Tano
Full Member

Tano
|
 |
« on: January 06, 2008, 12:00:29 AM » |
|
Am un ciobanesc german de 4 luni, si azi am observat la el ca asi tot scutura capul, merge cu capul introparte, si se tot scarpina la urechea stanga.... sa fie cumva otita? deci specific se scarpina numai la urechea stanga... si lasa capul spre aceeasi zona astept raspuns cat mai repede daca imi poate da cineva un sfat multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #1 on: January 06, 2008, 12:54:24 AM » |
|
Se poate sa fie orice. De la otita, murdarie...etc pana la existenta unei ariste in ureche (in anotimpul acesta aproape imposibil). Uita-te in urechiusa atat cat poti vedea si daca observi murdarie fugi la vet sa vada mai exact ce e acolo, de ce natura e acel continut. Daca nu e murdara si semnele nu mai persista e posibil sa-i fi intrat putina zapada. Succes!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
Tano
Full Member

Tano
|
 |
« Reply #2 on: January 07, 2008, 03:14:57 PM » |
|
mda am fost azi la veterinar si nu are nimica... in schimb ia luat febra si avcea 40 cu 2 si ia facut o injectie antibiotic si ceva sa asimileze calciul ca nu e prea dezvoltat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: August 23, 2010, 12:49:10 PM » |
|
salut am si eu un CG de 2 ani . de vreo luna am observat ca sta cu urechea stanga un pic cam bleaga, si ca in ea are o secretie cam maronie, dar nu miroase, nici nu se scarpina, ci da din cap din cand in cand ca si cum l-ar deranja. am fost la veterinar si a spus ca e putin inflamata urechea pe interior. ia facut o curatate si 2 injectii dar tot il mai deranjeaza dupa 2 zile de la vizita veterinarului. secretia maronie e in ambele urechi dar mai abundenta in stanga. care ar putea fi cauza si ce as putea face sa evitam acest lucru ca sa se mai intample, si ce imi recomandati pt ai curata urechile ca sa nu mai am probleme pe viitor PS Cainele sta la curte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: August 23, 2010, 12:53:08 PM » |
|
si inca o intrebare. daca ii intra apa in ureche cand ii fac baie sau la plaja vara, se poate intampla ceva nasol sau iese cand se scutura? cainelui poate sa ii intre apa dupa timpan ca la oameni, atunci cand isi baga capul sub apa? stiu ca la oameni daca ramane apa acolo poate cauza infectie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #5 on: August 29, 2010, 10:56:38 AM » |
|
am un  de 3 luni si inceput sa-si ridice urechile ,darieri cand am fost la el am vazut ca urechea care se ridicase prima acum era blegita ca inainte sa inceapa sa le ridice. L-am controat in urechi,l-am curatat si nu are nimic ,nu are nici o simptoma ,nu-l doare.... .Oare e normal sau e posibil sa aiba ceva?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #6 on: August 29, 2010, 10:59:45 AM » |
|
e vorba de urechea stanga care se vede si in poza. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.Luni oricum ajung cu el la vet sa-i fac al 4-lea vaccin ,dar pana atunci eram putin speriat....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #7 on: August 29, 2010, 12:29:00 PM » |
|
e foarte normal la varsta lui sa le ridice iar apoi sa ii pice iar...sunt tare haiosi..
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #8 on: August 29, 2010, 12:31:01 PM » |
|
Multumesc mult Adriana de raspuns.Sincer sa fiu eram putin speriat sa nu o fi patit ceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciobanel
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: September 03, 2010, 01:52:45 PM » |
|
Buna prieteni.am un ciobanesc german de 3 ani. are o problema la urechea dreapta.se tot scarpina intruna. cel putin noaptea cand il aud mi se frange inima cum plange de durere cand se scarpina:| cineva mi-a sp ca ar trebui sa ii taie urechea pt a nu se agrava mai tare.... stie cineva un tratament mai bun o sugestie? cred ca problema asta a aparut de mic de pe la vro 6-7 luni. de pe vremea cand ii dadeam ''DANTE'' . cineva mi-a sp ca de la aceasta mancare. multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #10 on: September 03, 2010, 01:58:18 PM » |
|
Pai oameni buni......, de la 6-7 luni are probleme si la varsta de 3 ani inca nu ati ajuns la un veterinar sa puna un diagnostic clar?  Ce crezi ca te poate sfatui cineva pe un forum? Numai un medic care il vede, poate sa-ti spuna ce are cainele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #11 on: September 03, 2010, 06:37:21 PM » |
|
Cum adica "sa-i taie urechea?"  Tu gandesti ceea ce scrii sau ce iti spun tot felul de neaveniti? Daca esti un iubitor adevarat de  , fugi cu el la veterinar, si asa ai "intarziat" nepermis de mult... nu inteleg cum te-a lasat inima sa-l vezi chinuindu-se asa, atata timp! Sa ne spui si noua parerea medicului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #12 on: September 05, 2010, 02:31:35 PM » |
|
Ciobanel draga...esti tipicul "cineva mi-a spus" ...dar medicul ce a spus? Ti-a spus ca problema nu e exteriorul urechii....ci interiorul ei...., ca necesita tratament nu povesti de la fitecine...si ca daca chiar vrei sa rezolvi problema cu taiatul mai bine "i-ai taia capul"(Doamne fereste!) fiindca altfel nu rezolvi problema. Mergeti oameni buni la medic! De peste 2 ani se chinuie si pe voi doar va doare inima cand nu puteti dormi noaptea.....
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #13 on: September 06, 2010, 10:49:35 AM » |
|
Fugi repede la veterinar.Cum a mai spus si Mignon ai intarziat nepermis de mult.Daca are o infectie si i s-a agravat,nici nu vreau sa ma gandesc.Mai ales...2 ani si ceva a stat saracul caine asa?Sau voi sunteti clasa de oameni care trateaza caini dupa ce spun vecinii?Hai sa zic,in primele zile mai stai,ca zici ca poate a intrat putina apa si zici ca poate si-o scoate,dar 2 ani?vai de capul meu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cindy
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: February 10, 2011, 10:41:17 AM » |
|
Stati asa nu dati cu piatra in Ciobanel Eu am aceeasi problema cu Cg mea de 7 ani si nu e deloc neglijata(am dus-o pana in Austria la vet ca sa incercam sa o ajutam) Am trecut pe la multi Veti de la noi si evolutia a fost cu sus si jos dar niciodata bine de tot. Cel mai rau e de 1 an - dupa un tratament local cu gentamicina - cred ca a facut si o micoza peste alergia pe care sigur o are. In Austria i-au facut otoscopie si examen bacretiologic si micologic dar nu a iesit nimic si au zis ca e alergica. Stie cineva un dr bun la noi care sa o poata anestezia si sa o curete cum trebuie in urechiuse?Acum chiar o supara ........As mai reface si examenul bacteriologic daca mi-ati zice un laborator de incredere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|