Forum ciobanesc german
October 09, 2008, 01:07:08 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: o poveste cu final fericit  (Read 1027 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bitzi
Newbie
*

« on: June 29, 2007, 03:33:39 PM »

saptamana trecuta ma afla la un cabinet veterinar si asteptam sa vina randul la consultatie. stand pe scaun am inceput sa citesc anunturile care erau puse pe un perete si mi-au picat ochii pe un anunt referitor la o catelusa pierduta. pentru ca am avut unele probleme cu al meu patruped, ma duceam de 2 ori pe saptamana la cabinet, a ajuns doctora sa ma cunoasca asa ca vine si ma intreaba daca nu cumva recunosc o catelusa(aceeasi rasa cu a mea) care fusese gasita(muscata)si adusa la cabinet. m-am dus sa o vad, insa nu am recunscut-o, dar in momentul ala imi pica fisa si ii spun de anuntul care era pe perete. merge doctora sa il citeasca la fel si cel care a gasit catelusa. coincidenta era prea mare,catelusa se potrivea descrierii, asa ca pune omul mana pe telefon si suna la numarul din anunt si dupa putin timp vine persoana respectiva. era catelusa pe care o pierduse.nici nu va imginati ce bucurie pe capul ei cand i-a vazut.
toti de acolo ne-am bucurat si cu ocazia asta am aflat si ce s-a intamlat de fapt. catelusa nu era a lui ci a bunicii, care a fost nevoita sa plece din oras si i-a lasat-o lui in grija. cand a fost sa iasa cu ea afara, intr-o clipa de neatentie, a fugit catelusa parcurgand o distanta destul de mare avand in vedere locul unde a fost gasita.
saracii, nici macar nu i-au spus bunicii ca i-au pierdut catelusa.

Ringo
Jr. Member
**

« Reply #1 on: November 16, 2007, 06:13:18 PM »

Fericita catelusa! Si fericita intamplare!
La Refugiul din Focsani exista o catelusa lup, trista, trista... Stapanii au pierdut-o, dar nu au dat nici un anunt. Am urmarit prin ziare si... nimic.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora