r.c.
Sr. Member

Malinois
|
 |
« Reply #15 on: January 10, 2009, 09:39:02 PM » |
|
Mai sigur nu e o scena din BD -- filmul ala ....  cu CG-ul Costel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #16 on: January 10, 2009, 09:40:49 PM » |
|
chocer spaniel
cocker spaniel  si eu mai stiam pe cineva,niste vecini vechi,aveau un collie,la fel,cu acte care toata ziua era pe afara,cateodata singur,cateodata cu stapanul/stapana.multa lume nu constientizeaza pericolul pana nu o patesc...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maysa
Hero Member

Aida&Luiza
|
 |
« Reply #17 on: January 10, 2009, 09:46:03 PM » |
|
cocker spaniel si imi era frica sa nu fi gresit spaniel..  ))) merci noi stateam la parter si cainele iesea in gradina din fatza Mama numai se uita pe geam si era ca si cum era cu el.. important e sa ii prinzi cu cainele ca nu au ce sa mai faca.. altfel.. e complicat si greu de crezut ca mai reusesti sa dai de catel sau de hoti .. "hotul neprins negustor cinstit"
|
|
|
|
« Last Edit: January 10, 2009, 09:48:03 PM by maysa »
|
|
"Toate virutile omului, fara viciile sale" Ciobanescul german
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #18 on: January 10, 2009, 09:52:56 PM » |
|
oricum,cine chiar tine la cainele lui,probabil va incerca sa faca tot posibilul sa il pazeasca.sincer,niciodata nu m-am gandit ca daca as avea o matahala de caucazian,dresat pt paza nu ar putea sa mi-l fure careva...de 4 ani,imediat 5 locuiesc la casa.recunosc,am avut o tentativa de a muta cainele in curte,insa am renuntat din mai multe motive,posibilitatea de a fi furat fiind unul din ele.cred ca as muri daca ar fura-o cineva pe Tara.  ea e un membru al familiei si locul ei e in casa,langa noi... Mama numai se uita pe geam si era ca si cum era cu el..
dar nu e acelasi lucru.eu una,nu m-as incumeta la asa ceva.pur si simplu poate fugi dupa un alt caine/pisica,il poate lovi masina...sa nu ma intelegi gresit,nu am nimic cu ceea ce faceati voi,dar eu nu as avea curajul necesar sa fac asta.desigur,poate fugi dupa alti caini/pisici si cand esti langa el,insa asa poti fugi dupa el,macar sa incerci sa mergi dupa el.pana ce daca stai in casa,pana iesi afara...cainele e bine dus,nici macar nu sti in ce directie a luat-o,pt ca tu erai in hol sau casa scarilor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a_igil
Newbie
|
 |
« Reply #19 on: January 18, 2009, 08:53:53 PM » |
|
E foarte trist ce se intampla. Si eu imi fac griji tot timpul pentru Maya mea (CG) care e libera in curte. De iesit singura nu are pe unde iar poarta e tot timpul inchisa si fara posibilitate de a face o gaura sub ea. Is ingrijorata totusi ca si vecinul meu de vis-a-vis a avut o catelusa de 6 saptamani furata asa pe sub gard. (au facut o gaura si probabil au chemat-o la ei cu o bucata de mancare) Mai trist este ca vecinul meu are un CG matur (mama puiului) care e foarte agresiva si tot au reusit sa o fure pe cea mica. Eu am mai ramas fara un caine (Husky) si sper din tot sufletul sa nu patim vreo nenorocire si cu Maya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiko
Newbie
rico stress
|
 |
« Reply #20 on: February 02, 2009, 01:54:27 PM » |
|
Eu am camere puse pe casa. Daca vreunul indrazneste sa faca ceva, vorba cuiva de mai sus, il vanez si-i fac felul. Oricum, ma gandesc tot timpul ca daca ar intra niste tampiti in curte si Kiko al meu s-ar bate cu ei, ar putea foarte bine sa-i faca rau cu o bata sau altceva. Deci nu ne ramane decat sa fim vigilenti si sa incercam prin diferite metode sa le restrangem posibilitatile rromilor sau romanilor, ce-or fi ei, de a ne lipsi de dragii prieteni patrupezi.
|
|
|
|
|
|
rico stress
|
|
|
|
|
mitike
Full Member

KATZKY
|
 |
« Reply #21 on: February 02, 2009, 03:06:06 PM » |
|
Eu am camere puse pe casa. Daca vreunul indrazneste sa faca ceva, vorba cuiva de mai sus, il vanez si-i fac felul. Oricum, ma gandesc tot timpul ca daca ar intra niste tampiti in curte si Kiko al meu s-ar bate cu ei, ar putea foarte bine sa-i faca rau cu o bata sau altceva. Deci nu ne ramane decat sa fim vigilenti si sa incercam prin diferite metode sa le restrangem posibilitatile rromilor sau romanilor, ce-or fi ei, de a ne lipsi de dragii prieteni patrupezi.
si eu am un sistem de supraveghere si l-am pus la vedere si cei care mi-au instalat alarma mi-au pus o gramada de inscriptii ca este pazita casa de...ma rog si firma de paza ...e bine sa ia camere ..nu stiu daca politia face ceva ...dar macar tu sti ce s-a intamplat ...astea toate le-am facut din pacate dupa ce mi-a fost sparta casa... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maysa
Hero Member

