD (pui din Lino) -cred ca iti schimbi parerea (mai sunt si alti pui excelenti).
ando
Newbie
*

« Reply #28 on: February 08, 2007, 12:03:13 AM »

bravo? dar sal vedem la expo si sa vedem cum sta cu soldurile??? Facute in Austria sau in Germania nu la noi sau la unguri
silviu stoica
Full Member

« Reply #29 on: May 31, 2007, 10:41:29 PM »

fem. din Romano Lino si Milva v. Rabenbusch - am repetat monta din care a iesit Silvestris Wilma (exc. 4 la mondiale FCI 2006 clasa juniori)si
masculi din Silvestris Satan si Silvestris Xena
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 11   Go Up
  Print  

Jump to:  

reclama