razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #180 on: September 08, 2009, 06:57:22 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #182 on: September 08, 2009, 11:44:28 PM » |
|
O alta perspectiva
Javir.
din pozele astea blonda este cea mai interesanta si cainele cenusiu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #183 on: September 08, 2009, 11:48:34 PM » |
|
2 x VA1 Vegas du Haut Mansard va ramane pentru cei mai multi IDOLUL Ciobanescului German care va triumfa in urmatorii ani prin produsii sai de exceptie.  crezi?au mai fost si altii de 2 ori V.A1 si nu au triumfat prin produsii lor.iar cand spui ,,de exceptie ''cred ca te referi la frumusete nu si la caracter adevarat de caine de munca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #184 on: September 09, 2009, 12:05:21 AM » |
|
crezi?au mai fost si altii de 2 ori V.A1 si nu au triumfat prin produsii lor.iar cand spui ,,de exceptie ''cred ca te referi la frumusete nu si la caracter adevarat de caine de munca.
oprestete, ca bagi omul in ceata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #185 on: September 09, 2009, 12:10:18 AM » |
|
din pozele astea blonda este cea mai interesanta si cainele cenusiu.  Alles Vogels sind schon da ! Alles Vogels, alles ! .... (aproximativ, amintiri dupa 20 ani ) 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
otilia
Newbie
|
 |
« Reply #186 on: September 09, 2009, 06:18:12 PM » |
|
din pozele astea blonda este cea mai interesanta si cainele cenusiu.  Special pentru dux: Ca sa vada mai bine ceea ce il intereseaza ! 
|
No. 1.jpg (123.79 KB, 800x683 - viewed 414 times.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #188 on: September 09, 2009, 06:32:09 PM » |
|
Special pentru dux: Ca sa vada mai bine ceea ce il intereseaza !  Acum trebuie sa-si cumpere CG de show! 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
HaKa
Jr. Member

|
 |
« Reply #189 on: September 09, 2009, 06:51:10 PM » |
|
Un mascul care impresioneaza prin miscare si eleganta VA6 Yerom Haus Sahalin
Unii crescatori l-au remarcat pe Yerom inca de anul trecut cand era VA6 astfel incat titlul de vicecampion mondial de anul acesta este o surpriza doar pentru unii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silviu stoica
|
 |
« Reply #191 on: September 23, 2009, 03:24:21 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #192 on: September 23, 2009, 03:34:46 PM » |
|
Special pentru dux: Ca sa vada mai bine ceea ce il intereseaza !  imi cumpar o femela de show si ma duc cu ea la monta la vegas.pun si eu o intrebare nevinovata.oare vegas o fi luat VA1 pentru ca e tare de tot ?sau o fi contat si blonda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #193 on: September 24, 2009, 08:22:00 AM » |
|
Nu cred ca blonda a dat vreun examen de lucru, chiar daca a venit cu sutienul la vedere. Daca/ti plac exemplarele puternice, ai nimerit/o. Ce osatura..pacat ca sta mai rau cu pigmentul. 
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #194 on: September 25, 2009, 07:46:41 PM » |
|
Am descarcat / vazut toate probele de curaj de la Ulm de anul acesta, intr-adevar 2 din infractorii marcati au meritat sa fie huiduiti. Totusi, in cazul anumitor caini, se vede clar ca nu e vorba de eroare din partea infractorului. Deci cred ca e vorba si de infractori nepregatiti si de caini slabi. Mi-a placut Aik von der Siegelbornschneise , care a efectuat lucrul bine, chiar daca, la lansare, infractorul a lucrat ca trompeta. Caz opus - Danny von Wilhendorf - infractorul a lucrat ca un bibleou, aproape ca a prezentat mansonul cainelui "pe tava", dar patrupedul tot a lucrat prost. Mi-au placut Barros von der Furstenau, Aslan (am uitat restul)
...bine-nteles mai sunt cainii care au dat drumul mansonului premator sau care nici nu au facut priza... In mare, dezamagitor. Parerea mea. Dar desigur, in asta au jucat un rol si infractorii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|