DAR ASTA FACI! .... daca zici ca nu vrei, INSEMNA CA ITI "IESE" INVOLUNTAR ! asta e mai grav....

... cand vei reusi sa iesi de pe "fagasul" tau : CG - PAZA REALA? .... de ce nu vrei sa accepti ca majoritatea impune..? ca nevoile reale a mai bine de 90 % din posesorii de caini isi doresc companioni, nu au nevoie de ei sa lucreze....? ...si ca sa pastreze totusi ceva din caracteristicile care au dus la crearea rasei, s-a "inventat" sportul cu cainele?.... ca in sport, ca si in viata de zi cu zi e permisa eroarea...? si aici revin la subiect, am stat vinerea cu proba de curaj toata ziua sa urmaresc live cum se desfasoara....din cei 5 atentatori, 4 au "comis-o", si din acesti 4, doi au fost "comisari sefi" ... au fost si vreo cativa caini care nici cu "obedienta" nu stateau bine, asa ca ce sa vorbim de atac...cateva zeci de caini, au fost la randul lor evident depasiti de ceea ce se intampla acolo, si aveau aerul ca gandesc"bine, dar eu ce caut aici?"...
... la intrebarea ta :"cum se poate?" o sa iti raspund cu alta intrebare : "cum se face ca Dacia e SINGURA uzina constructoare de vehicule, care produce la cca 100% capacitate?"....e vorba de compromis...oriunde se fac compromisuri..daca nu esti dispus la compromisuri (si ma refer la general, nu la tine personal) , vei ramane vesnic in stare de conflict ,..intr-o directie sau alta...
... bineinteles, imi vei "tranti" o replica de sa ma doara capul, dar,..asta e...imi asum riscul ...
.....

si ce zi buna am avut pina acu'...

....

eu unul n-o sa-ti trantesc nici o replica.
Intrebarea "cum se poate asa ceva" e mai mult retorica, am discutat pe langa subietcul asta cam cu aceleasi persoane in forum, deci nu ma astept (personal) la raspunsuri diferite decat cele de pana acum. Majoritatea impune - majoritatea, in cazul subiectului in tema, nu o sa mai 'impuna' la asa nivel inalt, vei vedea. Informatia scrisa si vorbita circula, omul afla ce si cum si intelege anumite lucruri. Du-te pe youtube si cauta clipurile de la Ulm si vei vedea pe ici pe colo reactiile privitorilor (comentariile postate).
CRB... eroarea, in cazul clipurilor de la Ulm (daca am inteles bine la ce te referi), cu tot respectul, nu au legatura cu situatiile din sport sau cu cele din viata in general. Si acum hai sa fim sinceri, daca asa stateau lucrurile, pai... cam multe 'erori' la un singur eveniment mondial... Mai in detaliu, lasand la o parte aspectul muscaturii propriu-zise, sau miscarile mai abrupte ale infractorilor, se vede clar moliciunea cainilor, iar personal ma deranjeaza daca s-a ajuns la asa "compromisuri", la MONDIALE! Mi-am facut timp si i-am cautat pe toti in database si cand i-am vazut si cu cel putin SchH 2 si KKL 1.....
Ma rog, nu ma lungesc.. ce-am avut de zis am tot zis, iar postarea anterioara am facut-o mai mult din nevoia de a ma descarca putin, dupa ce-am vazut atacurile de la Ulm. M-am bucurat insa sa vad ca subiectii din cadrul liniei pe care personal o promovez nu m-au dezamagit (ca si privitor).
Atat, promit sa nu dau nici o replica in plus.. ca oricum lucrurile incep si se vad de la sine, treptat.
yo, sper sa ai o zi buna si in continuare