Forum ciobanesc german
June 15, 2017, 01:29:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Siegerschau 2009 in Ulm: August 28, 2009 - August 30, 2009
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14]   Go Down
  Print  
Author Topic: Siegerschau 2009 - ULM  (Read 57737 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #195 on: September 25, 2009, 11:32:01 PM »

A fost greu sa ma crezi.

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
ben
Hero Member

« Reply #196 on: September 26, 2009, 10:53:36 AM »

pffff......
... aiaiaiai...... am ma uitam dimineata asta din nou la atacurile de la Ulm si am verificat pe pedigree database cainii care-au picat proba de curaj... pe langa faptul ca au KKL 1 si SCHH 3, uni au si card de mostenitori, ma uitam la un mascul anume, face 3 ani in aprox 2 luni, timp in care a scos (numai ce e mentionat pe database.. probabil sunt mai multi) in jur de 70 de progenituri deja...
Sincer fratilor.... nu ca vreau sa redeschid subiectul.. dar cum se poate asa ceva!!
crb
Hero Member

« Reply #197 on: September 26, 2009, 03:13:35 PM »

pffff......
... aiaiaiai...... am ma uitam dimineata asta din nou la atacurile de la Ulm si am verificat pe pedigree database cainii care-au picat proba de curaj... pe langa faptul ca au KKL 1 si SCHH 3, uni au si card de mostenitori, ma uitam la un mascul anume, face 3 ani in aprox 2 luni, timp in care a scos (numai ce e mentionat pe database.. probabil sunt mai multi) in jur de 70 de progenituri deja...
Sincer fratilor.... nu ca vreau sa redeschid subiectul.. dar cum se poate asa ceva!!

DAR ASTA FACI! .... daca zici ca nu vrei, INSEMNA CA ITI "IESE" INVOLUNTAR ! asta e mai grav.... Sad

... cand vei reusi sa iesi de pe "fagasul" tau : CG - PAZA REALA? .... de ce nu vrei sa accepti ca majoritatea impune..? ca nevoile reale a mai bine de 90 % din posesorii de caini isi doresc companioni, nu au nevoie de ei sa lucreze....? ...si ca sa pastreze totusi ceva din caracteristicile care au dus la crearea rasei, s-a "inventat" sportul cu cainele?.... ca in sport, ca si in viata de zi cu zi e permisa eroarea...? si aici revin la subiect, am stat vinerea cu proba de curaj toata ziua sa urmaresc live cum se desfasoara....din cei 5 atentatori, 4 au "comis-o", si din acesti 4, doi au fost "comisari sefi" ... au fost si vreo cativa caini care nici cu "obedienta" nu stateau bine, asa ca ce sa vorbim de atac...cateva zeci de caini, au fost la randul lor evident depasiti de ceea ce se intampla acolo, si aveau aerul ca gandesc"bine, dar eu ce caut aici?"...

... la intrebarea ta :"cum se poate?" o sa iti raspund cu alta intrebare : "cum se face ca Dacia e SINGURA uzina constructoare de vehicule, care produce la cca 100% capacitate?"....e vorba de compromis...oriunde se fac compromisuri..daca nu esti dispus la compromisuri (si ma refer la general, nu la tine personal) , vei ramane vesnic in stare de conflict ,..intr-o directie sau alta...

... bineinteles, imi vei "tranti" o replica de sa ma doara capul, dar,..asta e...imi asum riscul ...

..... Roll Eyes si ce zi buna am avut pina acu'... Roll Eyes ....

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
ben
Hero Member

« Reply #198 on: September 26, 2009, 03:46:36 PM »

DAR ASTA FACI! .... daca zici ca nu vrei, INSEMNA CA ITI "IESE" INVOLUNTAR ! asta e mai grav.... Sad

... cand vei reusi sa iesi de pe "fagasul" tau : CG - PAZA REALA? .... de ce nu vrei sa accepti ca majoritatea impune..? ca nevoile reale a mai bine de 90 % din posesorii de caini isi doresc companioni, nu au nevoie de ei sa lucreze....? ...si ca sa pastreze totusi ceva din caracteristicile care au dus la crearea rasei, s-a "inventat" sportul cu cainele?.... ca in sport, ca si in viata de zi cu zi e permisa eroarea...? si aici revin la subiect, am stat vinerea cu proba de curaj toata ziua sa urmaresc live cum se desfasoara....din cei 5 atentatori, 4 au "comis-o", si din acesti 4, doi au fost "comisari sefi" ... au fost si vreo cativa caini care nici cu "obedienta" nu stateau bine, asa ca ce sa vorbim de atac...cateva zeci de caini, au fost la randul lor evident depasiti de ceea ce se intampla acolo, si aveau aerul ca gandesc"bine, dar eu ce caut aici?"...