Aida&Luiza
|
 |
« Reply #22 on: February 03, 2009, 01:35:26 AM » |
|
...astea toate le-am facut din pacate dupa ce mi-a fost sparta casa...  pai e mai bine sa previi decat sa tratezi... acum previi alte situatii de a se intampla acelas lucru
|
|
|
|
|
|
"Toate virutile omului, fara viciile sale" Ciobanescul german
|
|
|
mitike
Full Member

KATZKY
|
 |
« Reply #23 on: February 03, 2009, 10:12:42 AM » |
|
pai e mai bine sa previi decat sa tratezi... acum previi alte situatii de a se intampla acelas lucru as fi prevenit eu ...ca stiu in ce tara stau...dar cei de la curent au intarziat ...ca de obicei cu arobarile ...si fara curent e mai greu!! dar ai perfecta dreptate !! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piciorus2002
Jr. Member

|
 |
« Reply #24 on: February 03, 2009, 09:19:20 PM » |
|
Nu se intampla doar in Ro,si aici e cam la fel, Mitike….Ma rog,cu o mica diferenta: o femeie poate iesi singura in miez de noapte fara grija ca s-ar lua cineva de ea…un caine insa nu l-as lasa…Ca exemplu acum vreo 6-7 ani locuiam la bloc,etajul 4,in plin buricul Vancouverului (“ultracentral” cum ar zice bucurestenii nostri) si mi-au disparut….bicicletele de pe balcon! Repet: locuiam la etajul 4 (din 11). A fost o noapte cu vant,furtuna pe ocean,zgomot mult ce mai!...au profitat si au “lucrat” profesionist. Ca erau niste gainari nenorociti mi s-a dovedit pt faptul ca alaturi de biciclete mi-au disparut si …sandalele (noi,ce-I drept,dar de 20 dolari/perechea). Inainte radeam cand vedeam la altii de la etaje superioare cu bicicletele ancorate in balcoane Ma gandesc ce s-o intampla cand l-o apuca pe Oskar sa fuga “la fete”…Deja ii pun gand rau “momitzelor” lui spre a fi sigur ca sta cuminte acasa. Doamne-ajuta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mitike
Full Member

KATZKY
|
 |
« Reply #25 on: February 03, 2009, 09:59:08 PM » |
|
ai dreptate! doar toate padurile au uscaturile lor ...da, la noi e padurea cu ceva mai uscata!!! ...ma gandesc eu, desi m-am amuzat teribil cand am citit ca au furat si sandalele...la fel cum mi-au furat si mie spuma cu care urma sa-mi fixez cosul centralei in perete ...si, si acolo ma gandesc ...oare n-or fi din padurea noastra??...glumesc desigur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #26 on: February 04, 2009, 06:17:02 AM » |
|
Eu tin noaptea masculul afara si femela in casa iar cand sotul e plecat, pentru protectia copilului ii culc pe amandoi in casa. Masculul este agresiv iar femela hiperactiva si desigur era mai bine sa stea ea afara, ca e mai vigilenta si galagioasa insa e tanara si foarte naiva, mi-ar fura-o cu usurinta. Eu una ma simt mult mai in siguranta cu combinatia aceasta si evident nu ma las in grija cainilor, sa spun sincer daca ar intra in casa doar unul sau doi hoti mi-ar face placere sa-i iau la scarmanat si singura; Pranos e mult prea periculos si mi-e frica sa nu omoare pe cineva daca ne vede in pericol.
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
Stefan cel Mare
Jr. Member

|
 |
« Reply #27 on: February 04, 2009, 07:11:17 AM » |
|
Asa am auzit si eu de la cineva autorizat, ca adevarata paza se face cu cainele in casa, nu in curte. Cu el in casa nu va intra nimeni, pe cand in curte se poate intampla orice.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #28 on: February 04, 2009, 08:35:39 AM » |
|
Asa am auzit si eu de la cineva autorizat, ca adevarata paza se face cu cainele in casa, nu in curte. Cu el in casa nu va intra nimeni, pe cand in curte se poate intampla orice.
Absolut! Nici sotul nu era pana acum de acord cu CG in casa, dar de cand niste rude din Italia au fost talharite noaptea in somn si politia de acolo i-a sfatuit sa tina in casa un caine, chiar si unul mic, acum nu mai comenteaza. Pe vremuri aveam haita de 4 - 5 caini, faceau fata in curte; acum 2 nu mi se par suficienti la 6 mii mp.
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
kiko
Newbie
rico stress
|
 |
« Reply #29 on: February 04, 2009, 10:42:00 AM » |
|
Scolaro, parerea mea e sa tii ambii caini afara. Se indeamna amandoi la paza si vor invata unul de la altul daca e ceva. Plus ca nici hotii nu se mai baga daca vad 2 caini in loc de unul... zic
|
|
|
|
|
|
rico stress
|
|
|
|