hans
Jr. Member

|
 |
« Reply #30 on: February 04, 2009, 10:46:37 AM » |
|
presupunand ca isi fac foarte bine treaba cainii afara, 6000 mp in doi e greu de pazit, cum deja a spus scolaro. Imagineaza-ti ca un hot ii tine ocupati la gard la 100-200 m de casa, iar ceilalti intral prin partea opusa, fara sa fie observati ... sunt patit, la numai 1500 mp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #31 on: February 04, 2009, 11:21:03 AM » |
|
kiko, am avut pana acuma peste zece caini mari, cu 0 incidente, nu-mi da sfaturi. Am ales sa tin doar 2 caini si daca masculul nu ar crapa de cald in casa nu ar sta in curte. Siguranta familiei mele e sfanta, si din familia mea fac parte si cainii. Hans are dreptate, spatiul e mare si cum am zis si eu inainte, doar o haita ii poate face fata.
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
ady
Sr. Member

Smile! It confuses people!
|
 |
« Reply #32 on: February 04, 2009, 08:13:30 PM » |
|
eu am asa:  2 masculi afara(cg+maidanez. dar maidanezul este mai mare decat cg-ul) 2 femele in casa(cg+pit) prima in bucatarie, a 2-a langa patul meu cine vrea sa fure, are cateva obstacole de trecut 
|
|
|
|
« Last Edit: February 04, 2009, 08:15:15 PM by ady »
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
ady
Sr. Member

|
 |
« Reply #33 on: February 04, 2009, 08:16:22 PM » |
|
totusi cel mai rau lucru care mi se poate intampla este sa-mi fure cg-ul de afara, sau altceva mai rau, Doamne fereste!
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
piciorus2002
Jr. Member

|
 |
« Reply #34 on: February 04, 2009, 09:34:34 PM » |
|
lasa pit-ul afara,sa ti-l fure pe ala !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hans
Jr. Member

|
 |
« Reply #35 on: February 05, 2009, 12:04:06 AM » |
|
ala e cel mai usor de furat  il iei pe manson
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Super moderator

Navarro
|
 |
« Reply #37 on: February 05, 2009, 10:02:13 AM » |
|
eu am asa:  2 masculi afara(cg+maidanez. dar maidanezul este mai mare decat cg-ul) 2 femele in casa(cg+pit) prima in bucatarie, a 2-a langa patul meu cine vrea sa fure, are cateva obstacole de trecut  Sti cine se teme cel mai tare de furat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Sr. Member

|
 |
« Reply #38 on: February 05, 2009, 10:07:53 AM » |
|
? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Super moderator

Navarro
|
 |
« Reply #39 on: February 05, 2009, 10:20:43 AM » |
|
Hotul !  Deci cam dai de banuit cu atatia paznici. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #40 on: February 05, 2009, 10:22:20 AM » |
|
tot hotul de hot se teme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Sr. Member

|
 |
« Reply #41 on: February 05, 2009, 10:27:46 AM » |
|
daa , asa eeee, hotul se teme de furat!!! cum de nu mi-a picat fisa! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #42 on: February 05, 2009, 10:29:01 AM » |
|
daa , asa eeee, hotul se teme de furat!!! cum de nu mi-a picat fisa!  Dar nu ti-a picat pana jos.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
ady
Sr. Member

|
 |
« Reply #43 on: February 05, 2009, 10:30:20 AM » |
|
culmea este ca pana sa am cainii nu ma temeam de furat, ca nu pre aveau ce  ! acum mi-e teama sa nu-mi fure cainele! in ce tara traim!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alsacian
Jr. Member

|
 |
« Reply #44 on: February 05, 2009, 03:27:40 PM » |
|
Angajeaza o firma de paza sa-ti pazeasca cainii! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|