... la intrebarea ta :"cum se poate?" o sa iti raspund cu alta intrebare : "cum se face ca Dacia e SINGURA uzina constructoare de vehicule, care produce la cca 100% capacitate?"....e vorba de compromis...oriunde se fac compromisuri..daca nu esti dispus la compromisuri (si ma refer la general, nu la tine personal) , vei ramane vesnic in stare de conflict ,..intr-o directie sau alta...

... bineinteles, imi vei "tranti" o replica de sa ma doara capul, dar,..asta e...imi asum riscul ...

..... Roll Eyes si ce zi buna am avut pina acu'... Roll Eyes ....

Smiley

eu unul n-o sa-ti trantesc nici o replica.
Intrebarea "cum se poate asa ceva" e mai mult retorica, am discutat pe langa subietcul asta cam cu aceleasi persoane in forum, deci nu ma astept (personal) la raspunsuri diferite decat cele de pana acum. Majoritatea impune - majoritatea, in cazul subiectului in tema, nu o sa mai 'impuna' la asa nivel inalt, vei vedea. Informatia scrisa si vorbita circula, omul afla ce si cum si intelege anumite lucruri. Du-te pe youtube si cauta clipurile de la Ulm si vei vedea pe ici pe colo reactiile privitorilor (comentariile postate).
CRB... eroarea, in cazul clipurilor de la Ulm (daca am inteles bine la ce te referi), cu tot respectul, nu au legatura cu situatiile din sport sau cu cele din viata in general. Si acum hai sa fim sinceri, daca asa stateau lucrurile, pai... cam multe 'erori' la un singur eveniment mondial...  Mai in detaliu, lasand la o parte aspectul muscaturii propriu-zise, sau miscarile mai abrupte ale infractorilor, se vede clar moliciunea cainilor, iar personal ma deranjeaza daca s-a ajuns la asa "compromisuri", la MONDIALE! Mi-am facut timp si i-am cautat pe toti in database si cand i-am vazut si cu cel putin SchH 2 si KKL 1.....
Ma rog, nu ma lungesc.. ce-am avut de zis am tot zis, iar postarea anterioara am facut-o mai mult din nevoia de a ma descarca putin, dupa ce-am vazut atacurile de la Ulm. M-am bucurat insa sa vad ca subiectii din cadrul liniei pe care personal o promovez nu m-au dezamagit (ca si privitor).

Atat, promit sa nu dau nici o replica in plus.. ca oricum lucrurile incep si se vad de la sine, treptat.

yo, sper sa ai o zi buna si in continuare  

Smiley
dux
Hero Member

« Reply #199 on: September 26, 2009, 10:45:11 PM »

din curiozitate m-am uitat astazi de dimineata pe probele de atac .am urmarit cu atentie  mai ales prestatia atentatorilor.cu mici exceptii pot sa spun ca atentatorii nu au facut greseli care sa justifice faptul ca 40 % din caini au picat proba.
am ramas profund dezamagit cand am vazut prestatia unor caini.nu se poate asa ceva.parca acum 10-15 ani cainii lucrau altfel.cu mai multa determinare.
sunt caini care nu au pic de instinct in ei.sunt jalnici.dar au sch.III si II si KKL.I .produc zeci de pui ,poate chiar sute in toata viata lor.cum au luat acesti caini examenele de lucru?mai ales asemenea trepte.este clar ca Germania nu mai reprezinta un etalon al calitatii si seriozitatii in materie de c.g.
Va dau doar cateva nume-igor von der rommelsbach;vanos van noort;aivengo vom st.michaels;xemo von haus gerstenberg;elmo vom haus arranka;tryp della baia imperiale;waiko vom schaumbergerland;wisky von der alten backerei;lenox von silvalacus;bacchus vom merlin.
se confirma ceea ce am spus eu .S.V-ul este in primul rand afacere si mai apoi selectie. 
silviu stoica
Full Member

« Reply #200 on: September 29, 2009, 09:09:20 PM »

grupuri de urmasi :
http://www.youtube.com/watch?v=EuTm8jPHCQ4 

Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #201 on: October 01, 2009, 11:58:38 AM »

Yerom Haus Salihin

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14]   Go Up
  Print  

Jump to: