Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #15 on: February 10, 2011, 10:49:01 AM » |
|
De ce trebuie anesteziata, la ce fel de anestezie te referi? Nu sta cuminte? Trebuie revizuita si hrana daca este de natura alergica. Orice medic serios ar putea s-o curete. Ar trebu sa gasesti un medic care sa-ti placa si sa il frecventati periodic.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
cindy
Newbie
|
 |
« Reply #16 on: February 10, 2011, 10:59:23 AM » |
|
Buna Ariana si merci de rsapuns Nu sta cuminte si se streseaza foarte tare - a fost si motivul pt care am dus-o in Austria pt ca la noi mi s-a spus ca "ne punem noi 4 oameni pe ea si tot o tinem linistita" si mi s-a parut barbar.In Austria au adormit-o si i-au facut otoscopie dar am plecat cu ea ok dupa o ora. Acum urechile arata groaznic - e un depozit gri, uscat dar care nu o supara decat periodic( vet din Austria mi-a spus ca nu are simptomatologie pt ca leziunea e numai la pavilion) se scarpina si sub barbie(se freaca de covor) si periodic ii apare pe aripa nazala o fisura sangeranda verticala care dupa un timp se inchide singura. A primit diverse antibiotice(general si local...antimicotice, am schimbat alimentatia) chiar nu stiu ce sa mai fac. Please ....un nume de doctor.....macar sa o toaleteze cum trebuie, sa o mai usureze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huby
Full Member

|
 |
« Reply #17 on: February 10, 2011, 05:07:49 PM » |
|
interesant ca cineva spune ca e nevoie de 4 oameni pentru a tine un catel de patru luni cred ca un om pentru fiecare luna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rux_anda
|
 |
« Reply #18 on: February 11, 2011, 12:00:54 AM » |
|
Eu am aceeasi problema cu Cg mea de 7 ani .
|
|
|
|
|
|
The first step to better times is to imagine them.
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #19 on: February 12, 2011, 12:42:32 PM » |
|
interesant ca cineva spune ca e nevoie de 4 oameni pentru a tine un catel de patru luni cred ca un om pentru fiecare luna
Si daca ar avea cainele vreo 2 ani?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
{george}t
Newbie
|
 |
« Reply #20 on: August 24, 2011, 09:32:37 PM » |
|
Am un ciobanesc german de 1 an si o luna si nu isi tine varfurile urechilor ridicate. Ce pot face?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #21 on: August 25, 2011, 07:08:42 AM » |
|
Mai intai sa pui poze cu el si sa ne spui daca are pedigree sau nu. Pedigree-ul atesta puritatea rasei. Daca nu e  pur, nici nu o sa ridice urechile. E cam tarziu la varsta pe care o are.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #22 on: August 25, 2011, 09:18:31 AM » |
|
da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alex90tca
Newbie
|
 |
« Reply #23 on: March 05, 2013, 02:51:46 AM » |
|
Buna dimineata,sunt nou aici pe forum si nu prea stiu mai nimic despre caini.Mi-am cumparat un ciobanesc german are 11 saptamani si acum in jur de o saptamana mi-a ciulit ambele urechiuse,jucandu-se prin bucatarie pe sub masa s-a lovit cu urechia dreapta de piciorul scaunului si i s-a plostit urechia,nu o mai ridica ca pe cealalta o tine in lateral parca ar fi aripa de avion.Sunt speriat cum ma puteti ajuta?Il hranesc cu mancare super premium Royal Junior si are aproape 20 de zile de cand ii dau petphos.Va rog spuneti-mi ce sa fac, este grav? M-am uitat si am pus mana pe ureche nu il doare,scutura capul dar nu constant.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goitta
Newbie
|
 |
« Reply #24 on: March 05, 2013, 08:21:39 AM » |
|
Mai ai rabdare ca e devreme, mai are timp sa le ridice "ca lumea" pana la 5 luni... uni ridica mai tarziu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #25 on: March 07, 2013, 09:08:34 AM » |
|
Stai linistit,daca nu are nici o rana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
Full Member

|
 |
« Reply #26 on: March 07, 2013, 09:21:50 PM » |
|
Imi "place" cum se poate lua un caine fara sa se stie nimic despre ce implica lucrul asta. 
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #27 on: March 07, 2013, 10:26:26 PM » |
|
Nu-i bai! Daca exista bune intentii, se invata din mers! Orice lucru are un inceput! Problema e acolo unde este ignoranta, indiferenta si prostie! Sa-ti traiasca catelul alex90tca! Urechiusa o sa i se ridice. Este inca micut!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|